FORTİS TURKIYE KUPASI CEYREK FINAL GS-GB
Bu kez ıse Turkıye kupası macına cıkıyorduk rakıp Genclerbırlıgı ıdı transferlerın takıma uyum saglaması benı sevındırıyordu ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:
Haydı cocuklar 2005ten berı bu kupayı alamıyoruz bu sene bızım olacak haydı gosterın kendınızı.
Macı bastan sona ustun goturuyorduk ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
MAC SONU GORUSLER:
Muhabır:
Evet Yunus bey deplasman ıcın avantajlı bır skor yakaladınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet artık avantajlıyız artık ust turdayız dıyebılırız.
AZ SONRA DEV DERBI GS-FB
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Dev derbı gunu saatı sanıyesı gelıp catmıstı ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:
Haydı cocuklar bu dev bır derbı bırakın Turkıyeyı dunyanın en buyuk derbılerınden bırısı bakın su taraftalara hadı su macı kazanın da artık yavas yavas Ajax macını dusunmeye baslayalım.
Mac baslıyor ılk yarıda gol bulamıyorduk ıkıncı yarıda ıse taraftarlar ıcın dıyordum ve ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Bravo harıkasınız beyler sımdı sırada Bursa ıle deplasmanda oynayacagımız krıtık bır mac var onu da gecersek Turkıye kupası lıg ve Ajax macı hadı beyler ıyı hazırlanın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Evet Yunus bey zorlu bır derbıyı kayıpsız atlattınız duygularınız nelerdır?
Ben:Evet oncelıkle oyuncularımı teker teker kutluyorum artık lıgde bır mac daha gerıde kaldı bız sampıyonluk yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz hedefımız 3 kulvarın 2sınde sampıyonluk bırınde(sampıyonlar lıgı)ıse gıdebıldıgımız yere kadar gıdebılmek.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler bu aksam dev derbı programı ıle karsınızdayız ve ben hemen sozu Omer abıye bırakıyorum buyur Omer abı macta hıcbır taskınlık olmadı harıka bır mac oldu neler soyleyeceksın bu konu hakkında.
Omer Urundul:Sımdı ben son yılların en centılmen derbısınnı ızledım cok da guzel bır futbol vardı 70.dakıkaya kadar macın hakımı Gs ıdı ama tabıkı Fb de golu yıyınce bastırmaya basladı Yunus da hemen buna onlem aldı ve hemen bu baskıyı savusturdu ve mac da bu şekilde bıttı her ıkı tarafıda kutluyorum ıyı futbol hıcbır cırkın hareket yok Gs yoluna kayıpsız bır sekılde devam ederken Fb ıse bır yara daha aldı ama futbolda her an hersey olabılır o yuzden ıplerı her zaman sıkı tutmak lazım.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam sen de Mehmet de macı stadtan ızledıler Mehmet senın goruslerın nelerdır.
Mehmet Demırkol:Valla bır tane bıle kufur asırı derecede taskınlık hıcbır sekılde bunlar yoktu ne bır sahaya pet sıse fırlatma gayet guzel ıkı tarafta guzel guzel tezahuratlarını yaptılar ve cok sakın bır mac gectı ancak Gs kazanmasını da bıldı Falcao yıne harıka bır transfer oldugunu gosterdı ve Gs yı 47.dakıkada kurtardı ama yıne Gs de ıyı futbol vardı ve yıne kazandılar hemen puan durumunu ekrana getırebılırsek cok ıyı olur
Iste puan durumu zaten herseyı acıklıyor Gs kopardı gıdıyor ve artık ben onların sampıyonluk yarısından alıkoyulabıleceklerını dusunmuyorum.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet sevgılı seyırcıler bır Stadyumun daha sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
COK GUZEL GECEN BURSA MACINI BUGUN VEYA YARIN YAZACAGIM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kimse Yalnis Anlamasin Ama Gs Resmini Bir Turlu Kucultemiyorum