kazımın tipini çok seviyorum![]()
kazımın tipini çok seviyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milli takımda disiplinli bir şekilde oynadığında takımınada ne kadar fayda sağladığını gördük.Yani disiplin ve tecrübe eksikliğini azalttığı derecede o kadar daha büyük topçu olur
Teknikle fiziğin birleştiği ender futbolculardan..Ancak saha içi zekası ve dafansif yönü zayıf akıllı oynarsa yeteğini çok daha olumlu kullanabilir..
Daha genç oyuncu ilerde adam olursa adından söz ettirir
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kolin başlarda gıcık oluyodum ama ısınmaya başladık![]()
Ee ne de olsa 2 kişilik oynuyor baksanıza adı da Kazım Kazım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.