Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Coşkun elhadji maxi update bende mevcut orada düzeltildiğini gördüm zaten .

Orjinal'den bahsediyordum.

Bu arada BJK'li olsamda SERDAR'ı bende çok beğeniyorum bu sene yıldızı da oldukça parlyacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Default bahtizm...

umarım avrupa da oynadığı ilk maç sonrasında da aynı görüşlere sahip olursunuz ben çok koyu bi bursaspor taraftarıyım yani coskun senin izlediğin kadar veya daha fazla izliyorum bi arkadar bire birde iyi demiş ona katılıyorum uzaktan şutları iyi denmiş kesinlikle çok kötü sebest vuruşlarda duracağı yeri bilmiyor çıkışları çok kötü topu oyuna sokması çok kötü refleksleri kötü arka arkaya pozisyonlarda tepki veremiyor türkiye liglerinde serdarın oynadığı takımlara karşı olan maçlarında çok kritik kurtarışları var ama bunlar dakika ve skor olarak kritik yani yapılan hamleler ve oyuna katkı açısından değil... zaman kimin haklı olduğunu gösterecek...

aynı zamanda milli takıma çağırılması kıstas değil kim ne derse desin bu ülkede hala istanbul kluplerinin milli takım üzerinde ki hegamonyası devam ediyor adalet yok... çağırılanlar gerçekten kaliteli ama formsuz topçunun çağrılmasının mantığı yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by bahtizm View Post
    serdar ı abartıyorsunuz bence özellikleri arttırmak konusunda bu kadar hevesli olmayın biraz sabredin orkundan, ömerden, yavuzdan, aykutdan iyi kaleci değil eğer bi kalecide hata yapılmışsa serkan kırıntılıda yapılmıştır mükemmel bi geleceğe sahip eğer doğru transfer yapılırsa...

Arkadaşım senin Bursa' lı olduğun ve futboldan anladığın çok belli. Serdar tespitinden sonra tabrik ediyorm seni bu adam 04-05 sezonunda bursanın 1. lige çıkmasını baltalayan kaleci ddeğilmiydi Allahını seversen söylermisin
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Default bahtizm...

04-05 sezonunda çıkamayışımızın iki sebebi var iki sebepten biri okan yılmaz -ki gol kralı olmasına rağmen- diğeri serdar o zmndan bu zmna değişen bi kaç şey var ama serdarda olağan üstü bi değişme yok o gün kü oyunda neyse üstüne bişeyşer konabilir ama kalite adına varlığından bahsedilmemeli...

yavuz eraydın hem sivası hem bursayı süper lige çıkarttı eğer sezon başında erciyes maçında sakatlanmasaydı bursa şu an 4. olabilirdi... önemli olan bursanın kaçıncı olduğu değil ama yavuza haksızlık yapılıo orta ve kısa mesafe şutlarda refleksi çok iyi umarım gözden geçirilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Coşkun ile birlikte Yavuz' u yükselttik. Yavuz' un klası tartışılmaz piyasanın en çok aranılan kalecilerinden. Geçen sene lig a' da yılın kalecisi ödülünü almıştı.

Ali Bilgin, Antalyaspor takımından Fenerbahçe'ye 500 bin Dolar karşılığında transfer oldu.

Fenerbahçe ile 700 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayan Ali Bilgin, 18 numaralı formayı giyecek.

-YENİ DOKTOR PIERRE ARZUMAN-

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni doktoru Pierre Arzuman oldu. Uzman spor hekimi Arzuman, görevinden ayrılan Ethem Kavukçu'nun yerine sarı-lacivertli ekibin doktorluğunu yapacak.

Kaynak: AA
    02.07.2007
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlhan Parlak ile 5 senelik sözlemşme imzalanacak.

İlhan Parlak, Kayserispor takımından Fenerbahçe'ye 1 milyon Euro karşılığında transfer olmuştur.

Fenerbahçe ile 600 bin YTL'den 5 yıllık sözleşme imzalayan İlhan Parlak, 38 numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bakalım İlhan neler yapacak. Ama FB hala doru düzgün bir forvet almadı. Colin Kazımi İlhan devidle devam nereye kadar bakalım

Alex de Souza ile 2, Deniz Barış ve Gürhan Gürsoy ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni transferlerin önümüzdeki sezon giyeceği forma numaraları ve değişiklikler
    Roberto Carlos: #3
    Gökçek Vederson: #6
    Colin Kazım Richards: #8
    Ali Bilgin: #18
    İlhan Parlak: #38
    Gürhan Gürsoy: #32
    Alex de Souza: #20
    Gökhan Gönül: #77
    Yasin Çakmak: #5

Nesil
    2003

Alex ve Appiah'in sakatliklari eklenmeli.

