Yumullll![]()
Yumullll![]()
Londra ve Madrid savaşı başladı. İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nın Real Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Robinho'yu transfer etme isteğine karşı beklenen atak Galacticos'tan geldi.
Chelsea'nin Robinho isteğine Real Madrid, Didier Drogba ile cevap verdi ve ortalık karıştı! Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, Drogba için tam 55 milyon avro'yu gözden çıkardı. Geçen sezon başında transfere 130 milyon avro harcayarak ulaşılması zor bir rekora imza atan Real Madrid, bu sezon da ilk bombasını Drogba ile patlatmak için adeta seferberlik ilan etti.
Daha önce Fildişili yıldızı Milan da istemiş ancak bonservisinin yüksek olması nedeniyle geri adım atmıştı. Haftalık 100 bin pound alan Drogba'nın hücum hattında farklılık yaratacağına inanan Mijatovic, bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyor.. Real Madrid sportif direktörünün önümüzdeki günlerde Londra'ya giderek transferi bitirmesi bekleniyor.
Bu arada Drogba, daha önce zorla Chelsea'ye transfer olduğunu söylemiş, son olarak da Pekin Olimpiyatları'nda forma giyeceğini belirterek Ağustos'ta da takımını yalnız bırakacağını ifade etmişti. Bu gelişmeler, Drogba'yle Chelsea'nin bağlarının kopmasına yol açtı. Forvet hattını Drogba-Van Nistelrooy ikilisiyle kurması beklenen Real Madrid, Avrupa'nın en golcü hücum ikilisine sahip olacak. İki yıldız son 4.5 sezonda toplam 225 gol atmıştı.
Öte yandan Chelsea'nin, Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Robinho'yu da renklerine katmak istediği biliniyor. İspanya medyasında yer alan haberlerde, Brezilyalı forvetin Mayıs ayında İngiltere kulübünün spor direktörü Frank Arnesen ile görüştüğü belirtilirken, Scolari'nin Robinho'ya göz koyduğu öne sürüldü.
La Liga'da sezon şampiyonu Real Madrid ile sözleşmesi 2010 yılında dolacak olan Robinho'nun adı, Chelsea'nin yanı sıra Manchester United için de geçiyordu. Son gelen haberlere göre Real Madrid ve Chelsea arasındaki transfer savaşının Didier Drogba - Robinho takası ile sona erebileceği yönünde!
Bize gelecek![]()
İkiside süper isim bomba bir takas olur bakalım neler olacak
Bakalım Crespo hangi kulübe transfer olacak.Merakla bekliyorum.
So what?
Saike
Gelsin Galatasaray'a
Takımımda görmeyi isterim. Keşke gerceklesse.
3 hatta 4 buyuklerın saldırması gereklı son vurus ustası
muhtemelen 2 yıl sonra bir başka takımda kiralık olarak izleyeceğiz yada yedek kulubesinde çekirdek çitlerken.kulup futbol takımı değil değirmen mübarek.
djibril cisse
fernando morientes
robbie fowler
el hadji diouf
nicolas anelka
luıs garcia
daha gider bu liste böyle...ki bunlar sadece forvet olanları...
bir de torresin istatistikleri bana biraz fazla şişirildiği izlenimi veriyor her nedense.atleticonun oynadığı defansif futbolun etkisi olabilir belki ama yine de bir raulun yarısı bile değildir gösterdiği performans.(22 yaşındaki rauldan bahsediyorum tabiki)
Hiç düşünmeyeceksin arkadaş..
Vereceksin fazlasıyla alacaksın.Bonservisi yok bişeyi yok.Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray hepsi de teklifini yapmalı bence..
Marsilya başkanı Pape Diouf, genç yıldızları Samir Nasri’nin yılan hikayesine dönen transferi hakkında konuştu ve Arsenal’in oyuncularını alacağını belirtti.
Zinedine Zidane ile karşılaştırılan oyun kurucu mevkiinde oynayan Nasri, Juventus ve Rela Madrid gibi birçok takımın transfer gündemindeydi. Arsenal’in de devreye girmesiyle bu transfer iyice arap saçına dönmüştü.
Euro 2008’den önce Nasri’nin transferi hakkında hiçbir konuşulmazken, son günlerde bu transfer hakkındaki en çok konuşulan konu bonservis bedeli oldu. Fransa’nın gruplarda turnuvaya veda etmesiyle görüşmelere de devam edildi. Nasri ve bu oyuncuya yakın kaynakların iddiasına göre transferin bitmesi an meselesi.
Marsilya başkanı Pape Diouf da her türlü ihtimali düşünerek Nasri’nin yerine Lyon’dan Hatem Ben Arfa’yı transfer etti bile. Diouf yaptığı açıklamada “dökümanların tamamlanması gerekiyor ve birkaç gün içinde transfer sonuçlanacak” diye konuştu.
goal.com
yaşlanan giggs ve scholesun alternatifleri de hazır.2-3 sezon sonra man u durdurulamaz bir takım olacak.
crespo bizim ligin 3 gömlek üstünde kalitede bir futbolcu ne olursa olsun kesinlikle Türkiye'ye getirilmeli..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İnşallah Türkiye'ye gelir...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bundan sonra takıma faydası olmazdı zaten Crespo orta derece klüplerin kapısını çalar artık
Real Madrid'in Robinho'yu takas olarak kullanması çok saçma olur
ahhh ahhh gonul neler istiyor
ama olmuyor ne guzel olur var ya offf
cogu kisiye aciklayamadigim nedenden dolayi -yani bende tam olarak bilmiyorum-
Robinhoyu sevmiyorum Drogbaya ise hayranim eger R.Madrid boyle bir takas yaparsa cok karli cikar yanliz ikiayni tip forvet yanyana oynarmi yoksa birbirni bozarmi onu bilemem
bu real robinhoyu verirse acayip kerizlik yapar (keşke yapsa) adam brezilyanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri tartışmasız ee adam lokum gibide oynuyor henüz 24 yaşında daha ne diyimki kanatlarda oynuyor santrafor oynuyor.
rea madrid ten şüphe duymaya başlamıştım son zamanlarda(hiç boşa para saçmıyordu) derken drogba için 55 milyon euro yu gözden çıkarmış.ne diyim umarım 100 milyon euro verir.
david villa daha klas biri bence
dünya kupasında iyi bir performans sergiledi ancak premier lig ona ağır gelebilir
Atletico'yu zengin ettiler.Atletico bu parayla çok iyi transferler yapmalı.
Torres'in gitmesi gerekiyordu zate.Son sezon pekte varlık gösterememişti La Liga'da.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çok iyi yaptı Liverpool... TorreS gibi büyük bir futbolcunun hedefleri olan bir takıma gitmesi şarttı...
Müthiş bir transfer. Oldu daha 1 hafta önce ManU'ya gitmesini isterken, bugünlerde hep inşAllah Liverpool'a gider diyordum.Ancak; Liverpool biran önce forvet isimlerinin bazılarını gözden çıkarması lazım.
Keşke Atletico'dan ayrılmasaydı.Atletico ile çok özdeşleşiyordu...
Atletico Madrid'de yılda 7 milyon euro alamazdı.
Torres'i istatistiklerle değerlendirmek ona hakaret etmek olur. O bir forvet, santrafor değil. Rakip sahada durması bile yeter, rakibe korku salar. Kilit paslar alır, onları güzel yerlere dağıtır. Yanına golcü bir oyuncu koyun, izleyin.
Nedense bir futbolcuyu az izleyenler veya hiç izlemeyenler istatistiklere bakarak az para çok para diyorlar. Oturduğumuz yerden sallamayalım.
Torres aynı zamanda bir mankendir. Düzgün fiziği ile defilelerde boy gösteren bir adamdır. Ve saçları ortaya toplayıp dikme trendini sanılanın aksine David Beckham değil, o başlatmıştır.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Peluk, Fernando Torres hakkında gerçekten iyi yorumlar yapıyor.Katılıyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.