Sayfa 272 / 439 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
8,131 ile 8,160 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Colin Kazım-8
    Vederson-6
    R.Carlos-3
    Ali Bilgin-7

numaraları alırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

bu türk gazeteleri inanılmaz yaratıcı örneğin
    saviola gel yola
    cimBOMmel
    fiGO aslanım

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

bence colinse 77 numara yakışır

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    bu türk gazeteleri inanılmaz yaratıcı örneğin
    saviola gel yola
    cimBOMmel
    fiGO aslanım
    haklısın ayrıca fotoşopuda iyi kullanıyorlar hemen her futbolcuya hangi takımla transfer söylentisi varsa formayı giydiriyo

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex kendi isteğiyle aldı 20 numarayı tamam 10 numara doluydu ama o 20'yi istiyordu.Ayrıca bu Affan Keçeci'nin açıklaması 2-3 gün önce Ntv spor haberlerindeydi.Kesin birşey söylemedi ancak bu hafta için büyük bir ihtimalle toplantı olacağını söyledi yani değişmeyecek demedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Numara olayına bu kadar takılmaalım bence.Önemli olan oyuncunun performansı değil mi ki.

Navarro veya Boumsongtan herhangi birisi alındığı takdirde Beşiktaş defansına sağlam bir takviye olur gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex geldiğinde 10 birine aitti ama kime aitti hatırlayamıyorum, dolu olduğu için de 20'yi aldı diye hatırlıyorum sanki, emin de değilim, senin dediğin de olabilir.

Alex ve kaptanlık konusunda söylediklerine katılıyorum. Aurelio veya Önder'in kaptan olmasından yanayım, alternatifler ise Appiah ve R.Carlos.

Gündemimizde Cicinho varmış, FotoMaç'ın son haberi ama ben inanmıyorum, kontenjan kararı verilsin ona göre davranılır.
    10 Tuncay'a aitti. 17 Hooijdonk'a aitti.

Carrusca bencede kalmalı bu sene coşacak

Yepes le ciddi olarak ilgileniliyor umarım sonlandırır Yönetim bu transferi savunmacı şart...

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Numara olayına bu kadar takılmaalım bence.Önemli olan oyuncunun performansı değil mi ki.
    Bence de bakın Milan a Rui Costa gittikten sonra ''10'' boş kaldı... Kaka' giymedi Seedorf giydi... Her zmn futbolda 10numaranın yeri ayrıdır ama aman aman da önemi yok performansı önemli...

Saviola olayı çok çok zor... Gelmez diye düşünüyorum...
    Tomas her zmn dediğim gibi gitmesi şart...
    Carrusca da boşa kalır kalırsa sürekli yedek... Boşauna maaş verilcek...

Carrusca'ya şans verilirse patlama yapacağını düşünüyorum ama zor gibi.

Leoucwhsua Misafir

sag bek e alimicaz.feldkamp ugur ucar ve almanyadan gelenlerden birini dusunuyor oraya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta Faye sesleri

İngiltere Premier Lig Kulüplerinden Bolton Wanderers cephesinden yapılan açıklamada, Senegalli futbolcu Abdoulaye Faye'nin 3 milyon pound karşılığında Beşiktaş'a satılabileceği ifade edildi.

Transfer sezonunda ilk önce Chelsea'li Makalele'ye giden, ardından Juventus'lu Boumsoung'un kapısını çalan Beşiktaş istediği sonuçları alamamıştı. Siyah-beyazlılarda şimdi rota Faye...

Bolton teknik direktörü Sammy Lee Ada'nın ünlü gazetelerinden The Daily Mirror'a yaptığı açıklamada, kontratının bitmesine 1 yıl kala, yıldız savunma oyuncusunu satmaya hazır olduklarını belirtti. Orta sahada savunmaya dönük olarak da görev yapan Faye için, iki kulüp arasındaki görüşmelerin başladığı ancak Bolton'un fiyat yükselttiği gelen bilgiler arasında.

Senegal Milli Takımı'nda da görev yapan Faye'nin en büyük özelliği bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi.

Abdoulaye-Diagne Faye kimdir?

Ülke: Senegal
    Boy: 1.87
    Mevkii: Defans, Ön libero

Kariyeri

1999-2001 ASEC Ndiambour 32 ( 4)
    2001-2002 Jeanne d'Arc 35 ( 0)
    2002-2005 Istres (loan) 28 ( 0)
    2004-2005 Lens 59 ( 3)
    2005 --- Bolton Wanderers 59 ( 8)

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayseri: "Kulüp bulup gitsinler!"

