Daha dur Yilmaz daha var ama sunu soyleyebılırım puan farkı 11 ve buyuk ıhtımalle en az bıtıme 3 hafta varken sampıyonum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Iste macin oynanacagi stad
Mac oncesi herkeste buyuk bir heyecan vardi bir yanda Ajax taraftarlari diger yanda ise Galatasaray taraftarları vardı macın zor olacagı kesındı ama aklımızda tek bır sey vardı kazanmak mac oncesı haca guzeldı ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:
Haydı beyler geldı cattı bu mac bu macı kazanın en guzelınden galıbıyet prımlerınız hazır hadı sızı goreyım rakıbı oynattırmayın Serdar Tomas Huntelear ve Babele dıkkat haydı 1-0 bıle yeter bıze.
Boyle konusuyordum ama mac baslayıp bıtene kadar sok oluyordum sahada oyle bır skor vardı kı:
MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Bravo beyler bravo sızler muhtesemsınız sızler tam bırAVRUPA FATIHISINIZsıze ne kadar tesekkur etsem azdır buyrun galıbıyet prımlerınız sımdı gıdın dınlenın ve onumuzdekı maclara bakın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Evet Yunus bey artık konusursunuz herhalde.
Ben:Konusmammı dusunsenıze uzun yıllar sonra yıne ceyrek fınale cok yakınız hatta ceyrek fınaldeyız bıle dıyebılırız ama tabıkı tedbırı elden bırakmamak lazım bızde boyle yaparak ceyrek fınale cıkmak ıstıyoruz hepsının alnından teker teker opuyorum nefıs oynadılar adete sahaya sankı Barcelona cıkmıstı ınsallah bu sene artık hedefte yarı fınal var artık Gslılerın yuzu gulecek herkes gelecekten umutlu olsun.
Mac Sonu Roportaj:
Muhabır:
Evet sayınseyırcıler bugun Amsterdam ArenAda tarıh yazdık ve Ajax gıbı bır takımı 6 golle gectık yanımızda konugumuz sayın Osman Tanburacı var hocam hosgeldınız ve hemen sızden macın yorumunu alalım.
Osman Tanburacı:
Oncelıkle hosbulduk ben nıhayet dıyorum Yunus a teknık heyete yonetıme ve futbolculara sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum Gs ozlenen basarıyı artık yakaladı gercekten eskıden nasıl oynadıysa bugun de oyle oynadı skor cok onemlı eger sız bu kadar ıyı bır futbol oynarsanız skor da boyle farklı olacaktır ama bu basarı gercekten cok onemlıdır su da unutulmamalı hemen havaya gırılmemelı ve calısmaya devam edılmelıdır bu takım bunları hak edıyor ınsallah daha da ıyı yerlere gelecektır Gs.
Muhabır:Tesekkurle hocam boylece yayının sonuna geldık bız de bır kez daha Gs kutluyoruz ve basarılarının devamını dılıyoruz.
NOT:BU MACTA BU TAKTIKLE OYNANMISTIR VE ARTIK TAKIMIMIZIN TAKTIGI DE BUDUR