1 ile 30 arası toplam 309 sonuç

Konu: Football Manager 07 Kurulum Kılavuzu [Flash Anlatım]

Hybrid View

1. Default

ben oyunu yukledim htta oyun da acildi ama oyuna baslarken ligleri seciyorum ama continue linki olmuyor ve ben oyuna baslayamiyorum ya da basta 3 tane lig seciyorum bir kac kere next diyorum ama ordada klup aliyorum continue ya da start tusu yok kafayi yicem oyunu acamiyorum 2 tane farkli yerden aldim oyunu ikisinde de ayni sorun lutfen birisi yardim etin nolur allah rizasi icin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by manyak scratch View Post
    ben oyunu yukledim htta oyun da acildi ama oyuna baslarken ligleri seciyorum ama continue linki olmuyor ve ben oyuna baslayamiyorum ya da basta 3 tane lig seciyorum bir kac kere next diyorum ama ordada klup aliyorum continue ya da start tusu yok kafayi yicem oyunu acamiyorum 2 tane farkli yerden aldim oyunu ikisinde de ayni sorun lutfen birisi yardim etin nolur allah rizasi icin
    Application Klasörünü silmemişsin sanırsam..

Tıkla.

Quote Originally Posted by manyak scratch View Post
    aynı sorun bendede olmustu:

bilgisayarım/c/decumant and settings/bilgisayar yönetcisin adı örn user/sonra gizli dosyaları aç/applicati data/sports interactive/football manager sonra icide 3tane klasör var bunlar sil sonra gizli dosyaları KAPAT kapatmassa aynı sorunu oyun icinde yasayacaksındır...

Mesaj Yetkileri