Bu sakatlık olayı da hep Alex'in performansı düşünce gündeme geliyor.Nedense artık ?![]()
Bu sakatlık olayı da hep Alex'in performansı düşünce gündeme geliyor.Nedense artık ?![]()
Eski Alex'i özledik, ilk geldiği yılki Alex'i, o zaman şimdikinden daha fazla koşuyor ve etkili oluyordu, çalım falan atıyordu.
Yalnız Egemen bir durum daha var.O zamanlar Alex'i tutmak o kadar kolay değildi.Copa America'da milli takım kaptanı olarak hazır geldi takıma.Kendinisin ispatlaması gerekiyordu vs. vs. ancak şimdi hem fizik olarak düştü,hem de artık en iyi markajcılar üzerine veriliyor,eskisi kadar önü açılmıyor.
Madem eski Alex yok gönderilmeliydi.Bakın görüceksiniz Avrupa'da yine hezimet yaşayacağız.
Alex çok ilginç bir oyuncu istatistikleri çok iyi ancak birçok kişi koşmamasından,hırslı olmamasından şikayet ediyor buna rağmen genelde seviliyor şu tabir tam alex için''Ne onunla ne onsuz''
Alex'in istatikliklerinin yüksek olması TSL'nin kalitesizliğine bağlı.Avrupa'da Alex yok.Çünkü karşısında Maldini var,Nesta var,Cannavaro var...en azından Cris var
hani bu transferler 27 haziran'a kadar tamamlanacaktı? Gerets "27'den sonra dünyanın en iyi oyuncusunu getirseniz dahi takıma almam" diyordu?? planlar değişti mi?
Deivid'in yerine Carlos Eduardo
Federasyonun 6 yabancı ile devam kararını alması, şu anda kadrosunda 7 yabancı bulunan F.Bahçe'nin elini kolunu bağlarken, forvet arayışları da sürüyor. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı Deivid'i göndererek, menajeri vasıtasıyla kulüp arayan Appiah'ı da yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satarak yabancı kontenjanına yer açmayı planlıyor.
Teknik direktör Zico ise Deivid'in gönderilmesi durumunda Brezilya'nın Geremio takımında 20 yaşındaki golcü Carlos Eduardo'nun alınmasını istedi. Brezilya'da geleceğin yeni Ronaldinho'su olarak gösterilen Carlos Eduardo şu anda Kanada'daki U20 Dünya Gençler Şampiyonası'nda yer alıyor. F.Bahçe, bu futbolcu için girişimlere başladı.
Kanoute de gündemde
Özellikle Şampiyonlar Ligi maçları için bitirici bir golcü arayan Fenerbahçe; Ronaldo ve Adriano gibi süper forvetlerden sonra şimdi de Sevilla'nın Malili golcüsü Kanoute'yi gündemine aldı. Ancak üst üste iki kez UEFA Kupası'nı kaldıran Kanoute'nin ilk tercihi İngiltere.
Ronaldinho gibi
Brezilya U20 Milli Takımı'nda forma giyen Carlos Eduardo için formül aranıyor. Yer açılamazsa alınıp, kiraya verilecek
Fenerbahçe, yabancı kontenjanı nedeniyle çaresiz kalsa da girişimlerini sürdürüyor. Brezilya'nın önemli gazetelerinden Estado'nun yazarlarından Pereira Costa, "Fenerbahçe, Gremio'da oynayan 20 yaşındaki Carlos Eduardo Marques'in peşinde" dedi. Ronaldinho'ya benzetilen Eduardo'yu dev takımlar da takip ediyor.
BÜYÜK İŞ YAPAR
Brezilya U20 Milli Takımı ile şu anda Kanada'da bulunan Eduardo'yu "Geleceğin Ronaldinhosu" olarak niteleyen Costa, "Fenerbahçe alabilirse büyük iş yapar" dedi. Fenerbahçe'nin Deivid'i göndererek Eduardo'yu getireceği, bu oyuncuya yer açılamazsa transfer edilip kiraya verileceği öğrenildi.
ÇAĞDAŞ DOĞAN
Deivid'den daha iyi olacağı kesin, 20 yaşında, başarıya aç ve U20 oyuncusu.
ilhan parlak'la anlasıldı diyorlar . yeteneklidir ama feneri kaldırırmı?
Fenerbahçe, Kayserispor'la sözleşmesini uzatmayan İlhan Parlak'ı 1 milyon Euro'ya renklerine bağladı. Mehmet Topuz transferi ise bitmek üzere...
04.07.2007
Geleceğin yıldız adayı
Kayserispor’un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz’u kadrosuna katabilmek için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçe, büyük bir sürprize imza attı. Kanaryalar, Sarı-Kırmızılı takımın genç yıldızı İlhan Parlak’ı renklerine bağladı. Uzun süredir kulübünün sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen golcü futbolcunun menacerinin, Kayseri’den ‘1 milyon Euro karşılığında serbest kalır’ ibaresinin bulunduğu bir belge aldığı ve direkt olarak Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı öğrenildi.
Son gözde Ergün Teber
Geçtiğimiz yıl 19 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası’nda attığı gollerle birçok yabancı kulübün de dikkatini çeken İlhan’ı kaçırmak istemeyen Sarı-Lacivertli yönetimin, genç yıldızla anlaşmaya vardığı bildirildi. Bu arada, Mehmet Topuz için Kayserispor’a yeni bir teklif daha götürüldüğü ve başarılı futbolcunun transferinin de önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği kaydedildi. Kayseri’nin bir diğer futbolcusu Ergün Teber’e de Trabzonspor ve Beşiktaş’ın talip olduğu ifade edildi.
(/s)
İlhan Parlak fiziğini geliştirdiğinde çok iyi bir futbolcu olur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
![]()
![]()
![]()
G.Saray'a Saviola müjdesi
Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcü Saviola, G.Saray'ın önerdiği 2.5 milyon euro'yu değerlendiriyor. Saviola, dün sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. G.Saray'ın, Arjantinli yıldızın istediği ücreti kabul edebileceği belirtildi. Öte yandan Cimbom, Saviola'ya alternatif olarak düşündüğü Botafogo'nun Brezilyalı golcüsü Lima ile de pazarlıklarını sürdürüyor. G.Saray, 7 Temmuz'a kadar bu iki yıldızdan biri ile sözleşme imzalamayı planlıyor.
7 temmuz telaşı
Yeni golcüyü İsviçre kampına yetiştirmeyi hedefleyen Galatasaray, Saviola ve Lima ile pazarlıkları sıklaştırdı.
CİMBOM'A YAKIN
Galatasaray dış transfer çalışmalarına hız verdi. Baiano'dan ret yanıtını alan Cimbom, Saviola ve Lima üzerinde yoğunlaşırken, Arjantinli golcüyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Daha önce 4 milyon euro isteyen Saviola'ya 2.5 milyon euro önerilirken, yıldızın yumuşadığı bildirildi.
BONSERVİSİ![]()
SORUN
Yöneticilerle görüşen Saviola, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. Öte yandan Lima'nın bonservis sorunu sürüyor. Botafogo'nun 5 milyon dolarda diretmesi transferi zorlaştırırken, bu oyuncu ile görüşmeler de sürüyor.
Kaynak: Fotomaç![]()
ilhan yetenekli bir genç
Arkadaşlar Tomas kesin olrak kalıyor..Hatta takımın ikinci kaptanı oldu..
http://forum.turksportal.net/vb/show...122#post736122
İlhan Belki olabilir de; Mehmet Topuzu iyi sallamışlar yine...
gs artık transfer yapamz bence para kalmadı alırsa sözleşmesi biten bir forvet alır kapar
İbrahim kardes Kalli yine racon kesdi Ya zaten ibrahim kardes yabancı olarak alınırsa bir forvet alınacak oda insallah saviola olacak yerlilerde alınr daha önce
Tigana'nın yaptığı o kadar olumlu işi neden görmekte zorluk çekiyosunuz anlamıyorum.. G. Güleç, M. Sedef sonra şu sağbek var bitane uzun saçlı + Bobo bunları size o adam kazandırdı.. Aklıma gele bunlar sadece..
G.Saray'ın gönlü Gökhan'da
Lincoln, Linderoth, Bouzid, Volkan, Servet, Orkun, Barış ve Serkan'ı renklerine bağlayan Galatasaray Yönetimi, bu kez de bir sağbek için harekete geçti. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Aslan'ın hocası Karl-Heinz Feldkamp, dün yaptığı basın toplantısında, “Sağbek sıkıntısını takımın içindeki bir oyuncuyla çözeriz” dese de, Sarı-Kırmızılı yönetimin gizliden gizliye arayışlar içinde olduğu öğrenildi. Hedefteki isim, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği OFTAŞ'ta kiralık olarak forma giyen ve takımını Süper Lig'e taşıyan Gökhan Gönül. Devre arasında da gündeme gelen 21 yaşındaki oyuncu da, Cim Bom'a sıcak bakıyor.
Volkan Yaman taktiği
Galatasaray Yönetimi, bu transferi gerçekleştirebilmek için Volkan Yaman taktiğini kullanacak. Genç oyuncu için para artı takas teklifi götürüldüğü ve pazarlıkların imza aşamasına geldiği ileri sürüldü. Gökhan'ın da Aslan'da oynamak istemesi, transferi cazip kılıyor. Kalli, geçen sezon bu bölgede görev yapan Cihan'ı takımda görmek istemediğini yönetime bildirmişti. şu anki alternatifler ise kiralık gittiği Kayseri'de başarılı olan Uğur Uçar ve Rigobert Song."
04.07.2007
Kaynak : Fanatik
Uğur Uçar var, Song var.. Barışta oynayabiliyormuş sağ bek, ne gerek var Gökhan'a..
ilhan parlak'ı hiç izlemedim.Belirgin özelliklerini yazabilir misiniz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Ayrılmayı düşünmüyorum"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid De Souza, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrolleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivid, özellikle gönderileceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Şu an ayrılmayı düşünmüyorum ve kafamdan böyle şeyleri geçirmiyorum'' dedi.
Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Deivid, ''Ben kulübümü çok seviyorum ve burada herkesle iyi anlaşıyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli. Fenerbahçe'de oynamayı düşünüyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki geçen sene çok iyi performans sergilemedim ama bu demek değil ki bu sene aynı şeyler olacak'' diye konuştu.
Brezilyalı yıldız, yeni sezondaki hedefi için ise ''İsteğim, arzum ve hedefim bu sezon daha çok gol atıp, daha iyi bir performans ortaya koymak'' ifadesini kullanırken, kendisine herhangi bir teklif olmadığını da dile getirdi.
''ROBERTO CARLOS BÜYÜK OYUNCU''
Deivid, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos için övgü dolu ifadeler kullandı. Real Madrid'den sarı-lacivertli kulübe gelen Brezilyalı yıldızın çok büyük bir oyuncu olduğunu kaydeden Deivid, ''Kazanmaya alışkın bir futbolcu. Brezilya'nın 5. kez Dünya Kupası'nı kazandığı kadrodaydı. Bizim ondan öğreneceğimiz ve onun bize öğreteceği çok şey var'' şeklinde konuştu.
''LİNCOLN GALATASARAY'A GÜÇ KATAR''
Almanya'nın Schalke 04 takımından Galatasaray'a transfer olan vatandaşı Lincoln'e de değinen Deivid, ''Brezilya'da bir iki kez karşılıklı oynadık. Çok iyi bir oyuncudur. Zaten Schalke 04'te kendini kanıtladı. Galatasaray'a güç katar ama Fenerbahçe'nin önüne geçemeyeceğini umuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak : AA
Uğur Uçar var orda... Olmadı Sabri oynar ara ara... Song da geçebilir...