Edit.......................
Kayserispor
Manisaspor
Bursaspor
Gençlerbirliği
Edit.......................
edit..................
Edit.....................
Sivasspor-V.Manisaspor
Maç boyunca iyi bir oyun sergiledik.Ama son 20 dakıkada bir anlık kademe hatası sonucu yediğimiz golle 2 puanımız gitti.Ama ben yinede oyuncularımı kutluyorum
Arkadaşlar ben oyundan ayrılmak sorunda kalıyorum.İnternetim bozuldu ve ikide bir oyundan düşüyorum.Tekrar çıkıp girmekten bıktım
.İstifamın diğer bir sebebi ise şanssızlık.Lİgde ilk hafta Fb ile 0-0 beraber kaldım.Oyundan çıktım sonra oyun kaydedilmeden arkadaşın pc reset atmış ve benim maç baş antranörün kontrolunde tekrar oynanmış.Maçın sonucu ise 3-0
.Ayrıca son iki hafta üstü üstü 90+3 ve 90+5 de yediğimiz gollerde neredeyse monitörü kırcaktım
.3 haftada 7 puan ile lider olmam lazımken 2 puan ile son sırada yer aldım.İnternetin bozulması ve kötü sonuçlar üst üste gelince daha fazla dayanamadım ve istifa etmeye karar verdim.Belki sinir anında sonradan pişman olabildeğim bir karar aldım ama dediğim gibi daha fazla dayanamadımm..Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.Favorim Mert Çeken ile Bursaspor
.
Evet arkadaslar maalesef kerem ayrildi kariyerimizden.Onun yerine bir kisi alacagiz.Gelmek isteyen buraya yazabilir
Gelmek isteyen varsa [email protected] adresinden bana ulaşabilirler.Bekliyoruz.
Başarılar:![]()
Valla gelebilirim ama takım yok.![]()
Gel Cumhur sen gel.Takım bulurum ben sana.![]()
Antalyaspor Resmi Sitesi
Yeni menajer görüşmeleri sürüyor. Her an Cumhur KORKUT Antalyaspor'un başına geçebilir.![]()
Serkan Büyükgüroğlu Ankaraspor'a yakın !!!!!!!!!!
beni alırmısınız abi hangi takım olursa olsun farketmez.
ok abi kızma ben sadece alabilirmisiniz die sordum sen benden önce alın dediysen zaten senin hakkındır ben bişi diyemem
edit......
Hangi takım boşta?
Dün gece ligimizin güzide kulüplerinden 4'ü eş zamanlı teknik direktörlük değişimine gitti.Yeni menejerler ertesi gün saat başı arayla basın toplantıları düzenlediler.Hepsi birbirinden hırslı,hepsi birbirinden iddaalı.Kimbilir belki yıılar sonra Anadoludan bir şampiyon çıkar ülkemizde.İşte açıklamalar.
Samet Süner:Büyük bir kulübe geldim.Hedefim başarılar kazanmak.Çok çalışacağız bunun için.
Mert Çeken:Lafla peynir gemisi yürümez.Bu sene yükseldiğimiz Süper Ligde başarılı olacağız.Hedefimiz ilk 5'e girip Avrupa Kupalarına katılmak.Diğer rakiplerime iyi şanslar diliyorum.Çünkü ihtiyaçları olacak.
Ertuğrul Topçu:Bu büyük şampiyonluk hasretini gidermeye geldim buraya.Ben hep en iyisi olmuşumdur ve bundan sonrada böyle olacak
Eren Yıldırım:Manisa büyük bir şehir ve ben manisa halkını mutlu etmeye geldim buraya.Çok önemli planlar yaptık.Herkes bambaşka bir Manisaspor seyredecek..
Berk Koz:Konya fırtınası geliyor.Takımı gelebileceği en iyi yere getireceğiz.Diğerlerine başarılar.
Kayseri'miz emin ellerde...
Bir Ertuğrul gider.. Diğeri gelir!!!...
Başarılar Ertuğrul. Oyum sana.
Ereeeen. Seni bekliyoruz hadi. Bu konuyu okuduğun yazıyor profilde![]()
Eren gelsene olm msne başlayalım![]()
Ertuğrul başarılar.Senden önce ben vardım takımın başında.İglesiası bir tülü gönderemedim
.1-2 transfer yapmaya çalıştım 550 k gibi bir bütçe ile.Umarım Kayseriyi hakettiği yerlere taşırsın
.
Eren başlıyoruz oyuna.Gelmessen transfer dönemini kaçıracaksın.
Elhadji maxi update ile oynuyoruz. 14 Milyon Euro bütçe verdiler.
Iglesias'ı serbest bıraktım ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferde Kayseri Fırtınası
Varan 1: Barbaros Barut!
Varan 2: Gökçek Wederson
Varan 3: Gökhan Caba
Varan 4: Ezequiel Garay
Varan 5: Jose Sosa
Varan 6: Humberto Suazo
Toplam Maliyet : 9 Milyon Euro
Bursasporda transfer gündemi
Erhan Küçük Bursaspor'da..
Kasımpaşanın başarılı forveti Erhan Küçük kulübümüzle 4 senelik sözleşme imzamıştır.Kamuoyuna duyurulur
Kerlon Bursaspor'da..
Cruzeiro'lu genç yetenek Kerlon Moura de Souza kulübümüzle 4 senelik sözleşme imzamıştır.Kamuoyuna duyurulur
Szetela tamam..
MLS takımlarından Colombus Crew'de forma giyen Szetela ile prensipte anlaşılmış,bu transferde çok az pürüzler kalmıştır.Bir kaç gün içinde transfer netleşecektir.Kamuoyuna duyurulur.
Bursaspor Kulübü Yönetimi
Hepinize Basarilar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Oy Oy Oy Mannak transferler olmuş![]()
Başarılar arkadaşlar hepinize, Bursaspor kazansın istiyorum ama bekleyip göreceğiz neler olup bitecek?
Transfer dönemi sıcak geçeceğe benziyor. Baya hareketli bir lig bizleri bekliyor.