Sayfa 279 / 439 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
8,341 ile 8,370 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"En çok parayı G.Saray verdi"

Almanya'nın Schalke 04 Kulübü'nün onursal başkanı Gerhard Rehberg, Brezilyalı futbolcu Lincoln'un en çok parayı veren Galatasaray'a gittiğini belirterek, ''Profesyonellikte duygusallığa yer yok. Lincoln parayı en çok veren Galatasaray'a gitti'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün davetlisi olarak Büyükçekmece'deki 8. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin resmi açılışına katılan Rehberg, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak futbolcular için belirledikleri maaşın üstünde para veremediklerini belirterek, ''Biz bu maaş politikamızın dışına çıkamıyoruz. Profesyonellikte duygusallığa yer yok. Lincoln parayı en çok veren Galatasaray'a gitti'' diye konuştu. Lincoln'un çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayan Gerhard Rehberg, ''Takımımızın en iyi oyuncusu olan Lincoln'u Galatasaray'a verdik. Lincoln'un Galatasaray'a ve Türk futboluna çok büyük katkısı olacaktır. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Çok mükemmel bir oyuncu aldı'' şeklinde konuştu.

''APPİAH'I MENAJERLER TEKLİF ETTİ''
    Rehberg, Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'ı kendilerine menajerlerin teklif ettiğini ifade ederek, ''Appiah'ı bize menajerler tavsiye etti, ama ilgilenmedik. İlgilenseydik öncelikle etik olarak Fenerbahçe Kulübü ile görüşürdük'' dedi. Appiah'ın iyi bir oyuncu olduğunu kaydeden Gerhard Rehberg, ''Appiah çok kaliteli bir oyuncu. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürüyor. Sözleşmesi devam eden bir oyuncunun bonservisi de olacağından maliyeti bizim için yüksek olur. Dediğim gibi Ganalı futbolcuyla hiç ilgilenmedik, sadece menajerler teklif etti.''
    Gerhard Rehberg, Türkiye'yi çok sevdiğini, tatil için Antalya'ya geldiğini ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün davetlisi olarak tatiline ara verip İstanbul'da festivalin açılışına katıldığını, burada herhangi bir transfer görüşmesi yapmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Parayı basarsan gelmeyecek adam yok. O da gelir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sevilla 12 milyon Euro'ya razı olur mu? Bence olmaz.

Kanoute için 3.5 milyon Euro gayet iyi bir ücret, daha fazlası verilemez zaten.

Kanoute gelse süper olur ama gelmez, İngiltere'ye gider ya da kulübünde kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer kulübüne 12 milyonu, kendisine de 3.5 milyon avroyu verirsen adamı iki gün içinde Atatürk Havaalanı'nda görürsün.

Bkz: Nicolas Anelka
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Taraftar 'Gudjohnsen' dedi

Roberto Carlos, Colin Kazım, Gökçek Vederson ve Ali Bilgin'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Deivid'in kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Geçen sezon forvet hattında sıkıntı çeken Fenerbahçe'de buna rağmen Arthur Zico'nun Deivid'in kalmasını istemesi Fenerbahçe taraftarının kafasındaki soru işaretlerini artırdı. Fenerbahçe taraftarı Tuncay'ın da Mıddelsbrough'a gitmesinin ardından forvete takviye yapılması gerektiğini düşünüyor.

Fenerbahçe taraftarının takımlarında görmek istedikleri oyuncuların başından ise Barcelona'da kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyon Eidur Gudjohnsen geliyor.

Fenerbahçe taraftarının buluşma noktası olan Fenerbahce.com'da "Hangi yıldız oyuncuyu kadromuzda görmek istersiniz?" sorusunun yöneltildiği bir anket düzenledi. Devam etmekte olan ankete katılan 85.100 kişiden 38187 bini (%44.9) gelecek sezon Eidur Gudjohnsen'i kadrolarında görmek istedikleri yönünde oy kullandı.

Ankete katılan 28.469 bin kişi (33.5) bir dönem Beşiktaş forması da giyen Jonh Carev'i ,18.433 bin kişi de (21.7) büyük umutlarla Milan'a transfer olan ancak bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Ricardo Oliveira'yı gelecek sezon kadrolarında görmek istedikleri yönünde oy kullandı.

Kaynak : Sporx.com

İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum. Kanoute Avrupa'nın en iyi golcülerinden, yılın transferi olur ama pek ihtimal vermiyorum.

Federasyon yabancı transferinde en büyük engeli koydu bu sene bize.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kanoute belki gelebilir, gelirse de iyi olur, ama Gudjohnsen bence Barça'yı bırakırsa ya İspanya'da kalır ya da İngiltere'ye döner..Türkiye'ye gelemek isteyeceğini pek sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kesin forvet alacaklar. Eğer Deivid kalırsa hakikaten yazık olur, Deivid benim gözümde bir zamanlar Beşiktaş'taki Ailton'un 3 gömlek altı. Kesinlikle uzun bir santrafora ihtiyaç var.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şu işini yapmayan TFF kararı verse de kurtulsak! Karar vermeye niyetleri yok, bakalım merak ediyorum, 19 Haziran'da verilecekti karar, bu karar ne zaman verilecek, ben tahminimi yapayım: 11 Temmuz...
    İşte 20-06-2007, 19:23 tarihli mesajım...

19 Haziran'da verilmesi gereken karar, 3 Temmuz oldu, hala verilmedi. Ben tahminim yapmıştım, 11 Temmuz diyorum, bakalım ne zaman verecekler, az kaldı, 8 gün daha karar vermezlerse dediğimde haklı çıkmış olacağım

Olumlu veya olumsuz, bir karar verin artık, insanların canını sıkmayın. Transfer sezonu açıldı, bu ne çözümsüzlüktür, bu ne şeydir anlamadım. Çeşitli bahanelerle sürekli ertelendi karar, 31 Ağustos'a kadar ertelemeye çalışıyorlar sanırım.

Yazıklar olsun sana ULUSOY, yazıklar olsun TFF, nerede görülmüş böyle geciktirme?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kesin forvet alacaklar. Eğer Deivid kalırsa hakikaten yazık olur, Deivid benim gözümde bir zamanlar Beşiktaş'taki Ailton'un 3 gömlek altı. Kesinlikle uzun bir santrafora ihtiyaç var.
    Zico Deivid'in durumu henüz netlik kazanmadı, ben faydalanmak isterim ama şu andaki duruma göre ne olacağı belli değil gibi bir açıklamada bulunmuş dün sanırım.

Zaten Federasyon yabancı sayısı belli, gündemimizde bu konuyu görüşmek yok diye açıklama yaptıktan sonra Mateus ve Deivid'in gönderilmedi gerekiyor ki 6 yabancı olsun.

Bir de düşünsenize Deivid kalıyor, Api gönderiliyor ve başka yabancı alınmıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    yaw sen insanları germek için mi burdasın...
    bana bakiye türk futbolunun yeni idolu dedim diye uyarı veren yöneticiler burda tartışmalara sessiz kalmalarıda gayet enteresan
    Kimsenin sessiz kaldığı falan yok! Varsa bir durum gerekeni yapar yöneticiler. Kimsenin işine karışmaya kalkma, haddini bil!

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Saviola yada Santa Cruz gelsin.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Saviola yada Santa Cruz gelsin..
    Lima'da olur ..

Eğer yabancı sayısı aynı kalır da, Deivid de bu takımda kalırsa, ben de yabancı statüsüne geçeceğim, Brezilyalı bir isim bulacağım kendime, birkaç video hazırlayacağım, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe yönetimine sunacağım. Beni de alırlar belki o zaman...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lima ortalama bir forvet gibi geldi bana..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

17. Default

yabacı sayısı büyük ihtimalle aynı kalacak.ve deivid gidecek.eğer deivid kalırsa kezman ya da appiahdan birinin kesinlikle gitmesi gerekecek.böyle bişey olmayacağına göre deivide yol gözüktü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dağılmış burası, arkadaşlar tahriklere kapılmayın.. Selman Abi gibi sakin birisi bile uyarı verecek duruma gelmiş..

Yabancı sayısı aynı kalırsa Fenerbahçe'nin yerli santrafor arayışına başlaması gerekiyor. Fatih Tekke, Nihat Kahveci, Halil Altıntop, Uğur Yıldırım gibi isimlerle görüşmelere başlanması lazım, başka alternatif yok çünkü...

Önümüzdeki sene çift santrafor oynanmak isteniyorsa bu kaliteli santraforlardan biri alınmalı, ya da tek forvet oynanmaya mahkum kalınmalı.

Ümit Karan'ı alsak harika olacaktı ama alamadık, kontenjan kararı da çıkmıyor bir türlü, transferimizin önüne set konuldu.

Olmadı başka bir takıma kiralık verilebilir belki Deivid.Ama sanmıyorum kiralık gitmek isteyeceğini.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dağılmış burası, arkadaşlar tahriklere kapılmayın.. Selman Abi gibi sakin birisi bile uyarı verecek duruma gelmiş..
    Tahriklere kapılmamaya çalışıyoruz ama her uyarıdan sonra aynı kişi gelip burada mutlaka tatışma yaratacak bişeyler söylüyo..Bu konuda yetkili yöneticilerin artık gerekeni yapmasını diliyoruz (eğer gerek görülürse bende ceza alırım, cezamı da çekerim)..

Deivid'i Santos'a falan peynir ekmek parasına satmalıyız, başka çaremiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Reinaldo iyi oyuncuydu ama uyum sağlayamadı Johana'nın geri dömesi iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Deivid'i Santos'a falan peynir ekmek parasına satmalıyız, başka çaremiz yok.
    Hazır alıcı varken Santos ne derse o olmalı..Yoksa kimse almaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Martinez gelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Tahriklere kapılmamaya çalışıyoruz ama her uyarıdan sonra aynı kişi gelip burada mutlaka tatışma yaratacak bişeyler söylüyo..Bu konuda yetkili yöneticilerin artık gerekeni yapmasını diliyoruz (eğer gerek görülürse bende ceza alırım, cezamı da çekerim)..

Yöneticiler zaten gerekeni yapıyor. O tartışma yaratan kişi kurallar dahilinde cezaya tabi tutulmuştur. Verilen ceza neticesinde de okur grubuna dahil edilmiştir.

Burası Turksportal. Burada forum kuralları herkese eşit şekilde uygulanmaktadır. Her sorumlu görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Ancak yukarıdaki arkadaş (mustafa6685) gibi haddini aşan üyeler yönetici arkadaşlarımızın işlerine karışarak yöneticilerimizin canını sıkıyor.Hele ki böyle tartışmanın had safhada olduğu dönemlerde arkadaşlarımız binlerce kişi ile uğraşmak zorundayken...

Herkesin kullandığı sözleri seçerken dikkatli olması gerek...

Umarım uyarılar gerekli yerlere gitmiştir. Şimdi konunun özüne dönebilirsiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Baianoyla hiç görüşmedik"

Galatasaray Kulübü, Celta Vigo'nun Brezilyalı golcüsü Fernando Baiano'yu transfer etmek istediği şeklinde basında yer alan haberlerin hiçbir gerçeğe dayanmadığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, Baiano ile ilgilenilmediği belirtilerek, Brezilyalı golcünün kulübü, kendisi ya da temsilcileriyle doğrudan ya da dolaylı hiçbir temasta bulunulmadığı kaydedildi.

Kaynak: İHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kesinlkle katlyorm..ortalıgı geren geriyo ama cezayı galatasaraylı arkadaslarımz alyor..herkes terbiyesini taknsn adam gibi yazsn ortamı gerip kaçyolar ceza galatasaraylı arkadaslara kalyo

arkadaslar tahriklere kapılmayın Lincoln ün acısı bu
    Zaten bu sefer gereken ceza verildi ..

Selman Ozturk´isimli üyeden Alıntı
    ...O tartışma yaratan kişi kurallar dahilinde cezaya tabi tutulmuştur. Verilen ceza neticesinde de okur grubuna dahil edilmiştir...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adalet yerini buldu webmaster91 kardes

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kesinlkle katlyorm..ortalıgı geren geriyo ama cezayı galatasaraylı arkadaslarımz alyor..herkes terbiyesini taknsn adam gibi yazsn ortamı gerip kaçyolar ceza galatasaraylı arkadaslara kalyo

arkadaslar tahriklere kapılmayın Lincoln ün acısı bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    zaten baiano dansa lima daha iyi bence..öncelik saviolada ama bi bilgisi olan yok ki o iş noldu die
    Pardon ama sadece GS'lilerin ceza aldığını nerden çıkardın. Burada hiçbir üye, diğer üyenin aldığı cezayı göremez. Ve ceza sadece okur grubuna almak da değil. Burada kim kuralları ihlal ediyorsa ona ceza sistemi uygulanıyor. Kimse tarafsızlığımıza laf edemez.

Konu yeterince saptı zaten. Artık transfer haberleriyle devam edersek sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri