Yabancı sezonun değerlendirmesini Hindispor gazetesine yaptı. Fakat tercümanın Türkçe’ye fazla hakim olamaması nedeniyle bu değerlendirme biraz kısa oldu.
Türkiye’den buraya geldiğimde ilk zamanlar alışmakta güçlük çektim. Şunu söylemeliyim ki buradaki futbol çok kalitesiz. Çoğu gol oyuncuların hatalarından kaynaklanıyor, buradaki sistemi çözmem de pek kolay olmadı. Bu dönemde bana yardımda bulunan araştırmacı arkadaşım Oğuz Kağan’a teşekkür ederim.
Sezona kupayla başladık. 2 farklı kupa var burada. İlkini fazla zorlanmadan kazandık, ikincisinde ise East Bengal takımına çeyrek finalde yenilerek kupaya veda ettik.
Lige de pek iyi başlayamadık, ilerleyen haftalarda liderliğe otursak da bu uzun sürmedi. Kendimi açıkçası 18 haftaya göre ayarlayamadım. Burada hatamı kabul ediyorum, önümüzdeki sezon şampiyon olmak istiyorsak daha az kayıp yaşamalıyız.
Ayrıca Buda’nın da bizim taraftarımız olduğunu öğrendik, ona gittikten sonra durumumuzda düzelme oldu. Bu tür şeylere inanmasam da oyuncularım üzerinde etkisi olmadı desem yalan olur.
Şimdi önümüze bakıyoruz, burada hep sürprizlerle karşılaşıyorum, şu anda ne olacak inanın bilmiyorum.![]()