Sayfa 273 / 439 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
8,161 ile 8,190 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bravo Hasan Şaş

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’nin, Galatasaraylı yıldız futbolcularımızdan birer birer ret cevabı aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Sarı-Lacivertliler, Ümit Karan’a yıllık 2 milyon euro teklif etmiş, ancak eşinin onayını alamayan milli futbolcu, Fenerbahçe’yi reddetmişti. Aynı durumun Hasan Şaş transferinde de yaşandığı ortaya çıktı. Mayıs ayı içerisinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Galatasaraylı yıldızı telefonla arayarak transfer teklifinde bulunduğu ileri sürüldü. Ancak düşünmek için süre bile istemeyen Hasan Şaş’ın, ‘Teşekkür ediyorum ama ben Galatasaraylı’yım’ dediği ifade edildi.

Kaynak: Star

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bravo sana hasan

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Demin Ali Bilgin'in imza töreni vardı.Camiaya hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Uğur veya Barış sağbekte oynayacak.

Carrusca'ya Feldkamp şans vereceğini sçylemiş.Ben inanıyorum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya şu tomastan kurtulsak da bi forvet alıp şu transferi bitirsek bgn geçen haberlere göre ROQUE SANTA CRUZ da listeye eklenmiş..hadi bakalım

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Celta Küme düşünce Baiano serbest kalmadı mı?
    kardeş sabah gazetede okudum. serbest kalmamış. peşinde atl. madrid, porto, mallorca filan varmış ,. celta vigoda bonservisi 6 milyon euro demiş. adnan sezginde en fazla 2 milyon veririz demiş. alternatifi lima ymış

‘Sağlam geliyoruz’

Bilgisi dahilinde’

Yapılan transferlerden teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın haberi olmadığı yönündeki iddiaları, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner yanıtladı. Takıma katılan yerli ve yabancı oyuncuları, genç çalıştırıcı ile belirlediklerini ifade eden Öner, “Başkanımız daha önce ‘Alacağımız oyuncular çok kaliteli olacak. Hiçbir hocanın geri çeviremeyeceği isimler alacağız’ demişti. Ancak tüm futbolcuları Ertuğrul Sağlam ile görüşüp, alıyoruz” dedi.

‘Hiç fark kalmadı’

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, kendisinden önce imza atan Rodrigo Tello’dan bile haberdar olduğunu sözlerine ekleyen Öner, “Sayın Sağlam, Tello’nun maç görüntülerinin bulunduğu CD’lerini izleyip karar verdi. Takımımız büyük güç kazandı. Üç ayrı kulvarda mücadele edeceğiz. Artık saha içi ile kulübe arasında bir fark kalmadı. Bu rekabetin büyük başarılar doğuracağını düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

‘Bouzid kuş uçurtmaz’

Christoph Daum’un yardımcısı Murat Kuş, Aslan’ın yeni transferi İsmael Bouzid’i FANATİK için değerlendirdi.
    02.07.2007

Almanya 2. Ligi temsilcilerinden Köln’ü çalıştıran Christoph Daum’un yardımcısı Murat Kuş, Aslan’ın yeni transferi İsmael Bouzid’i FANATİK için değerlendirdi. 24 yaşındaki Cezayirli stoperin, müthiş bir hava hakimiyetine sahip olduğunu belirten Kuş, “Bouzid, fizik gücü yüksek bir oyuncu. Kanatlardan yapılacak tehlikeli ortalarda, defansı rahatlatır. Aynı zamanda ayaklarını da iyi kullanabilmesi, defanstan top çıkarma konusunda takıma yardımcı olacaktır. Bana göre yetenekli bir oyuncu ve Türkiye’ye uyum sağladığında adından söz ettirir” diye konuştu. Aynı zamanda Mondragon, Ümit Özat ve Alpay’ın formasını giydiği Köln’de işlerin iyi gittiğini ifade eden Murat Kuş, “Geçen sezon talihsiz maçlar oynadık. İyi oynadığımız birçok karşılaşmada puan kaybettik. Bu kez güçlü bir kadro kuruyoruz. Şampiyon olamasak bile, Bundesliga’ya çıkmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Uğur veya Barış sağbekte oynayacak.

