Kesinlikle özellikle Baki Mercimek'i takımımızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Tabi kendisi bizi kabul eder mi bilemiyoruz.

Ligde fırtınalar estireceğini biliyoruz. Bu arada ilk transferimizi yaptık.

Singapur S-League 3. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar gerçekten çok çetin geçecek bir sezon bizi bekliyor, ilerleyen haftalarda daha çok zorlanacağız. Yaptığımız 3 maçta topladığımız puanlar ve sahaya koyduklarımız pek de iç açıcı değildi.

İleriki maçlarda yukarıya doğru bir ivme kaydedeceğimize inanıyoruz. Haftalar geçtikçe takım taktiğe oturacak, onu benimseyecek diye umut ediyorum. Başka çaremiz yok ligi ilk 3'te bitirmek zorundayız.

Taktikte revizyona gittim çift santraforlu bir taktik kullanacağım. Daha etkili olacağımıza inanıyorum.

3 Hafta Sonunda Oluşan S-League Puan Durumu

Singapur S-League 4. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar beraberlikler takımı olup çıktık ligin dibine demirledik. Elimizden bir şey gelmiyor ligde başarılı olamıyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Singapur S-League 5. Hafta Karşılaşması

Arkadaşlar ben böyle ilginç bir lig görmedim, çok enteresan maçlar oluyor bu hafta lig lideriyle oynadım yine gol şov olan bir maç oldu ama lideri yenmeyi başardık. İlk galibiyetimizi almış olduk böylece yavaş yavaş yükselmeye başladık.

Singapur S-League 6. Hafta Karşılaşması

Arkadaşlar söylenecek bir şey yok elimziden geleni yaptık ama golü bulamadık. Rakibimizi kutluyorum kesin ve net bir performans sergilediler. Taraftarlarımız ne söyleseler haklıdırlar.

Sporsinga'nın yaptığı haber böyleydi: "Woodlands Kümeye, Oğuz Hoca İstifa" sesleriyle maçtan sonra stadı inlettiler. Kızgın taraftarlar Woodlands şehrini birbirine kattılar, takım otobüsünü taşladılar. Polis yoğun önlemler aldı.

Singapur S-League 7. Hafta Karşılaşması

Arkadaşlar tüm taraftarlardan ve bizi destekleyenlerden özür diliyorum. Utanç verici bir skor bu.

Sporsinga gazetesi yayınladığı haberde Oğuz Hoca'yı yerdenyere vurdu. "Taktiksel yetersizliği ve oyunu kontrol edemeyişi takımın ağır yara almasına neden oldu" diye yazdı.

Singapur S-League 8. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar durumlar iyice kötüleşti, taktiksel değişikliğe gitmeye ihtiyacımız var. 4-1-3-2 kurtarmadı takımı 4-4-2 deneyeceğim.

Hiçbir açıklamada bulunamayacağım. Durum ortada maçı 3-2'ye getirdik ama maç 6-3 bitti. Üzgünüz. 11. sıradayız hala.

Singapur S-League 9. Hafta Karşılaşması

Tek kelimeyle rezalet bir maçtı bizim için. Tarihi fark oldu bu. Üzgünüz. Başarısızlık takımımızın kaderi oldu.

Singapur Singapore CUP Preliminary Round Karşılaşması

Evet arkadaşlar ilk turu geçtik ama gene zorlandık, gene çok gollü bir maçtı. Umarız kupayı alırız yoksa lig bitmeyecek.