Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 419 sonuç

Konu: Asya, Afrika Şimdi Sırada Meksika... [Meksika Dalgası Başlıyor]

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

cok goL yıyosun ama defansa onLem aL

Asya'da acayip gollü maçlar oluyor. Dün geçe Kore ligini açtım. 5 maç yaptım ama 12.sırada buldum kendimi. 90+ da atılan gollerle işim bitiyor. Son Dakilka ligleri bence Aysa ligleri.. Bu arada Kore takımları çok zengin..Benden söylemesi.

Sana da kolay gelsin OğuzKağan. Bence toparlarsın

omer-faruk-14 Misafir

Öncelikle kariyerinde başarılar dilerm. Sen Police SA takımını 4-0 yendin ama fikstüründe 3-2 yenilmişsin gibi görünüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dün elektrikler kesildi bizim mahallede 1-2 saat gelmedi bende kaydetmemiştim tüm maçları yeniden yapıyorum.

Önce kariyer tümden gider sandım Crash Dump diye dosyalar yaratmış. Son oyunu yükle dedim yükledi fakat ikinci hazırlık maçından başladım

Bakalım şimdi dördüncü maçı yapıyorum

Bizim de bu sabah trafoya bakı yapıyorlarmış.. gitti Kayseri oyunum :S

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun kardeşim, az önce dördüncü maçı da yaptım beşinci maçı yapacağım birazdan. Bakalım güzel bir kamp geçiriyoruz.

Nesil
    2005
    Yer

asya lıgının awrupa kupasında oynuabıLıomu snn takım
    yoksa sadece lıgdemı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu gollü beraberlikler ilgimi çekti Cidden bu Asya kariyerleri süper oluyor.Takip edeceğim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Asya Ligin'de en büyük iki tane kupa var, şuan için benim takımım sadece ligde mücadele ediyor fakat ilerleyen dönemlerde AFC CUP ve AFC Champions League'e katılmak isityoruz.

Bu arada hepinize teşekkürler. Evet çok gol yiyip çok gol atıyoruz fakat çok zorlanıyorum çünkü çok yabancıyız bu lige ve bu kıtaya.

Türk futbolundan önemli isimleri Asya Ligine kazandır Oğuz Kağan.(Bkz.Baki Mercimek,Deniz Barış)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle özellikle Baki Mercimek'i takımımızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Tabi kendisi bizi kabul eder mi bilemiyoruz.

Ligde fırtınalar estireceğini biliyoruz. Bu arada ilk transferimizi yaptık.

Singapur S-League 3. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar gerçekten çok çetin geçecek bir sezon bizi bekliyor, ilerleyen haftalarda daha çok zorlanacağız. Yaptığımız 3 maçta topladığımız puanlar ve sahaya koyduklarımız pek de iç açıcı değildi.

İleriki maçlarda yukarıya doğru bir ivme kaydedeceğimize inanıyoruz. Haftalar geçtikçe takım taktiğe oturacak, onu benimseyecek diye umut ediyorum. Başka çaremiz yok ligi ilk 3'te bitirmek zorundayız.

Taktikte revizyona gittim çift santraforlu bir taktik kullanacağım. Daha etkili olacağımıza inanıyorum.

3 Hafta Sonunda Oluşan S-League Puan Durumu

Singapur S-League 4. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar beraberlikler takımı olup çıktık ligin dibine demirledik. Elimizden bir şey gelmiyor ligde başarılı olamıyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Singapur S-League 5. Hafta Karşılaşması

Arkadaşlar ben böyle ilginç bir lig görmedim, çok enteresan maçlar oluyor bu hafta lig lideriyle oynadım yine gol şov olan bir maç oldu ama lideri yenmeyi başardık. İlk galibiyetimizi almış olduk böylece yavaş yavaş yükselmeye başladık.

Singapur S-League 6. Hafta Karşılaşması

Arkadaşlar söylenecek bir şey yok elimziden geleni yaptık ama golü bulamadık. Rakibimizi kutluyorum kesin ve net bir performans sergilediler. Taraftarlarımız ne söyleseler haklıdırlar.

Sporsinga'nın yaptığı haber böyleydi: "Woodlands Kümeye, Oğuz Hoca İstifa" sesleriyle maçtan sonra stadı inlettiler. Kızgın taraftarlar Woodlands şehrini birbirine kattılar, takım otobüsünü taşladılar. Polis yoğun önlemler aldı.

Singapur S-League 7. Hafta Karşılaşması

Arkadaşlar tüm taraftarlardan ve bizi destekleyenlerden özür diliyorum. Utanç verici bir skor bu.

Sporsinga gazetesi yayınladığı haberde Oğuz Hoca'yı yerdenyere vurdu. "Taktiksel yetersizliği ve oyunu kontrol edemeyişi takımın ağır yara almasına neden oldu" diye yazdı.

Singapur S-League 8. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar durumlar iyice kötüleşti, taktiksel değişikliğe gitmeye ihtiyacımız var. 4-1-3-2 kurtarmadı takımı 4-4-2 deneyeceğim.

Hiçbir açıklamada bulunamayacağım. Durum ortada maçı 3-2'ye getirdik ama maç 6-3 bitti. Üzgünüz. 11. sıradayız hala.

Singapur S-League 9. Hafta Karşılaşması

Tek kelimeyle rezalet bir maçtı bizim için. Tarihi fark oldu bu. Üzgünüz. Başarısızlık takımımızın kaderi oldu.

Singapur Singapore CUP Preliminary Round Karşılaşması

Evet arkadaşlar ilk turu geçtik ama gene zorlandık, gene çok gollü bir maçtı. Umarız kupayı alırız yoksa lig bitmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben benim maçlara gollü derdim, bunlar benimkilerden de gollü yahu. Çok istikrarsız gidiyorsun, böyle devam etme.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maclara bak.8-3.Daha iyi olmanı bekliyoruz.

Abi gelen geçen en az 3 atmış.. Bu ne??

Kore liginde 7-6 biten maçlar oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla gol yeme ortalamam felaket her maç 3 yiyorum ama atamıyorum.

Taktikteki düzelme umarım işe yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Taktik başımı döndürdü Başarılar

Nesil
    2005
    Yer

asyada bacak arası yenıLen goL bes goL sayıLıo bır goLde 2 goL sayıLıo heraLde basket macı gıbı ya bune

bzm haLı saha macLarı bıLe boLe bıtmıodu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Singapur S-League 10. Hafta Karşılaşması

Evet ligdeki 2. galibiyeti aldık ama yerimiz değişmedi haftaya puan cetvelini koyacağım. İşler iyice karıştı, herkes daha çok yukarıya odaklandı.

Her maç şampiyonluk maçı gibi geçiyor. Ligin en çok gol atan ve en çok gol yiyen takımıyız.

Singapur S-League 11. Hafta Karşılaşması

Evet talihsiz bir maç oldu çok pozisyon ürettik fakat golü bulamadık ama takım artık mücadele ediyor onlara güveniyorum.

11 Hafta Sonunda Oluşan S-League Puan Durumu

Arkadaşlar felaket bu olsa gerek ilk defa ligin dibine çöktük. Valla pek fazla bir şey diyemeyeceğim sonuçlar ortada ligin %33'ü tamamlandı ve elimizde var "0"

Nesil
    2005
    Yer

aLdıgın sonucLara gore puan durumu o kdr kotu deiL bence

toparLarsın sen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah bakalım, umarım toparlarız yoksa takımın durumu kötü ligin gol kralını transfer etmeyi planlıyorum ama defansta almam lazım ve 18.000 Euro param var, kimi alsam acaba bu paraya.

Singapur S-League 12. Hafta karşılaşması

Takım yeni fkstürle beraber toparlandı gibi artık galibiyetlere başlıyoruz. 3. galibiyetimizi aldık.

18bin avro harca harca bitmez
    Bence defans al. Gol atıyorsunz aten. Ama çok yeme konusunda çalışırsan galibiyetleri dizersin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bende öyle düşünüyorum Kuzey Kore'den üç defans oyuncusuyla görüşmeye başladım. Bakalım görüşmelerimiz ne sonuç verecek. 7.000 Euro param kaldı, bakalım o üç oyuncudan ikisini alabilirsem şanslıyım.

Bu oyuncular, An Chol-Hyok, Han Song-Chol, Ri Myong-Sam'dır onların çok tanınmış isimler olduklarını biliyoruz. Bu oyuncular takımımızın bütçesi çerçevesinde alabileceğimiz sayılı oyunculardandır.

Maalesef transfer umutlarımız suya düştü çünkü kadromuzda 4 tane yabancı oyuncu bulunuyor.

Singapur S-League 13. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar beklediğimiz gibi zorlu bir maç oldu, galibiyete daha yakın olan taraf bizdik fakat önde olduğumuz dakikalarda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haydi artık, başla galibiyet serilerine.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarabilirsin ................. Sana güveniyoruz. Boşluğa Bursaspor nickli arkadaşımızın ismi gelecek.

Nesil
    2005
    Yer

kadrondakı yabancı oyuncuLar kım we nereLı

hadı gaLıbıyetLer geLıcek bıraz daa gayret

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Singapur S-League 14. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar hep berabere kalıyoruz talihsiz şekilde, taktikte tekrar revizyona gidebilirim.

22. Haftada tekrar puan cetveli koyacağım o zamana kadar her maçı ekleyeceğim umarım ligi yukarılarda bitiririz.

omer-faruk-14 Misafir

Çok fazla berabere kalıyorsun. Acaba son durum nedir ligde?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Son durum biraz karışık liderle puan farkı baya açıldı ama yakalayacağıma inanıyorum. 10. sıradayız 12 takımlı ligde ve liderle aramızda 9 puan fark var.

Nesil
    2005
    Yer

kadrondakı yabancı oyuncuLar kım we nereLı die ıkı defa sordum ama haLa cwp aLamadım

lıgde tam ankaraspor oLdun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk sayfada yazıyor diye yazmadım ama yazayım

Essa Basile - Kamerun
    Park Tae-Won - Güney Kore
    Lucian Dronca - Romanya
    Abdelhadi Laakkad - Fas

Singapur S-League 15. Hafta Karşılaşması

Evet en sonunda kazandık. Bu kazanma serimiz devam edecek. Bu galibiyeti bize inanan ve sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz.

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri