Sayfa 277 / 439 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
8,281 ile 8,310 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ilhan ve kemal çok iyi yetebekler yönetim ikisini takımda tutmalı, ergün teber ise yetenekli ancak çok disiplinsiz nun yollanmasını isterim her yıl aynı sorunları çıkarıyor sıktı artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aydın ve kemalle anlaşma sağlanmış ilhanlada anlaşılırsa yeter egün teber ise bu saatten sonra yollanmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deniz sana sonuna kadar katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'ye büyük onur...

Eurosport'un hazırladığı 'Kıtanın en elit 20 ekibi' listesinde, Türkiye'den sadece bir takım yer aldı: Roberto Carlos'u transfer eden Fenerbahçe...
    İspanya Şampiyonu Real Madrid’den Roberto Carlos’u kapan Türkiye Süper Ligi Şampiyonu Fenerbahçe, bu transferle Avrupa devlerinin arasına girmeyi başardı. Takımların transfer hamlelerini gözönüne alarak ‘Kıtanın en elit 20 ekibi’ni oluşturan Eurosport’un futbol uzmanı Alex Chick, Sarı-Lacivertliler’e 18. sırada yer verdi. Lincoln’ü alarak büyük sükse yapan Galatasaray listeye giremedi. Thieri Henry’i alan Barcelona zirveyi kaparken, Fransız yıldızı elinden kaçıran Arsenal ise ilk 20 arasında gösterilmedi. (Fanatik)
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kolombiya maçında attığı 3 golden sonra ve oynadığı muhteşem oyundan sonra Santa cruz'un Türkiyeye geleceğine inanmıyorum En azından Avrupa takımları bırakmaz

saviola hala olabilir ama
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"Zico benim babam"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, teknik direktörü Zico'yu öve öve bitiremedi. Tecrübeli hoca için, “O benim babam” diyen Sambacı, “Onun hocalığı altında Fenerbahçe'de çok iyi işler yapacağım. Zico, futbol bilgisi müthiş bir teknik adam” diye konuştu. Aynı kulvarı kullanacağı Roberto Carlos'un Brezilya ve dünyanın en kariyerli oyuncularından biri olduğunu dile getiren Vederson, “Birlikte hem Süper Lig hem de Avrupa'da çok iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Fenerbahçe, tecrübeli oyunculardan kurulu çok güçlü bir kadroya sahip” dedi.

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilyalı oyuncular çoğunlukla Karadeniz'de yapamıyor..Hava değişikliğine alışamıyorlar..

13 Temmuz'da transferi kapatıyormuşuz.bana göre saviolada olmaz santa cruz da olmaz.büyük ihtimalle limayı alacağız

Bence de Tello oynar fazladan yedek olsun diye alınmadı heralde...

Johana nın gelmesi çok iyi olur... Bence iyi defans...

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

santa cruz çok hoşuma gidiyo capo america başlmadan hemen önce almamız daha kolay olurdu ama şimdiki performansı ile büyük bir ihtimalle premier lige gider

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Kamuoyuna Duyuru

Bazı medya organlarında son günlerde yayınlanan ve Celta Vigo takımı oyuncusu Fernando Baiano'yu kulübümüzle ilişkilendiren haberler hiçbir gerçeğe dayanmamaktadır.

Galatasaray Futbol A.Ş. adı geçen oyuncuyla ilgilenmemiş, kulübü, kendisi ya da temsilcileriyle doğrudan ya da dolaylı hiç bir temasta bulunmamıştır.

Kamuoyunun dikkatine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico, futbol bilgisi müthiş bir teknik adam”
    Deniz'in oynadığı Aurelio'nun kenarda beklediği ve Deivid'in kurtarıcı olarak girip gezindiği maçlar geldi aklıma.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Appiah'a bir talip daha!

Gidecek mi? Kalacak mı? Sarı-lacivertli taraftarların aklında bu soru var. Stephen Appiah'a teklifler artıyor...

F.Bahçe'nin başarılı futbolcusu Stephen Appiah'a Almanya'nın Schalke 04 ekibinin kıskaçına girmesinden sonra bir başka ekibinde transfer listesine girdi.

İngiltere'de yayın yapan The Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Ada ekibi West Ham United Appiah için F.Bahçe yönetimine 7.5 milyon avroluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. West Ham United teknik direktörü Alan Curbishley'in Appiah'ı kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

F.Bahçe yönetimi ise sözleşmesi 2009 yılında sona erecek 26 yaşındaki Ganalı futbolcunun satışına sıcak bakmadıklarını daha önce yaptıkları açıklamalarda söylemişlerdi.

Kaynak : Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya arkadaslar saviola konusnda bişey bilen varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

reinaldoya yazk olmş bence iyi oyncuydu..manisanın kadrosu yinede çk iyi holosko rafael zelenka bunlar ligimizn kaliteli yabancıları..umarm manisa bu yıl daha iyi bir yerde bitirir ligi..takm olmayı başarabilrlerse çk işler yapacaklar diye düşünüyorm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SAT-MI-YO-RUZ

Yönetim 1 hafta sonra AFİŞ yaptırcakmış SAT-MI-YO-RUZ diye....

Saviola ihşallah gelir Santa Cruz zor. Türkiye'ye gelmez

"Taraftar ne istiyorsa
    takımda onu istiyor"

Yeni transferlerimizden Gökçek Vederson, teknik direktörünün görev vereceği her mevkide oynayabileceğini belirterek, "Benim mevkim sol kanattır. Sol bek, Sol açık hocamız nerede uygun görürse, oraya koyduğunda takımım için en iyisini yapmaya çalışırım" dedi. Antrenman boyunca kuş taklidi yapıp ilginç sesler çıkararak takım arkadaşları, teknik heyet ve basın mensuplarını şaşırtan, hatta "Acaba sahaya bir kanarya mı kondu?" diyerek etraflarına bakınmalarına neden olan Gökçek Vederson, adeta bir kanarya gibi şakıyarak, yeni takımına çok çabuk uyum sağladığını da göstermiş oldu.

Antrenman sonrası Samandıra'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek Vederson, "Fenerbahçe camiasına çok teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan ve yönetime, beni Fenerbahçe'ye layık gördükleri için, transferimi gerçekleştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Şu anda artık savaşımız başladı. Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Başarılı olmak için çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. En iyi şekilde de devam ediyoruz" dedi.

Büyük takımlarla Anadolu takımları arasındaki farka dikkat çeken Vederson, "Fark büyük. En büyük fark; sorumluluğunuz çok fazla artıyor. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynadığımız zaman her zaman şampiyonluklara ve başarılara oynamak zorundasınız. Her zaman daha iyi olmak zorundasınız ve en iyisini vermeniz gerekiyor. Bu da zaten en büyük fark olarak öne çıkıyor" dedi.

Vederson, Tuncay'ın yerinde oynaması konusunda ise, "Ben herhangi bir mevkide olsun, hocamızın uygun gördüğü yerde her zaman oynamaya hazırım. Benim mevkiim sol kanattır. Sol bek, sol açık hocamız nerede uygun görürse, oraya koyduğunda, takımım için en iyisini yapmaya çalışırım. Tuncay çok büyük bir futbolcu. Çok kaliteli, yaptıkları ortada olan bir futbolcu. Fakat ben şu anda varım. Teknik direktörümüz hocamız uygun görürse o pozisyonda oynarsam elimden gelenin en iyisini takımım için yapacağım" dedi.

Vederson Fenerbahçe'nin Avrupa hedefleri konusunda, " Fenerbahçe olduğunuz zaman, isminiz büyük olduğu zaman, takımınız büyük olduğu zaman elbetteki sorumluluklarınız artıyor ve her zaman şampiyonlukları düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Taraftarın istediği takımın istediğidir. Taraftar da takım da Avrupa'da başarı ve şampiyonlukları istiyor. UEFA'da ve Şampiyonlar Ligi'nde takımımızın istediği başarılara sahip olacak gücü var" diye konuştu

Vederson takımdaki Brezilyalılar konusunda ise "Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Her zaman arkadaşlarımla en iyi şekilde anlaşmasını bildim. Fenerbahçe'de teknik heyet Brezilyalı ve takımda brezilyalı oyuncular var. Herkesle iyi anlaştığımı çok iyi şekilde görebiliyorum. Bize düşen bundan sonra çalışmak ve başarıları elde etmek" dedi

Fenerbahçe taraftarının büyüklüğüne ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ihtişamına dikkat çeken Gökçek Vederson, "Benim için gerçekten büyük ve özel duygular olacak. Eski takımımla oynadığımda Kadıköy'de taraftara ve stadın yapısına hayranlıkla bakıyordum. Şimdi o taraftarın desteğini arkama alıp oynayacak olmam benim için bir rüyanın gerçekleşmesi diyebilirim. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Oradaki herkesi mutlu etmek için çalışacağım" dedi.

Vederson Roberto Carlos konsunda ise, "Söyleyebilirim ki Roberto Carlos'a hayranlık duyan futbolculardan bir tanesiyim. Ben her zaman onun futbolunu izlemiş onun yaptıklarından kendime bir şeyler katmaya çalışmış bir insanım. Geldiğimiz noktada Roberto Carlos ile aynı forma için ve büyük bir kulüp için ter dökecek olmak beni fazlasıyla mutlu ediyor. Umuyor ve biliyorum ki burada oynadığımız süre içinde ondan çok fazla şey öğrenip Fenerbahçe'nin başarısı için güzel şeyler yapacağız" dedi.

Vederson, Alex 'le Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln'ü karışlaştırması istendiğinde ise "Alex büyük bir futbolcu. Lincoln de iyi bir futbolcu. Ben Alex'i daha uzun süredir tanıyorum ve izliyorum. şunu söyleyebilirim ki ben Alex'in hayranıyım" diye konuştu.

Kaynak:Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006

Saviola da gelmez
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aydın ve Kemal Kayseri'de kaldı

Kayserispor 2 futbolcusuyla yeniden anlaştı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, önceki gün yapılan görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanamayan Aydın Toscalı ve Kemal Okyay'ın mukaveleleri 2011 yılına kadar uzatıldı. İlhan Parlak ve Ergün Teber ile yapılan görüşmeden ise sonuç alınamadı.
    Kayserispor ile yeniden anlaşarak mukavelelerini uzatan Aydın Toscalı ve Kemal Okyay'ın, antrenmanlara yeniden katılacakları bildirildi.
    Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Aydın, ve Kemal'in kulüple yeniden anlaşmalarından mutlu olduklarını belirterek ''Biz kadromuzda yer alan, bizim için ter döken hiçbir futbolcumuzu kaybetmek istemeyiz. İlhan Parlak ve Ergün Teber ile yaptığımız görüşmelerde anlaşma sağlayamadık. Her iki futbolcumuzdan da kendilerine yeni bir kulüp bulmasını istedik'' dedi.
    Miraboğlu, Ali Turan ve Kanber ile yapacakları görüşmenin de olumlu sonuçlanmasını beklediklerini kaydetti.

03.07.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence belli olmaz kardes geledebilir gelmeyedebilr

Nesil
    2006

Bence Fenerbahçe'nin bu yıl yaptığı en iyi transfer Ali Bilgin,fizin gücüne hayran kalmamak elde değil
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

kalli transferi kapattığımızı söyledi bencede mantıklı bir açıklama gelecekse ve getirebilirlerse saviolayı gelse iyi olur onun dışında yeterli bu kadar transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Artık Fener’e gidebilirim
    Schalke’den umudunu kesen yıldızı Cim-Bom da rahat bırakmıyor
    DAHA önce “Türkiye’de futbol oynamam için henüz erken” diyen Halil Altıntop fikir değiştirdi. Kardeşi Hamit’in Bayern Münih’e gitmesinin yanı sıra Schalke Teknik Direktörü Slomka ile yeterince anlaşamadığı için bunalıma giren golcü oyuncu, yakın çevresine “Yeni bir başlangıç yapmanın vakti geldi. Bu Fenerbahçe olabilir” diyor.

SARI-LACİVERTLİ takımın büyüyen hedeflerinden etkilenen Halil, başka tekliflere de açık!.. Kanarya’nın, yıllardır peşinden koştuğu gurbetçi yıldızı bir başka takıma özellikle de Galatasaray’a kaptırmak istemeyeceği belirtilirken, bu transfer için Schalke’nin kapıyı en az 4 milyon eurodan açacağı bildirildi. Halil’in ücreti ise yıllık 2 milyon euro...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fener’den Guily için ilginç taktik

FENERBAHÇE’NİN transfer listesinde yer alan Barcelona’nın Fransız yıldızı Ludovic Giuly’ye, İtalya yolu göründü. Juventus, Fiorentina ve Sampdoria’nın gündemindeki oyuncuya Fransız Marsilya’da talip. Giuly, İspanyol basınına yaptığı açıklamada gelecek sezon İtalya’da forma giymek istediğini belirtti. Ancak Fransız oyuncunun tercihini İtalya’dan kullanacağını açıklamasının bir manevra olduğunu belirten İspanyol gazeteleri, Fenerbahçe’nin bonservis bedelinin yükselmemesi için böyle bir yol izlediğinin de altını çizdi... Giuly, geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın transfer listesinde yar aldığını açıklamış, ancak bir sonuç çıkmamıştı...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MÜJDELİ HABER NAPOLİ DEN
    Milan Başkanı Silvio Berlusconi, İnterli Adriano’yu transfer etmek için düğmeye bastıklarını açıkladı... Ardından Napoli Futbol Direktörü Giampaolo Gherarducci, Ronaldo’nun Fenerbahçe’yle anlaştığını, bu yüzden kendilerini reddettiğini iddia etti
    FENERBAHÇE-Ronaldo aşkı iyice su yüzüne çıktı!.. Dün İtalya’da yaşanan gelişmeler Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye bir adım daha yaklaştığının açık bir göstergesi olarak yorumlandı... Milan Başkanı Silvio Berlusconi, forvet hattına İnetrli Adriano’yu almak için girişimlere başlandığını ve Başkan Massimo Moratti ile bir toplantı gerçekleştireceklerini kamuoyuna duyurdu... Berlusconi, Adriano konusunda oldukça istekli olduklarının da altını çizdi.

BERLUSCONİ’NİN bu açıklamalarının ardından Fenerbahçe için mutlu haber Napoli’den geldi... Napoli’nin futbol direktörü Giampaolo Gherarducci, Mediaset kanalında ‘Studio Sport’ programına çıktı. Taraftarların Riquelme, Ronaldo, Cassano ve Inzaghi’yi istediğini söyledi. 3 oyuncunun Serie A’ya çıkan Napoli’ye gelmeye sıcak baktığını ama Ronaldo’nun, çok iyi bir teklif aldığını belirtip kendilerini reddettiğini söyledi.

ANCAK asıl gelişme programın sonunda ortaya çıktı... Program sunucusu Alberto D’aguanno ile Giampaolo Gherarducci Ronaldo’nun Fenerbahçe’den aldığı teklifi değerlendirmek için Napoli’yi geri çevirdiğini belirterek yeni bir iddia ortaya atmış oldu. Bu gelişmeler İtalya’da bomba etkisi yaparken, Ronaldo’nun sarı-lacivertli formayı giyme işaretleri de arttı... Brezilya basını daha önce Fenerbahçe’nin Ronaldo’nun parasını yatırdığını iddia etmişti...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fatih’te 7.5 milyon euroluk pürüz
    Fenerbahçe, bonservisini sorduğu Fatih Tekke için Rus Zenith’ten “7.5 milyon eurodan aşağı olmaz” yanıtını aldı...
    FenerBAHÇE’Nin ve Trabzonspor’un peşinde olduğu Fatih Tekke için Rus takımı Zenith Petersburg’un servet istediği ortaya çıktı. Zenith kulübü yetkilileri geçen sezon başarılı bir yıl geçiren futbolcunun kendilerine 8 milyon 750 bin euroya mal olduğunu belirterek, “Fatih’i renklerine bağlamak isteyen kulüp 7.5 milyon euroyu getirir. Kiralama söz konusu bile olamaz” açıklamasını yaptığı, Fenerbahçe yönetiminin de bu rakamı oldukça yüksek bulduğu öğrenildi. Ancak Fatih konusunda sarı-lacivertlilerin bonservis bedelinde indirim pazarlığı yaptığı iddia ediliyor.

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yabancı sayısı 6 da kalacakmış.Bu yüzden bence Deivid gönderilir.Appiah güzel bir fiyata satılır.Uzun boylu bir forvet alınır.Eğer Appiah takımda kalcaksa Fatih Tekke ve Halil Altıntop gibi türk golcülere yönelinebililr.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğer yabancı sınırı değişmez ise Fatih Tekke,Halil Altıntop tan biri + Mehmet Yıldız takıma dahil edilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Halil Avrupa'da devam eder.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Deivid gönderilmesi şart... Daha iyi bir yabancı lazım...

Del Piero_10 Misafir

Kişisel Tartışmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

fenerbahçe mehmet topuz için kayseriye 5 milyon $ önerdi beklemedeyiz

Mesaj Yetkileri