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, sözleşmelerini uzatmamakta direnen İlhan Parlak, Kemal Okyay, Aydın Toscalı ve Ergün Teber'in kendilerine kulüp bulup gitmelerini istedi. Mamur "Biz onları evlat gibi yetiştirdik ama onlar bizi saymadı. Menajerleri akıllarını çeldi. Bu saatten sonra nereye gitmek istiyorlarsa getirsinler bonservis bedelini, buyursun gitsinler. Kendilerine kolaylık da sağlarız. Aksi takdirde PAF takımı ile antrenmana çıkarlar. Hele hele Ergün Teber'i hiç affetmiyorum. Bize geçen sezon da aynı şekilde sorun çıkardı" dedi. Kayserispor bu arada PAF takımından 2 oyuncuyu profesyonel yaparak A takımına aldı.
    Kayserispor'da yetişen Kemal Okyay, İlhan Parlak ve Ergün Teber ile yıldızı sarı kırmızılı ekipte parlayan geçtiğimiz yıl 2.lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu'ndan gelip, Kayserispor forması altında A milli takıma kadar yükselen Aydın Toscalı'nın yeni sezonda sözleşmelerini uzatmak için imzaya yanaşmaması , Kayserispor Başkanı Recep Mamur'u kızdırdı. Mamur "Menajerler bunların akıllarını çelmiş. İlla kalacaklar diye bir kayıt yok. Biz onları evlat gibi görüp, yıldız oyuncu haline getirdik. Herşeyden önce bize vefa borçları var. Kadro dışı bırakmak çözüm değil. PAF takımı ile antrenmana çıkarlar veya kulüp bulup giderler. Kendilerine de söyledik. Bonservis bedellerinde gereken kolaylığı sağlarız. Burası, koskoca Kayserispor kulübü. Gelmek için, yıldız olmak için canatan onlarca oyuncu var. Mehmet Topuz da, Gökhan Ünal da bu kadronun içinden çıkıp ülke futboluna damga vurdular. kalmak isteyen kalır, gitmek isteyen gider. Kimsenin arkasından ağlayacak, dur diyecek halimiz yok. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz. Getirsinler bonservis bedellerini, buyursun gitsinler" diye konuştu.
    Ergün Teber'in geçen sezon da aynı davranış biçimi içinde olduğunu söyleyen Mamur " Bu oyuncuyu yıllar önce Adana'dan ben alıp getirdim. Beni baba gibi sevdiğini söyledi. Ama geçen sezon yine ligin daha başında bir Konyaspor'a gideceğim diye tutturdu. Bonservis bedelini getir git dedik, gidemedi. Biz de istemediğimiz için Sakaryaspor'a kiralık gitti. Sonra Erciyesspor'a geldi. sezon bitiminde de kulübe geri döndü. Şimdi yine aynı davranış biçimi içinde. Aynı mevkiide Toledo,Fatih Ceylan ve Kemal Okyay olduğu için sorun yaratıyor. O nedenle bir evladım gibi gördüğüm Ergün'ün bu davranışını hiç şık bulmadım. Hangi kulübe gitmek isterse gitsin, kendisine kolaylık da sağlarız."dedi.
    İKİ OYUNCU PROFESYONEL YAPILDI
    Kayserispor Yönetim Kurulu, PAF takımında oynayan ve gelecek vaadeden iki oyuncuyu profesyonel yaptı. Orta saha oyuncusu 19 yaşındaki Abdullah ile 16 yaşındaki stoper Mehmet Bezirci, yeni sezon için A takımı kadrosuna alındı. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas da iki genç oyuncuyu kadroda tutacaklarını söyledi.

02.07.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Navarro noldu yaw?%80 anlaşıldı deniliyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

faye türkiyede başarılı olur

barış sağ bek oynayabiliyomuş. kendi söylemişti.zaten milli takımmda sağbek oynuyomuş

Tomas Jun geri dönmüş Trabzonspor a... Antremanlara çıkmak istiyomuş...

Ugur Ucar sag bekde yeterli bence yedegide baris olabilir mehmet topla i da deniyecekti galiba zaman zaman sabri oynar hatta 2 3 mac cihan bile oynayabilir ama bence songu orda denemesi gerekir .. bence sag bekte sorun yasamayiz ....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Faye oLayı nereden çıktı şimdi bunu anLamadım ben.Zaten o mevkii ye aLdık biz adam Faye ye ihtiyacımız yok ki.Faye biLdiğim kadarı iLe savunmanın göbeğinde oynayamıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sg bekte bi sorn oldugunu sanmyorm song bouzid ugur sabri barıs bunların hepsi sag bek oynayabilio...bize forvet lazm forvet

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

faye ön libero

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖzeLLikLerinde defans da beLirtiLmiş te o yüzden dedim.Ben hiç görmedim savunmanın göbeğinde oynarken bu adamı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

önemli olan performans ama bi takımla maç yaptıgnda karşı takım senin 10 numaran kim diye merak eder..gözler hep 10'dadır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yani bende ön libero diye biliyorm savunmada oynayacagını sanmyorm fayenin

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    haklısın ayrıca fotoşopuda iyi kullanıyorlar hemen her futbolcuya hangi takımla transfer söylentisi varsa formayı giydiriyo
    Ama bunu ben yaptım

forvet olarak saviola olursa çok iyi olur. ama lima da fena olmaz. baiano ile ilgili çalışmalar varmış. bence baiano yerine lima olursa iyi olur çünkü daha genç ve ucuz. baianonun bonservisi 6 milyon euroymuş

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    forvet olarak saviola olursa çok iyi olur. ama lima da fena olmaz. baiano ile ilgili çalışmalar varmış. bence baiano yerine lima olursa iyi olur çünkü daha genç ve ucuz. baianonun bonservisi 6 milyon euroymuş
    Celta Küme düşünce Baiano serbest kalmadı mı?

Mesaj Yetkileri