1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Messi Maradona değil !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Yani ilerisi için yorum yapmak ne kadar mantıkı bilmiyorum, yarın öbür gün büyük

bir sakatlık geçirmiceğini hangimiz garanti edebiliriz.neyse ya bana göre bir efsane

daha fazla tartışıpta sıradan bir oyuncu konumuna düşürmek istemem açıkçası

herkesin düşüncesi farklı olabilir , efsane sözcüğü o kadar basit bir sözcük

değildir herkes efsane olamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya arkadaşlar gelmiş geçmiş en iyi oyuncudan bahsediyoruz bu maradona öyle kolayca messi maradonayı geçer diyemeyiz.maradona çok da eski değilki tam italyan defanslarının harikalar yarattığı zamanda napoli gibi bir takımı uefa kupası şampiyonu ve italya şampiyonu yapmış.arjantin i dünya kupası şampiyonu yapmış bir defada final oynatmış.daha böyle bir oyuncu geldi mi.kimse bana pele demesin pele 50 yıl önce oynuyordu ve tüm kariyerini brezilya liginde geçirdi.onun yaptıklarını brezilya liginde daha düne kadar robinho bile yapıyordu.alın şu elde kalan görüntülerden oluşan maradonanın bazı harektlerini izleyin.2 bölümden oluşuyor

http://www.youtube.com/watch?v=G8jFWqpYBZ0

http://www.youtube.com/watch?v=4zCxLMriR8o

mutlaka izleyin.maradonanın boyu 1.70 lik messiden bile kısaydı.tam 1.64 cm.bu arada messi tartışmasız gelecekte dünyanın en iyi futbolcusu olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Yani ilerisi için yorum yapmak ne kadar mantıkı bilmiyorum, yarın öbür gün büyük

bir sakatlık geçirmiceğini hangimiz garanti edebiliriz.neyse ya bana göre bir efsane

daha fazla tartışıpta sıradan bir oyuncu konumuna düşürmek istemem açıkçası

herkesin düşüncesi farklı olabilir , efsane sözcüğü o kadar basit bir sözcük

değildir herkes efsane olamaz..
    Ben sıradan bir futbolcu olduğunu sölemedim ama Messi 20 yaşında olmasına rağmen şuan bile sıradan değil...Maradona futbolu bırtaktı ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi furtbolcuların başında geliyor...Messinin 14 senesi var bakalım neler yapacak

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ben sıradan bir futbolcu olduğunu sölemedim ama Messi 20 yaşında olmasına rağmen şuan bile sıradan değil...Maradona futbolu bırtaktı ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi furtbolcuların başında geliyor...Messinin 14 senesi var bakalım neler yapacak
    .
    şeringham 41 yaşında devam ediyor.34 te bırakmaz messi.daha 21 senesi olabilir.

Mesaj Yetkileri