Appiah icin "Damaged Knee Cap" - Diz kapagi zedelenmesi. Baslangic tarihi 15 Mayis 2007, bitis tarihi 1 Eylul 2007

Alex icin "Torn Groin Muscle" - Kasik Yirtilmasi. Baslangic tarihi mechul, bitis tarihi 1 Eylul 2007

Bitis tarihleri ilerleyen gunlerde daha belirgin olabilir. O zaman duzeltiriz.

Evet Alexle Appinin sakatlıklarının eklenmesi lazım Ömer Abinin dediği gibi.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex de Souza ile 2, Deniz Barış ve Gürhan Gürsoy ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni transferlerin önümüzdeki sezon giyeceği forma numaraları ve değişiklikler
    Roberto Carlos: #3
    Gökçek Vederson: #6
    Colin Kazım Richards: #8
    Ali Bilgin: #7
    İlhan Parlak: #38
    Gürhan Gürsoy: #32
    Alex de Souza: #10
    alex 20 olması lazım basın açıklamasında sanki 20 numarayı giydi diye biliyorum ama

Zico Alex'in yeni sezonda 10 numarayı giyeceğini söyledi, imza töreninde numarasız forma giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alexin saktalığının lig başında bitmiş olması gerek Appiah'da kampa katıldı son durum ne bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alex 10 numarayı giyecek. Giymezse sonra düzeltilir.

Gökhan Gönül Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzlayacak.

PCLioN Misafir

Bonservisi 1.4 Milyon Euro, Oyuncunun yıllık ücreti 600 bin Euro

Gökhan Gönül Fenerbahçe'de yeni sezonda 77 numaralı formayı giyecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bonservis ücretlerinide yazmış ... ben uptade yaptığımda bonservis ücretlerini belirleyemiyorum bunu nasıl yapıcaz bilen var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha detaylı anlatsan...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Arkadaşlar bonservis ücretlerinide yazmış ... ben uptade yaptığımda bonservis ücretlerini belirleyemiyorum bunu nasıl yapıcaz bilen var mı ?
    Soru konu disi ama cevapliyorum. Lutfen bu sorunun devami bu konu altinda cevaplanmasin.

Bonservis ucretleri, oyuncularin gecmisine girmek icin gerekli. Oyuncunun gecmisinde yazan degerlere yakin degerlerle oyuncular oyuna baslarlar.

Alper Balaban'ın PA'sı yükseltilmeli, oyunda 20A liginin yıldızı fakat ne Lig A'da ne SüperLig'de dikiş tutturamıyor. Geleceğin yıldızı bence Alper, PAF liginde epeyce başarılı, A takıma da yükseldi, izledim baya beğendim. CA ve PA'sında özellikle PA'sında yükselme olmalı, -5 veya -6 olabilir. -7 fazla abartı olur sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alper Balaban'ın PA'sı yükseltilmeli, oyunda 20A liginin yıldızı fakat ne Lig A'da ne SüperLig'de dikiş tutturamıyor. Geleceğin yıldızı bence Alper, PAF liginde epeyce başarılı, A takıma da yükseldi, izledim baya beğendim. CA ve PA'sında özellikle PA'sında yükselme olmalı, -5 veya -6 olabilir. -7 fazla abartı olur sanırım.
    Vauvv Egemen yeni kriterleri konuşturmuşsun hemen. Tebrikk

Nesil
    2003

Umit Ozat Koln'e yollanmadan once, futbol sonrasi teknik direktorluk kariyeri yapma isteginin oldugu girilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben kendi dbde yapmıştım bilmem nasıl karşılarsınız.. fenerbahçeye ezeli klüpler rakip klüpler tarzı bir yer varya bjk 100 gs 100 filan orada denizlispora 20 verdim son 2 3 seneki olaylara bakarsanız durum bunu gösteriyor

Nesil
    2006

Valla Mateus Benimde Basima Bela Olmustu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence Kerim Ve Can Daha Ii Olabilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kerim ve Can daha iyi olamaz. Daha kötü bile olabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

ahana Peluk kardes, bu sozunu unutmayacagim,
    daha da kotu olabilir ha, tmm guzel hele bi sezon baslasin ve bitsin
    (eger kalirsa) ozaman goruruz mateus iyi mi kotu mu, yoksa daha mi kotuymus....

sasirmaya adaysin kardesim benim

gercekten yanilacaksin gibime geliyor hemde cook

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keşke yanılsam, inanın sizden daha çok isterdim. Ama bu saydığınız iki isim bu yıl maksimum 5 maç oynarlar bu görüntüde. Bu da Fenerbahçe yönetiminin bu oyuncuların CA'sına güvenmediğini gösterir. Aynı zamanda Zico da güvenmiyor. Madem Zico güvenmiyor, ben neden güveneyim?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri