Cavcav uçmuş yine..![]()
Cavcav uçmuş yine..![]()
Egemen bence İlhan biraz fazla oldu yani şimdi düşününce Kezman,Deivid(kalacağım dedi),Colin,Semih bunların arkasına o kadar umut vaat eden adam yazık olacak diye düşünüyorum.
Aynı şekilde bakın Ali Bilgin'de Topuz'da ligimizde her takımda hemen hemen banko oynayabilir ancak ikisinin aynı takımda olması birisini harcamak anlamına gelir keşke biraz daha alternatif olarak düşünülecek oyunlara baksak.
Elmander transferi imkansızÇook pahalı.
elmander nsl 25 milyon olyo ?? aklm almyo açkçası taş çatlasa 10 milyonluk adam elmander
Kayseri bu saatten sonra Mehmet Topuz'u satmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Oynasın da tam verim açıkta sağlanıyor ayrıca o bölgede çalışmalarda çok istekli ve iyi olan Önder var yine aynı durum.İki tane banko 11 adamı var yazık olur yedek kalana.
Fener'in yeni gözdesi Engin Baytar
Federasyonun 6 yabancı ile devam kararını alması ve kadroda bulunan birçok oyuncunun sözleşmeleri bitince başka kulüplerle anlaşmaları, Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Önümüzdeki sene 3 kulvarda yarışacak olan sarı lacivertli ekip, kadro derinliğini arttırmak adına Gençlerbirliği forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Baytar ile her konuda anlaştı. Gelecek yıl Gençlerbirliği ile kontratı bitecek olan Engin Baytar'ın transferinde Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav pürüz çıkarıyor. Baytar'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak isteyen Cavcav, oyuncuyu kadro dışı bırakmakla tehdit ettiği ve kesinlikle transferine izin vermediği bize gelen bilgiler arasında. Cavcav'ın ikna edilmesi halinde önümüzdeki yıl Engin Baytar sarı lacivertli formayı giyecek.
Öte yandan Engin Baytar'ın menajeri vasıtasıyla İlhan Cavcav'a "Üç büyüklerden biriyle anlaştım, bırakın gideyim." dediği iddia edildi. Fenerbahçe bu transferden olumlu sonuç alamazsa, yurtiçinden Ergün Teber, Selçuk İnan ve İlhan Parlak transferlerine yoğunlaşacağı öğrenildi.
Eğer gitmeye kalkarsa hayatı söner. Cavcav çok katı bir adam. Sözleşmesini yenilemezse bir yıl boş gezer demiş.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
valla trabzonspor isterse 3 büyüğüde devirir bence gsliyim ama lütrazonda güç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
trabzonspor güçlü takım valla
Bu Cavcav'a kıl oluyorum.![]()
touluse başkanı açıkladı.elmanderi satmayı düşünmüyoruz ama 25 milyon euro veren alır diye.![]()
Astronomik bir rakam. Maksimum 7-8 milyon avro eder.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
henry'nin 24 milyon €'ya gittiği bir transfer borsasında elmander o kadar etmez![]()
I'm back...
"Yepes gelmeye hazır"
Celalettin Kolot, "PSG'nin defans oyuncusu Yepes gelmeye hazır. Navarro olmazsa onu alırız" dedi
Beşiktaşımızda transferde ağırlık kazanan yeni hedef Paris Saint Germain’de forma giyen Kolombiyalı defans oyuncusu Mario Alberto Yepes Diaz oldu. Futbol şube sorumlumuz Celal Kolot dün teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yaptığı toplantıda transfer konusunda fikir alış verişinde bulundu. Hürriyet Gazetesi'nin 4 Temmuz 2007 tarihli haberine göre Kolot, İspanya’nın ünlü takımı UEFA şampiyonu Sevilla takımının kaptanı Navarro’nun Beşiktaş’a gelmek istediğini belirtirken şunları söyledi:
"Navarro Beşiktaş için gün sayıyor, ama kulübü Sevilla bu oyuncu için 2 milyon Euro bonservis ücreti istiyor. Biz de kendisinden bonservis sorununu çözmesini istedik. Ama kulüp, taraftar baskısından korktuğu için bırakmıyor. Bu nedenle rotamızı Fransa’da Paris Saint Germain’in defans oyuncusu Yepes’e çevirdik. İki hafta önce dış ilişkiler sormulusu Mario Berk ile PSG kulübü ile her konuda anlaştık. Navarro bonservisini alamazsa Yepes’i kadromuza katarız. Yepes gelmek için hazır bekliyor."
Sağlam "olur" dedi
Sezon başı kampının üst seviyede geçtiğini belirten Sağlam ise başkan Yıldırım Demirören ve Kolot’a teşekkür ederek, "İstediğim tüm oyuncular kadromda. Navarro istediğim önemli oyuncuydu. Fakat yüksek bonservis ücreti ödenmesine karşıyım. Bu nedenle Navarro’ya alternatif olarak düşünülen Yepes’in alınmasına sıcak bakıyorum. Fakat mutlaka transfer yapacağız diye de oyuncu almamalıyız. Avusturya’da yapacağımız hazırlık maçlarında eksik yönlerimizi tesbit edeceğiz. Acele edilmemeli" dedi.
Nilsson da izleniyor
Sağlam, antrenör Mutlu Topçu’nun Norveç Ligi’nde Odd Grenland takımında oynayan 24 yaşındaki İsviçreli defans oyuncusu Pelle Nilsson’u da takip ettiğine değinerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu an için kadromuz çok zengin. Genç takımdan gelen bazı oyuncuları da ön planda tutmak istiyorum. Beşiktaş alt yapısındaki zenginliği vitrine çıkarmak gerek. Alacağımız oyuncu gençlerden ve kadrodaki oyunculardan çok yetenekli olmalı. Erdem, Emre, Sezer, Korcan gibi yetenekli futbolcuları kaybetmek istemiyorum." Kolot da "Sokağa para atmadık. Son yabancı oyuncu hakkımızı iyi kullanmak istiyoruz" diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet
sürprz bi isimde olabilr gelecek adam![]()
Kaleci sorunumuz mu var![]()
Egemen koyduğun haber eski olmasın sakın ? Kaleci neden arasın Beşiktaş..
bencede basında çıkanlardan farklı bir isim gelecek.
aramiyor sadece altay klubu kiyak gecicek bize... fazladan bi kaleci iste...
Anladım, Volkan Ünlü ismini falan görünce eski bir haber mi acaba diye düşündüm..![]()
Volkan ünlü olayı yalandır.3 tane iyi kalecimiz var.Altayın kalecisi ileriye dönük yatırım olarak düşünülebilir.Tabi kiralanacaksa gereksiz olur.
werildimi bılmıorum
cimbom'a 20'lik Amerikalı!.. (izleyin)[/B]
Temmuz 04,2007
ABD Milli Takımı'yla birlikte Kanada'da düzenlenen U-20 Dünya Şampiyonası'nda mükemmel bir performans gösteren Danny Szetela Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı...
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
ABD Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan 1987 doğumlu Szetela, şampiyonada sergilediği mükemmel oyunuyla Galatasaray'ın gündemine girdi.
Güney Kore maçında ABD'nin tek golünü atan, Polonya karşılaşmasında da takımının 6 golünden 2'sine imzasını koyan 1.80 cm boyunda, 77 kg ağırlığındaki yıldız oyuncu, Parma, Glasgow Rangers ve Galatasaray'dan teklif aldığını, şampiyona sonrası kararını vereceğini söyledi.
Amerika'nın Columbus Crew takımında forma giyen ve bu sezon sözleşmesi sona eren olan 20 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray hiçbir bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayabilecek.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
Bu adam orta saha mı ben forvet diye biliyorum.Eğer orta saha ise gereksiz olur
bılmıorum orta sahamı forwetmı sadece bulduğumu yazdım![]()
Engin menajer kurbanı
NTVSpor.net'e konuşan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Engin Baytar'ın sözleşmesini uzatmak istediklerini ancak, Engin'in menajerinin 180 bin YTL ayrı para isteyince genç futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktıklarını söyledi.
Gençlerbirliği'nde Engin Baytar krizi yaşanıyor.
Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, genç futbolcu Engin Baytar'ın sözleşmesini uzatmak istediklerini ancak oyuncunun disiplinsiz davranışları ve menajerinin ekstra para istemesi nedeniyle genç oyuncunun 1 yıl boyunca kadro dışı kalacağını söyledi.
NTVSpor.net'e konuşan İlhan Cavcav, Engin'e sözleşmesini uzatma teklifinde bulunduklarını belirterek, ''Bu futbolcunun bizimle 1 yıllık mukavelesi var. Engin 1 yıllık mukavelesine karşı bizden alacağı ücretin üstünde para istedi. Ben de o taktirde sözleşmeni 2 sene daha uzat, şartları görüşelim dedim. Onlar da kabul ettiler. Ama istemiş oldukları para Gençlerbirliği'nin çok üstünde. Ayrıca oyuncunun menajeri de 180 bin YTL gibi bir menajerlik ücreti istedi. Biz kulüp olarak böyle paralara alışık değiliz" dedi.
Cavcav, Engin Baytar'a son zamanlarda büyük kulüplerden teklifler geldiğini ve bunun futbolcunun aklını karştırarak disiplinsiz davranışlara ittiğini söyledi.
Oyuncunun ve menajerinin fazla para istemesi ve Engin'in disiplinsiz davranışları nedeniyle oyuncuyu kadro dışı bıraktıklarını belirten İlhan Cavcav, "Mukavelesi bitmeyen futbolcuların kafasını karıştırmak büyük kulüplerimizin yeni modası oldu. Anadolu kulüplerini bezdirip, 'lanet olsun, kaç para veriyosanız verin, alın futbolcuyu kardeşim' dedirtmek istiyorlar. Fakat bunun yanında oyuncumuz da vecibelerini yerine getirmedi. Şu anda kampa 3-4 gün geç kaldı. Disiplinsiz davranışlarıyla antrenmanlara geç geliyor. Bir de büyük kulüplerin kendisine talip olmasını kullanarak, bizi bezdirip Gençlerbirliği'nden ayrılmak niyetinde. Bu gibi niyeti olan futbolcuların kökünü kazımalıyız. Biz Gençlerbirliği olarak bu olayların herkese ibret olmasını umuyoruz. Bu nedenle arkadışımızı süresiz kadro dışı bıraktık" diye konuştu.
YABANCI KONTENJANI
Nermin Kartal Örkmez'in yabancı oyuncu kontenjanı hakkındaki sorularını da yanıtlayan İlhan Cavcav, 6+2 kuralından yana olduklarını söyledi.
Cavcav, "Biz yabancı kontenjanının 6+2 olmasından yanayız. Sahada 6 kişi oynamasından ve o +2 futbolcunun yaşının da 21-22'den fazla olmamasından yanayız. Tabi bu bizim düşüncemiz. Federasyonun alacağı karara saygılıyız" dedi.
NTVSpor
BEŞİKTAŞ'TA YENİ KALECİ ATİLLA İLK ANTRENMANA ÇIKTI!..
04 Temmuz 2007 Çarşamba 00:28
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 3 ayrı kaleye şut çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünde de 3 gruba ayrılarak yarım alanda çift kale maç yaptı.
Altay’dan transfer edilen kaleci Atilla Özmen de siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına bugün çıkarken, sakatlıkları süren Nobre, İbrahim Akın, Murat ve Baki, Şili Milli Takımı’nda bulunan Tello ve yarın İstanbul’a gelecek olan Cisse, antrenmana katılmadı. Burak ise takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde koştu.
Öte yandan antrenman öncesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam, saha ortasında futbolcularla bir süre toplantı yaptı.
Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
bu adam orta saha diye biliyorm hatta nerdeyse eminm..fm de antep almştı ordan hatrlyorm![]()