Evet arkadaşlar işte üçüncü hazırlık maçımız

Üçüncü Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar bu maç sayesinde taktiğin ve takımın eksiklerini görmüş olduk. Rakip çok daha iyi oynadı fakat şansı yaver gitmedi ve golleri biz bulduk. Her maçta rakip daha çok topla oynuyor fakat golleri biz buluyoruz, bu bize sıkıntı yaratabilir.

Dördüncü Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar ilk yarıyı 1-3 önde kapatmamıza rağmen ikinci yarıyı 3-1 yenik kapattık. Oyuncularımı kutluyorum kontrolü kaybetselerde iyi oynadılar ve cefakar taraftarımız Genç Koçlar'a çok teşekkür ediyorum bizi maçın başından sonuna kadar destekledirler.

Devre arasında takıma sinirli olduğumu söyledim, takım kontrolü kaybetti ve 90. dakikada gelen gol hepimizi yıktı. Üzgünüz, bizi destekleyenlere galibiyet vermek isterdik.

Beşinci Hazırlık maçı

Evet arkadaşlar Woodlands Wellington Hazırlık Kampı böyle bitti, bütün maçları tamamladık, talihsiz şekilde berabere bitirdiğimiz Arsenal (SIN) ve Sembawang Rangers FC maçları dışında iyi bir performans sergiledik, eksiklerimizi gördük artık lige yoğunlaşmamız lazım. Takım kontrolü çabuk kaybediyor buna bir çözüm bulmam gerekiyor.

Çok gol atıp çok gol yiyoruz, bakalım bir transfer yapmaya çalışıyorum sonuçlanırsa güzel olacak. Sembawang Rangers FC takımından Adam Othman'ı kadromuza katmak istiyorum.

Hazırlık Kampı Sonuçları

Bence performasımız iyiydi. Güzel bir motivasyon topladı takım yakında büyük başarılarla geleceğiz. Bugün 5 hafta oynayacağım hepsini yazacağım.