fernando torres 40 milyon avro ya liverpoola gitti.
fernando torres 40 milyon avro ya liverpoola gitti.
gerçek transfer ücreti 6 milyon euro olarak açıklandı.torres tranferiyle alakası olup olmadığı henüz belli değil.
Real Madrid başkanı Ramon Calderon Chivu’yu transfer etmek için yönetimden bazı kişilerin Roma’ya gittiğini söyledi. Inter ve Barcelona’nın da istediği defans oyuncusu ile ilgilendiklerini açıklayan Ramon Calderon söyle konuştu :
Mijatovic şu anda Roma’da. Chivu istediğimiz bir defans oyuncusu ancak transfer Roma’nın tavrına bağlı."
Real Madrid istediği oyuncuları almaya çalışırken, Emerson ve Cassano’nun da takımdan ayrılacağı konuşuluyor.
Calderon sözlerine şöyle devam etti:
"Emerson ve Cassano büyük ihtimalle bizimle devam etmeyecekler. Cassano'nun kulübümüzle ilişkileri kötüye gitmişti. Emerson ise tamamen teknik konular yüzünden ayrılabilir."
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid, Santos'un Brezilyalı orta alan oyuncusu Cleber Santana ile sözleşme imzaladı..
Kulüpten yapılan açıklamada, futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedilirken, ödenecek parayla ilgili bilgi verilmedi.
Hiç rastlamadım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
atletico için alternatif bir winger.
arjantin milli takımda beğendiğim bir oyuncu nihayet avrupaya açıldı
A.madird Torresin yokluğunda takımı baştan kuruyor galiba bayağı oyuncu aldılar
Çok iyi geLecek vaad eden bir orta saha oyuncusu.AtLetico ya uzun vadede yararLı oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Emerson ve Cassaba italyaya dönecekler muhtemelen... Madrid'de emerson'un gidişi ile Gago , Carlos'un gidişi ile Marcelo'nun sahne alma vakti geldi ...
En sevmediğim oyuncuLardan.Fm den biLirim 00-01 de beni yıkan bir hikayesi haLa ana sayfada hikayeLer böLümünde var.Ama gerçek anLamda yeteneğine bakıLdığında arjantinLi kaLeciLer arasında adını şu anda en fazLa duyuran isimLerden.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
arkadaşlar transfermarkt.de sitesinde dolaşıyodum bir de baktım ne göriim.chivu 18 milyon avro ya real madrid'e transfer oldu yazıyor.bence yüzde yüz transfer oldu.çünkü bir kaç transfer ide bu site sayesinde çok erkenden öğrenmiştim.chivu real madrid te.![]()
bordeaux un yetenekli ve genç ön liberosu.7-8 milyon euro karşılığında villarreal e transfer oldu.1.71 boyunda ve 23 yaşındaki genç oyuncu boyu ve oyun tarzıyla makelele ye benzetiliyor.
geleceğim vierasını aldı bence haırlı olsun
Güzel bir ön libero.Sanırım bir de Senna var o mevki de.Orta saha sağlama alınmış oldu
yeni duydum ismini hayırlı olsun
Çok süper transfer... Benim beyendiğim iyi oyuculardaN...
Marca, Werder Bremen'in golcüsü Ivan Klasnic'in Mallorca ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.
Çarşamba günü öğleden sonra Madrid'e giden Hırvat golcü, burada Mallorcalı yöneticilerle görüşecek.
Golcü futbolcu, Mallorca'nın yanısıra Getafe, Betis ve Osasuna'nın da transfer listelerinde yer alıyor. İspanyollar dışında İngiltere'den Wigan'da pusudaki takımlar arasında. Werder Bremen'le olan kontratı bu yaz sona eren Klasnic, Bosman kuralı uyarınca istediği kulüple anlaşabilme hakkını elinde bulunduruyor. Gelen duyumlara göre Hırvat futbolcunun gönlü kariyerine La Liga'da devam etmekten yana.
Klasnic, Marca'ya yaptığı açıklamada transferi hakkında şunları söyledi: "Werder Bremen'le olan anlaşmam sona erdi. Ben kontratımı uzatmaktan yanaydım, ancak onlar böyle bir şey düşünmeyince yolları ayırmak durumunda kaldık."
Marca, golcü futbolcunun Mallorca'yla büyük ölçüde anlaştığını belirterek her an resmi sözleşmenin yapılabileceğini söyledi.
Messi'nin menajerliğini yürüen babası, oğlunun kariyerinin bir bölümünde mutlaka Serie A'da oynamak istediğini belirtti.
Messi, daha henüz yolun başında olmasına rağmen Barca'nın sembol isimleri arasındaki yerini aldı. Bu durum da onu diğer kulüpler için ulaşılmaz bir hedef haline getirirken, futbol kamuoyunun Messi ile Barca ayrılığının neredeyse imkansız olduğunu düşünmesine sebep oluyor.
Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajerliğini yürüten babasının yaptığı açıklamaysa tüm bu görüntüyü alt üst etti. Babası basın mensuplarına verdiği demeçte oğlunun kariyerinin bir döneminde mutlaka Serie A'da forma giymek istediğini belirterek; "Şu anda Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyor. Burası onun ikinci evi oldu. Şu anda tek düşüncesi geçen sezon sakatlıklar geçirdiği günlerin acısını önümüzdeki sezon çıkararak, sevenlerine olan borcunu ödemek. Ancak, oğlumun da pek çok futbolcu gibi Serie A'da oynama hayali var. Gelecek günler ne getirir bilinmez, fakat Messi kariyerinin bir bölümünde Serie A'da top koşturmak istiyor," dedi.
Uzun süredir devlerle adı anılan Ronaldinho'nun transfer yolları bir bir kapanıyor.
Bu yılın başında Ronaldinho, Milan ile beraber anılmış ve İtalya ekibi de bu bilgiyi doğrulamıştı. Barça’nın istediği fiyat görüşmeleri tıkayınca bu transfer bir türlü gerçekleşmemişti. Transfer dönemini sessiz geçiren Milan, 28 yaşındaki oyuncuyu artık eskisi kadar istemiyor.
Chelsea de Brezilyalı yıldız için nabız yoklamıştı, ancak yöneticilerin Ronaldinho’yu iyi bir yatırım olarak görmemeleri bu transferin gerçekleşme ihtimalini ortadan kaldırdı.
Barca eski Ronaldinho'yu istiyor
Son gelişmeler üzerine bir süre önce açıklama yapan Barça yönetimi ve Guardiola, oyuncunun takımda forma giyme isteğinin yerine gelmesi durumunda kapılarının ona her zaman açık olduğu belirtti.
Şu anda Ronaldinho’nun ilk amacı Olimpiyat Oyunları’na kadar Brezilya formasını giyebilecek duruma gelebilmek.Yıldız oyuncu bu yaz iki kez kilolu olarak görüntülenmiş ve Gordinho ( İspanyolca ve Portekizce’de şişman) lakabıyla anılmıştı.O nedenle Barcalı yıldızın ilk hedefi bu lakaptan kurtulmak.
W.ßremen onu zor zamanında yanlız ßırakmadı ßen olsam satmazdım takımımı...
Serie A'da üç maç oynar. 8 hafta sakat yatar![]()
o site pek güvenilir değil ben böle bir transfer duymadım
Chivu'ya 18 milyon euro vericeklerini sanmıyorum eğer verdilerse 30'a merdiven dayamış adama, gerçekten Real bu işi bilmiyor demektir.
Chivu'nun İnter ile anlaştığını duymuştum
Messi'nin zate futbol hayatı boyunca Barça'da kalacağını düşünmüyorum.Birkaç istisna dışında her kaliteli oyuncu kariyeri boyunca başka takımlarda oynamıştır.10 yıl sonra falan görebiliriz Serie A'da..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bende bir yerde Barca'ya gideceğini duymuştum.çok beğeniyorum Mexes ile ikisini ikiside bir türlü hakettiği yere gelemediler.
Böbreği alınmasına rağmen 9 ay onu beklediler Klasnic'in böyle bir şey yapması kötü olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?