Orası öyle ama ileride para kazandırsın diye dedim..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Valla bizim için şu an önemli olan direkt katkısı olacak birisini almak.O da Navarro.
So what?
Saike
Şu Vedran Corluka acaba nasıl bir oyuncu?
FM ile paralel mi ?
TFF yabancı kararını açıkladı
TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.
Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.
Valla Ben böylede olmasına sevindim
Delgado iyi para ediyorken satılması lazım bana göre delgado fazlalık
Fabiano için Carlos'un veliahtı denmişti ilk geldiğinde, koca bir yalan çıktı, berbat bir oyuncuydu. Alex sevdiği arkadaşlarını aldırıyor haliyle, Nobre de bunlardan birisi yanılmıyorsam. Nobre de iyi futbolcu değil ama en azından Deivid'den daha faydalıydı.
TFF yabancı kararını açıkladı
TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.
Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.
Bu Federasyondan ümidi kestim.İlle de takımlarımıza Avrupa'da başarı sağlatmayacağız ille de Türkiye'ye yıldız getirtmeyeceğiz diyorlar.Ciddi kurumsan Türkiye'nin bir yerlere gelmesinde yükümlüsündür.Bu saatten sonra bunlardan iş olmaz...
Son Kartal Edouard Cisse
Kara Kartal yabancı transferinde Rodrigo Tello’dan sonra Edouard Cisse’yi de resmen kadrosuna kattı. Önceki gece İstanbul’a gelen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Ardından Ümraniye’ye giden Fransız yıldız, Nevzat Demir Tesisleri’nde kendini 3 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı. Sezon başına 1.5 milyon Euro alacağı belirtilen Cisse için PSG’ye de 2 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği kaydedildi. İmza töreninde Genel Sekreter Kenan Öner, Futbol Şubesi Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu da hazır bulundu. İmza sonrasında 16 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına poz veren tecrübeli futbolcu sempatik hareketleriyle dikkat çekti. Cisse, “Beşiktaş’ın beni uzun zamandır istediğini biliyordum. Bana yakın davranmalarından çok etkilendim. Kariyerime tanınmış ve hedefleri olan bir kulüpte devam etmek için burayı seçtim. Süper Lig’in rekabetçi bir yapısı var ve zor bir sezon geçireceğimi tahmin ediyorum” diye konuştu.
Gelmiş hoş gelmiş Kleberson'da gelmişti zamanında , cisseyi pek tanımıyorum
bakalım nasıl bir futbolcu izleyip görücez kesin bir yorum yapmak yanlış olur
başarılı olması dileğiyle
Song demişler, olmaz!! 40 yaşında o adam...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tff'nin kararı resmi olarak hala açıklanmadı ama bu Tffden bişi olmaz
ee o zmn nsl olcak bu iş kalli carruscayla yeni bi başlangç yapacaz diyo toması da elden çkaramyorz ??? nasıl bosaltacaz
Carrusca'nın kalmasından yanaydım.İyiki burada.
Tomas bırak yakamızı...![]()
Yabancı sayısının değişmesini Beşiktaş hariç neredeyse tüm kulüpler istiyordu ama hemen hemen 17'ye 1 ağır bastı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bursada kime elini attysa soradan vazgeçti önce boya ile anlaştı dediler o iş yattı smdide niculae işi yatmş
Transferi oyuncu belirlerse Deivid gibi beceriksiz oyuncuların gelmesi normaldir.
Kulüplerin isteklerini hiçe sayan bu federasyon Avrupa başarısının önüne büyük taş koyuyor. Sonuna kadar art niyet arıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
tekke trabzonu yeniden canlandıracak bi isim ztn çok büyük eksiklikleri oldugunu düşünmüyorum trabzonsporun bi kaleci yeterli olur..gerçi ben olsam jeffersonda ısrar ederdm trabzonun transfer listesinde bulunan hasagiçtende martinezden de daha iyi bi kaleci ama kendini gösteremedi
tff bu kdr erteledi erteledi ve 6 yabancının degişmiyecegi kararınımı aldı !!!!!!dünyada bizm federasyon gibi başka federasyon yoktr herlde bi bjknın sözü 17 takımınkine bedelmi ya
Gs li song yuvasnda mutlu kimse sataşmasn lütfenalexandre song olmaz bence adam arsenalde oynuyo bu yaşta
Alexandre Song'un olduğu mevkide çok sayıda iyi oyuncu var,takımdan ayrılması muhtemel,zaten Wenger takımda durmak istemeyeni antremana bile almaz
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.