Teşekkürler...Devamını Dileriz..
Teşekkürler...Devamını Dileriz..
Iyi bir update oldugunu duydum.Indrelim bakalim.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Burak Abi El Hadji Maxi Update Full yamanla yeni bir kariyere başlayacağım.Hangi takımı önerebilirsin acaba bana.
Kardesim Okudum Ve Hemen Indir Dim Sizlerde Olmassa Bu Fm Nin Tadi Cikmas Turksportal Siz Bir Fm Jolesiz Bir Saca Benzer.. Tekrar Tesekkurler Ve Elinize Emenize Saglik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardesim Okudum Ve Hemen Indir Dim Sizlerde Olmassa Bu Fm Nin Tadi Cikmas Turksportal Siz Bir Fm Jolesiz Bir Saca Benzer.. Tekrar Tesekkurler Ve Elinize Emenize Saglik
ya şu crash dump'u bir çözemedim.........
[quote=ENDER123;731709]Kardesim Okudum Ve Hemen Indir Dim Sizlerde Olmassa Bu Fm Nin Tadi Cikmas Turksportal Siz Bir Fm Jolesiz Bir Saca Benzer.. Tekrar Tesekkurler Ve Elinize Emenize Saglik
.
.
.
Güzel EspiriElimizden geldiğince çalışıyoruz. Daha iyi olacak.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler. Gerçekten uğraşılmış. Sırf bu yama için, kayıtlı BJK oyunumu silip, yeni bir oyun başlattım.
Özellikle Mehmet Topuz'un düşük ücrete (3.8 milyon dolar gibi) gelmemesi çok iyi olmuş. Ayrıca Beşiktaş'ın reputation'ı da arttırılması mükemmel. Cesar Delgado'yu alamıyordum bu yüzden ve tabii ki maaşı yüzünden.
Ve ilk defa yönetimden para istediğim zaman, hemen vereceğini söyledi ve 20 milyon dolar transfer ücreti geldi, şok oldumOyun daha zevkli hale gelmiş, bunun için teşekkürler.
Zaten oyunda Beşiktaş'a haksızlık yapılıyordu kanımca.
Son olarak yeni transferlerimle aldığım bu Süper Kupa galibiyetini Elhadji'ye armağan ediyorum, elinize sağlık![]()
Burak abi bak kupan oldu![]()
702 yükledim. Elhadji update i de uygun biçimde yaptım Ama oyuna girince hiç bi değişiklik olmuyorLütfen yardım ...
ozer daginik olabilir ama p.a si yuksek olmali gosterdi bunu cok net...
ya bende orda Elhadji update cikmiyo702 kullaniom yamyida yaptim ama olmuo ya yardim edebilirmisin
ee zaten kayitlida acmiozz yeni oyun acioz neden olmuyo yaa
belgelerim-Sports İnteravtive-Fotball Mnager-dn'ni içine attın mı??
ewet oraya attim ama yok
Oyunu Silip Baştan Yükleyince Şu crash Dumps hatasından kurtuldum Artık rahat rahat oynuyorum....
ya bısey sorcam demınden berı yorumları okuyorum anlatılanlara gore guzzel bı yama hadjı kardes elıne saglık ındırmek ıcın sabırsızlanıyorum ısteyım suan netten takıp edıodum olesıne.ama bı sorunum var oyunun orjınal olması artmı ve surumu 7.02 nsl yapabılırım? yardımcı olurmusun?
oyunun orjinal olması şart...7.02'yi sitede bulabirsin....
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db. arkadaşlar buraya atın demişsinizde bende documents and settings d sürücüsünde var.ordan yapayim dedim.orda da belgelerim yok.C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db buraya attım olmadı. C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\702 ==> buraya mı atıcam acaba bi yardım edin
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db
Normalde buraya atıyorsun.. Ama sen farklı bir yol seçtiysen oraya atıyorsun..
D:\Documents and Settings\NuMetaller\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\db buraya attım sanırım burası yeni oyun açtım gene olmadı![]()
Belgelerim-Sport İnteractive-Fotball Manger 2007-db... içine at...
tamam oraya attım niye olmadı acaba
Olması lazım. Olmaması için hiç bir sebep yok.
Burak abi rapidshareden bir türlü indiremedim.Turksportalın kendi sunucusuna do konulmamış daha
Vieriye ozel mesaj atıp. Bu isteğini dile getirebilirsin. Benim yetkim yok ne yazık ki![]()