Sayfa 270 / 439 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
8,071 ile 8,100 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dick View Post
    Gs TV kabloluda çıkmıyor,internetten izlemek mümkün mü?
    bir bilgim yok kardeş. Carrusca iş yapar bursada
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Orası öyle ama ileride para kazandırsın diye dedim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bizim için şu an önemli olan direkt katkısı olacak birisini almak.O da Navarro.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Şu Vedran Corluka acaba nasıl bir oyuncu?

FM ile paralel mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TFF yabancı kararını açıkladı

TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.

Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.

Valla Ben böylede olmasına sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Delgado iyi para ediyorken satılması lazım bana göre delgado fazlalık

Fabiano için Carlos'un veliahtı denmişti ilk geldiğinde, koca bir yalan çıktı, berbat bir oyuncuydu. Alex sevdiği arkadaşlarını aldırıyor haliyle, Nobre de bunlardan birisi yanılmıyorsam. Nobre de iyi futbolcu değil ama en azından Deivid'den daha faydalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TFF yabancı kararını açıkladı

TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.

Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bu Federasyondan ümidi kestim.İlle de takımlarımıza Avrupa'da başarı sağlatmayacağız ille de Türkiye'ye yıldız getirtmeyeceğiz diyorlar.Ciddi kurumsan Türkiye'nin bir yerlere gelmesinde yükümlüsündür.Bu saatten sonra bunlardan iş olmaz...

Son Kartal Edouard Cisse

Kara Kartal yabancı transferinde Rodrigo Tello’dan sonra Edouard Cisse’yi de resmen kadrosuna kattı. Önceki gece İstanbul’a gelen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Ardından Ümraniye’ye giden Fransız yıldız, Nevzat Demir Tesisleri’nde kendini 3 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı. Sezon başına 1.5 milyon Euro alacağı belirtilen Cisse için PSG’ye de 2 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği kaydedildi. İmza töreninde Genel Sekreter Kenan Öner, Futbol Şubesi Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu da hazır bulundu. İmza sonrasında 16 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına poz veren tecrübeli futbolcu sempatik hareketleriyle dikkat çekti. Cisse, “Beşiktaş’ın beni uzun zamandır istediğini biliyordum. Bana yakın davranmalarından çok etkilendim. Kariyerime tanınmış ve hedefleri olan bir kulüpte devam etmek için burayı seçtim. Süper Lig’in rekabetçi bir yapısı var ve zor bir sezon geçireceğimi tahmin ediyorum” diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Gelmiş hoş gelmiş Kleberson'da gelmişti zamanında , cisseyi pek tanımıyorum

bakalım nasıl bir futbolcu izleyip görücez kesin bir yorum yapmak yanlış olur

başarılı olması dileğiyle

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Song demişler, olmaz!! 40 yaşında o adam...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Song demişler, olmaz!! 40 yaşında o adam...

Galatasaraylı song'sa doğrudur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    yok be kardeş yeni başladı (iddaadan biliyorum )
    emin degildm ztn kardes

bilgi için saol

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tff'nin kararı resmi olarak hala açıklanmadı ama bu Tffden bişi olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    emin degildm ztn kardes

bilgi için saol
    önemli değil kardeşim her zaman
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ee o zmn nsl olcak bu iş kalli carruscayla yeni bi başlangç yapacaz diyo toması da elden çkaramyorz ??? nasıl bosaltacaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    önemli değil kardeşim her zaman
    eyvallah kardes

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ee o zmn nsl olcak bu iş kalli carruscayla yeni bi başlangç yapacaz diyo toması da elden çkaramyorz ??? nasıl bosaltacaz
    Tomas Bursa'ya giderse hem kendisi için hem bizim için iyi olur..(Bursa için ne olur bilemem )..O zamanda bir kontenjan boşalır ..

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Bu Federasyondan ümidi kestim.İlle de takımlarımıza Avrupa'da başarı sağlatmayacağız ille de Türkiye'ye yıldız getirtmeyeceğiz diyorlar.Ciddi kurumsan Türkiye'nin bir yerlere gelmesinde yükümlüsündür.Bu saatten sonra bunlardan iş olmaz...
    sonuna kadar katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Carrusca'nın kalmasından yanaydım.İyiki burada.

Tomas bırak yakamızı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Tomas Bursa'ya giderse hem kendisi için hem bizim için iyi olur..(Bursa için ne olur bilemem )..O zamanda bir kontenjan boşalır ..

o transferden pek ses çkmadı bi ara dediler ama sora kmse bişe demedi o konuda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yabancı sayısının değişmesini Beşiktaş hariç neredeyse tüm kulüpler istiyordu ama hemen hemen 17'ye 1 ağır bastı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bursada kime elini attysa soradan vazgeçti önce boya ile anlaştı dediler o iş yattı smdide niculae işi yatmş

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fabiano için Carlos'un veliahtı denmişti ilk geldiğinde, koca bir yalan çıktı, berbat bir oyuncuydu. Alex sevdiği arkadaşlarını aldırıyor haliyle, Nobre de bunlardan birisi yanılmıyorsam. Nobre de iyi futbolcu değil ama en azından Deivid'den daha faydalıydı.
    Alex yokken Nobre vardi hatirlatirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Transferi oyuncu belirlerse Deivid gibi beceriksiz oyuncuların gelmesi normaldir.
    Kulüplerin isteklerini hiçe sayan bu federasyon Avrupa başarısının önüne büyük taş koyuyor. Sonuna kadar art niyet arıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tekke trabzonu yeniden canlandıracak bi isim ztn çok büyük eksiklikleri oldugunu düşünmüyorum trabzonsporun bi kaleci yeterli olur..gerçi ben olsam jeffersonda ısrar ederdm trabzonun transfer listesinde bulunan hasagiçtende martinezden de daha iyi bi kaleci ama kendini gösteremedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tff bu kdr erteledi erteledi ve 6 yabancının degişmiyecegi kararınımı aldı !!!!!!dünyada bizm federasyon gibi başka federasyon yoktr herlde bi bjknın sözü 17 takımınkine bedelmi ya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gs li song yuvasnda mutlu kimse sataşmasn lütfen alexandre song olmaz bence adam arsenalde oynuyo bu yaşta

Nesil
    2006

Alexandre Song'un olduğu mevkide çok sayıda iyi oyuncu var,takımdan ayrılması muhtemel,zaten Wenger takımda durmak istemeyeni antremana bile almaz
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri