arkadaslar uzun zaman sonra tekrar birlikteyiz bu topicte teknik arizalardan dolayi kesintiye ugrayan kariyer hikayesini YENIDEN DEVAM EDIYORUM OYUNA DEVAM ETMEME RAGMEN INTERNET PROBLEMLERI SS UPLOADINA IMKAN VERMEMISTI.

Ilk once birinci sezonun puan durumu

Goruldugu uzere sezona kotu baslayip kotu devam eden nottingham forest bir ara iyi oynamasina zagmen sezonu yine kotu bitirmistir. Ayrica hayal kirikligina ugrayan yonetim ve camia da tepkiler basgostermektedir. Artik bu sezon geride kalmistir. Ancak Ozgur Ozdemir uzun surede basarili olmak icin yeni sezonda eger is basinda kalirsa neler yapacak onu da `OYUNBAZ AGACLARIN ZAFER CIGLIKLARI-SEZON2` BASLIGI ALTINDA KARIYERSEVERLERE SUNACAGIM.

YORUMLARINIZI ESIRGEMEYIZ. EFSANENIN ESKI GUNLERINE DONMESINE TANIKLIK EDIN VE YORUMLARINIZLA KATKIDA BULUNUN.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

FTV: Evet sevgili kariyerseverler efsane geri donuyor mu. 150 yillik oyunbaz agaclar -tricky trees- kotu gecen sezonun ardindan cokca tartisilan menejer ozgur ozdemir ile tekrar anlasti. Su anda kendisiyle beraberiz. Ozgur bey bugunku maci nasil degerlendiriyosunuz.

Ozgur: Ben bugunku maci kisaca oyunbaz agaclarin zafer cigliklari olarak degerlendiriyorum. (hey yavrum be iste yeni sezonun slogani lafa bak hizaya gel) Her sey muthis yaptigimiz 23 yeni transferle sadece bu sezonun deil omuzdeki sezon championshipte mucadele edecek takim iskeletini kurduk.
Ozellikle Vyacheslav Hleb ve Souza yillarca nottingham a basariyla hizmet edecek kapasitede oyuncular.

FTV: Peki giden roberto olsen ve charles andre doudin icin ne diyeceksiniz.

Ozgur: Valla onlara baskana soracaksiniz. Bizim baskanin watford baskaniyla bi akrabaligi var herhalde ikisine de daha fazla teklifler olmasina ragmen sadece watfordun tekliflerini kabul etti. Ama bu iki futbolcuya da basarilar dilerim ikisi takima toplam 4 milyon euro kazandirdi helal olsun. Onlari mangal partilerinde aramizda gormek isteriz.

FTV: Kiralik olarak aldiginiz vittorio mannone, kesper schmeichel ve carlos vela takima yeterince katki saylayabilecek mi.

Ozgur: Ucu de cok yetenekli gencler kalede de sorunlarimiz v ardi zaten ayrica carlos vela takimin kadrosuna derinlik kazandirdi.

FTV: Mutlu haberlerle sizinle birlikte olmayi istiyoruz basarilar diliyoruz.

Ozgur: saolun bizi izlemeye devam edin ve yorumlarinizi eksik etmeyin.