gs forması nasıl olursa olsun giyilir![]()
gs forması nasıl olursa olsun giyilir![]()
gayet hoş formalar.özellikle beyaz olan.
Hayallerim yıkıldı, 3 forma alacaktım ben ya.. Kaybeden onlar oldu valla..
Beyaz--> En iyisi..
Siyah--> İdare eder..
Parçalı--> Daha kötüsü olamaz..
Of bu ne ya böyle rezillik görmedim... Ne biçim forma bunlar?
yaw biri bi yazi falan yazsin yonetime deistirirlsin parcali forma barbat otesi bisey yawwww aglicam tam bu sene iice gaza gelmistim formaya bak siyah beyaz idare eder ama parcali berbattttt........ yenilesinler walla bence cook az satar parcali en azindan ben almicam zati avea yazisi herseyi bastan batirio yawwww....
Siyah - Beğenmedim..
Beyaz - İdare Eder..
Parçalı - Berbat..
Parçalı Kayserispor'un formasına benzemiş.Rezalet tamamen..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Aykut'un giydiği forma yani parçalı olan Kayserispor'un geçen seneki formasına benziyo
Beyaz ve parçalı güzel olmuş.Siyah pek güzel değil.Umarım Adidas aynı tasarımları Fenerbahçe içinde yapmaz.
Hayatta almam forma ben. Ayrıca benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır sanırım.
Siyah veya Beyaz bu ikisinden birisini alacam.
arkadaslar eger parcali formadan memnun olmayaniniz warsa galatasaray.org da sag alt kosede bize yazin war
istekleri belirtin..
bencede siyah çok güzel diğerleri kötü bi de parçalının avea yazısı stilini beğenmedim ama alıcam içlerinden bir tanesini
Bence formalar güzel değil
siyah forma antreman forması gibi
beyaz forma güzel sade
ortadan bölmeli formada avea yazısı kötü gösteriyor formayı beyaz çizgilerle sınırlanmış filan
bu benim kendi görüşüm ben beğenmedim
Ne zaman istediklerimiz dikkate alındı ki..
adidasın bu seneki tasarımlarını beğenmemiştim ama bu kadarda kötü formalar beklemiyordum.belli modelleri sarı kırmızıya uyarlıyorlar ama bu kadarda kötü olmaz.
parçalı inanılmaz kötü.bence galatasaray tarihinin en kötü forması.parçalı formanın bir sadeliği bir asaleti vardır ama bu forma o kadar kötü ki.sanki solda sarı sağda kırmızı yokta formanın ortasında böyle renk cümbüşü olmuş.sağ tarafta sarı çizgi yakaya kadar uzanıyor solda kırmızda böyle bi durum yok.orantısız olmuş ve göze batıyor.işin en kötüsüde formanın ortasındaki o iğrenç avea yazısı.zaten avea kötüydü.aveanın logosunu atmışlar yazısını koymuşlar daha büyük ve daha kötü olmuş.bide onu kare içine almışlar berbat ötesi olmuş.bari siyah renkte yapsalarmış.
beyaz ve siyah tahminimde eğer adidas özenmesse böyle bişi olur diyordum.öyle bişey çıktı.yani onlarıda fzla beğenmedim.daha gsl olabilirdi.
eğer alırsam siyah alırım en güzli aralarından o kötünün iyisi yani.
tek olumlu gelişme şövalye logosunun gidip beyaz logonun gelmesi.tek iyi olan şey bu.ama elimiz mecbur alıcaz.önemli olan kulübe destek
Parçalı bir efsanedir, reklamsız parçalı istiyoruz.. Metin Oktay..
bence gayet güzel formalar.özellikle siyah olan
Avea'nın logosunun olmaması güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
arkadaslar yeni frmalar ne zmn satışa çıkar yarın mı bi de yeni sezon lincoln frması ne zmn çıkar
yarın satışta
Siyah forma güzel sadece, diğerlerini beğenmedim.
Tasarımları belli ki GS Store personeli yapmış, Adidas'ın klasik tasarımları değil bunlar.
formalar çok basit olmuş sanki sokak futbolu oynicaklar gazeteden kestikleri şeyleri yapıştırmışlar![]()
I'm back...
Formalar gerçekten berbat...Geçen yıl ki formalarla çıkalım daha iyi...