1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: İşte Football Manager Live SS'leri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Cidden Komedi Yaww , Arkadas FM Live SS leri Koymus Sizde Ben Normal FM Alıcam Diyorsunuz , Konuda Normal FM mi Alıcaksınız ya da FM Live mi Alıcaksınız Diye Soru Var Da Ben Mi Göremedim ??? ...

Konuyu Nerden Nereye Getirmisiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    Cidden Komedi Yaww , Arkadas FM Live SS leri Koymus Sizde Ben Normal FM Alıcam Diyorsunuz , Konuda Normal FM mi Alıcaksınız ya da FM Live mi Alıcaksınız Diye Soru Var Da Ben Mi Göremedim ??? ...

Demekki Normal FM, Live FM'den daha çok beğenildi ki bu yorumlar yapılıyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Demekki Normal FM, Live FM'den daha çok beğenildi ki bu yorumlar yapılıyor..

Beğenilmedi İse Hangi Yönlerini Begenmediğini Söyleseniz Daha İyi Olmaz mı ben bu yönlerini begenmedim demek varken siz ne diyorsunuz ben normal fm alsam konu sizin ne alsagınız degil oyun hakkındaki düşüncelleriniz...

Thumbs down

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post

aman çok komik arkadaşım bu konuda herkezyorum yapabilir sonuçta konuyla alakası var.

Mesaj Yetkileri