Sadece arastirma ile ilgili konularda yazacagim.

Quote Originally Posted by uAnil View Post
Nevzat Demir tesislerinin avrupa capinda ilk 5te oldugunu bilmiyordum o kadar iyi oldugunu bilmiyordum.

Turk sporunu cok yakindan takip eden objektif birine sorarsaniz Florya mi Nevzat Demir mi diye daha aciklayici cevap verilmis olur.

Dusuncelerimi fanatik bir olgu uzerinede dayatmis olabilirim, fakat Floryanin Dunyada esi benzerine az rastlanir dusuncesindeyim.
Galatasaray'in tesisleri oyunda zaten dunya capinda. Ornegin bir Ajax, Dortmund, Newcastle, PSV, Porto duzeyinde.

Bu arada konuyla alakasiz olacak fakat ozel mesajlada olabilir Ardayi nasil boyle iyi oynattigini anlatabilirmisin... Ara pasi diye birsey oldugunu gormuyorum oyunda, ben mi bilmiyorum yoksa..
Yukarida anlattigim gibi Arda'yi topla ceza sahasina yakin bolgelerde bulusturmak gerekli. Bunun icin ozellikle Arda'ya verecegin taktiklerden daha ziyade, takimin geri kalanina verecegin taktikler daha buyuk onem tasiyor. Ornegin nispeten yavas tempo, kisa ve ayaga yapilan paslarla Arda'ni daha basarili olmasini saglamak mumkun. Kosu yoluna top atip, Arda'nin basarili olmasini bekleyemeyiz cunku fiziksel olarak Arda bu stili kaldirabilecek kapasitede bir oyuncu degil.

Yeni transferler Lincoln, Linderoth,Baris ozbek,Serkan,Orkun ve Servetin degerlendirmesinide burada mi yapacagiz acaba FM08 icin...
Bu oyuncular geldikleri takimlardan nasil gelirlerse ilk asamada yanen oyle olacaklar. Bu oyunculari en azindan 3-4 ay izlemeden ozelliklerinde herhangi bir degisiklik yapilmasi sozkonusu olamaz.