Carrusca'ya Feldkamp şans vereceğini sçylemiş.Ben inanıyorum.
    Yaw su carruscaya sans verilecek ama antremanlarda kendisini gosteremezse Kalli onu yedeklerde tutar bundan dolayi patlama yapamaz ben ce bir anadolu klubune kiralik gitmesi hepimiz icin en hayirlisi...Bu sayade iyi bir forwet alabiliriz ...Tomas gonderilemzese zaten ytonetim Carusscayi gondericek...
    Arkadaslar ayrica bir duyum aldim emin de[ilim daha oncede solemistim cumartesi olmazsa carsamba aciklancak demistim ki buyuk ihtimal carsamba gunu tffnin karari aciklanacakmis...
    Baiano nun gelmesine karsiyim Baiano sadece transfer olsun diye getirilir bence ali lukunku olayina doner o insallah Baiano gelmez..
    SAv'ola da sona yaklasildigi iddia ediliyor ilk etapta 4 milyon dolar isteyen unlu oyuncunun gelen dier tekliflerle kiyasladiginda Gs nin 2.5 milyon dolara sicak baktigi belirtildi..
    Limanin takimiyla anlasma saglanmaya calisiyor...Lima Gs ye gelmeyi kabul etti..
    Bazi forumlarda Saviola *yillik maasi 3 milyon dolara * ve Guily * bonservisine 4milyon dolar maasi 3 milyon dolar * nin alinacagi ve bu transferlerin 7 temmuzda aciklanacagi yazior..Soyleyen kisi dha once bir cok transferde dogruyu solemisti bence balon ama butun gazete ve spor kannllarina mail attigini soyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

limanın bonservisi konusnda bilgisi olan varmı öle çok ucuz bişeye benzemyor

ben 2.5 3 milyon dolar arasi bisey oldugunu tahmin ediyorum tam bir bilgim yok maalasef...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

peşinde avrupa takımlarıda var diye duydm o yüzden biraz endişelendim açkçası fazla olabilr diye..bana göre de bi 3 milyonu bulr kardes

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

hasanin fenerde isi ne baskan aziz yildirim hasan gibi bir futbolcuya birak teklifte bulunmayi selam dahi vermez... yalan haber oldugu besbelli.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

zenit tekkeyi birakmaz .. trabzonspora tekke gibi son vuruslari iyi olan bir golcü lazim fakat tekke gelmek istese bile zenitin birakacagini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin Hasan Şaş gibi oyuncuya ihtiyacı var aslında. Hırslı ve yetenekli. Ama Hasan gitmez. Galatasaray'da yıllardır oynuyor. Fenerbahçe de gerçekten talip olduysa işin suyunu çıkardı iyice. Bir takımın bütünlüğünü bozmak için bütün oyuncularına talip olunur mu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sakaryasporla Martinez konusunda bir görüşme yapılacak çünkü Sakaryaspor istediği uçuk rakamlar yüzünden tüm talipleri bıktırdı ve artık satabilecekleri tek takım Trabzonspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sakarya dün yeni bi kaleci aldı bu iş olacak gibi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Demin Ali Bilgin'in imza töreni vardı.Camiaya hayırlı olsun...
    Attımı imzayııı ??

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Zaten 10 numara giyebilecek bi Tuncay vardı birde Alex..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

10 NUMARALI FORMA ARTIK ALEX'İN
    Tuncay'ın ayrılmasından sonra 10 numaralı formayı Alex'in giyeceğini belirten Zico, kaptanlık konusunun henüz netlik kazanmadığını ancak şuanki kaptanın Semih Şentürk olduğunu belirtti.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'in olması bence doğru olabilir..Ancak Volkan veya Serkan'ın olması en doğrusu olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi Serkan'ın

Ali Bilgin: Kadromuz dünya çapında
    Fenerbahçe, Antalyasporlu Ali Bilgin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ali Bilgin imza töreninde, "Fenerbahçe'nin kadrosunda dünya çapında oyuncular var. Bu oyuncularla oynama şansı bulmaktan mutluyum" diye konuştu.

Fenerbahçe, daha önce anlaştığı futbolcu Ali Bilgin ile resmi sözleşme imzaladı.

Ali, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında, asbaşkan Ali Koç, genel sekreter Vedat Olcay ve asbaşkan Mahmut Uslu'nun da hazır bulunduğu törende, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Gurbetçi futbolcu, kendisini isteyen başka takımlara rağmen Fenerbahçe'yi tercihinde, Antalyaspor formasıyla Kadıköy'de geçen sezon çıktığı maçta gördüğü atmosferin etkili olduğunu belirterek, "Bu transferde emeği geçen yöneticilere teşekkür ediyorum. Böyle bir takımda oynamaktan mutlu olacağım. İnşallah elimden geleni bu forma için yapacağımı düşünüyorum. Fenerbahçe büyük bir camia. Antalyaspor ile burada maça çıktığımda çok etkilendiğim bir atmosferde olduğumu gördüm. Bu, seçimimde büyük bir rol oynadı. Aynı zamanda Fenerbahçe ligin şampiyonu" diye konuştu.

Roberto Carlos'un yanı sıra sarı-lacivertli ekipteki yıldız isimlerle birlikte forma giymesinin kendisi için zevk olacağını kaydeden Ali, "Hepsi dünya çapında. Bu oyuncularla oynama şansı bulmaktan mutluyum. Tam zamanında geldiğimi düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor'dan ayrılışında yaşananlarla ilgili soruya da yanıt veren Ali, eski takımının geçen sezonun son maçına sakat olduğu için çıkamadığını hatırlatarak, "Geriye fazla dönmek istemiyorum ama bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Son Kayseri Erciyesspor maçı öncesi sakatlık yaşadım ve adalemde yırtık çıktı. Son maçta oynamam imkansızdı. O yüzden bazı kişiler yanlış yorumlar yapıyor. Bunu da kamuoyuna belirtmek istiyorum. Hocanın haberi vardı tabii. Bunu doktorlar, yönetim ve hocam da biliyordu" diye konuştu.

Asbaşkan Koç, Ali Bilgin'in oynadığı mevkide Fenerbahçe'nin ihtiyacını karşılayacağına inandığını belirterek, "Kendisiyle birçok başarıya imza atacağımıza, ihtiyacımız olan bölgeyi layıkıyla dolduracağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

NTVSpor

24. Default

bnje sağ beke bide forvete adam lasım..
    bir de yıldıs oyuncu alcz die dandük möndrük almayalım =)..
    r.carlos gibi alalım !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kötümü sence nese bu arada baiano transferi yatmş arkdaşlar iyi oldu ben ztn baianoyu istemiodum

Saviola, Ortega'nın kurbanı!
    Arjantinli Saviola, Fenerbahçe'ye önerildi. Ancak Ortega'dan ağzı yanan Yıldırım, transfere sıcak bakmadı

Barcelona'dan ayrılan Javier Pedro Saviola, Ariel Ortega'nın kurbanı oldu! Menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerilen Arjantinli golcü, daha önce Fenerbahçe'de yer alan vatandaşının yaptıkları nedeniyle veto yedi.
    İstanbul'a uyum sağlayamayan ve sarı - lacivertlileri yarıda bırakarak ülkesine dönen Ortega'da yaşananları unutamayan Başkan Aziz Yıldırım'ın bu nedenle Saviola'ya sıcak bakmadığı belirtildi. Bundan dolayı Saviola dosyası daha başlamadan kapandı. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a da önerilen 26 yaşındaki futbolcu için çalışma yapan menajerlerin, golcü arayışındaki sarı - lacivertlilerin de kapısını çaldıkları ifade edildi.

Başlamadan bitti
    Saviola'nın yıldızlar topluluğu haline gelen Fenerbahçe'de forma giyebileceğini söyleyen menajerler, istenmesi durumunda hemen pazarlığa oturabileceklerini ilettiler. Ancak sarı - lacivertlilerin Ortega'dan dolayı olumsuz bir tavır takınması, ünlü yıldızın Türkiye macerasının başlamadan bitmesine neden oldu.
    Fenerbahçe, yabancı transferini devam ettirmek için kontenjanının açıklanmasını bekliyor.

VATAN

arkadaslar ertugrul saglamin istedigi oyuncular alinmiyo oda mucburen bilgim dahilinde falan demek zorunda kaliyo

Beşiktaşın transfer haberleri ile alakalı olmayan mesajlar silindi. ( MKN )

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zaten lüzum yok Saviola'ya. Uzun ve kuvvetli bir forvet lazım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Fenerbahçe transfer haberleri dışındaki mesajlar temizlendi. ( MKN )

Mesaj Yetkileri