Arkadaşlar ben oyundan ayrılmak sorunda kalıyorum.İnternetim bozuldu ve ikide bir oyundan düşüyorum.Tekrar çıkıp girmekten bıktım
.İstifamın diğer bir sebebi ise şanssızlık.Lİgde ilk hafta Fb ile 0-0 beraber kaldım.Oyundan çıktım sonra oyun kaydedilmeden arkadaşın pc reset atmış ve benim maç baş antranörün kontrolunde tekrar oynanmış.Maçın sonucu ise 3-0
.Ayrıca son iki hafta üstü üstü 90+3 ve 90+5 de yediğimiz gollerde neredeyse monitörü kırcaktım
.3 haftada 7 puan ile lider olmam lazımken 2 puan ile son sırada yer aldım.İnternetin bozulması ve kötü sonuçlar üst üste gelince daha fazla dayanamadım ve istifa etmeye karar verdim.Belki sinir anında sonradan pişman olabildeğim bir karar aldım ama dediğim gibi daha fazla dayanamadımm..Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.Favorim Mert Çeken ile Bursaspor
.

.İnternetim bozuldu ve ikide bir oyundan düşüyorum.Tekrar çıkıp girmekten bıktım
.3 haftada 7 puan ile lider olmam lazımken 2 puan ile son sırada yer aldım.İnternetin bozulması ve kötü sonuçlar üst üste gelince daha fazla dayanamadım ve istifa etmeye karar verdim.Belki sinir anında sonradan pişman olabildeğim bir karar aldım ama dediğim gibi daha fazla dayanamadımm..Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.Favorim Mert Çeken ile Bursaspor