1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Nuri Şahİn Feyenoord'ta!

Nesil
    2006

Default Nuri Şahİn Feyenoord'ta!

Almanya Birinci Ligi, Bundesliga'da oynayan en genç futbolcu unvanını elinde bulunduran Nuri Şahin, Hollanda ekibi Feyenoord ile anlaştı. Teknik Direktör Thomas Doll'un, bu futbolcuyu düşünmediği belirtmesinden sonra, ilk hocası Bert Van Marwijk devreye girdi ve genç yıldızı kaptı!
    İki sezon önce müthiş bir patlama yaşayan ve futbol kamuoyunun gündemine oturan genç futbolcu, büyük sorunlar yaşamaya başladığı kulübü Borussia Dortmund ile yolarını ayırdı. Geçen sezonun ortasında göreve elen Teknik Direktör Thomas Doll'un gözüne girmeyi başaramayan Nuri, geçtiğimiz günlerde başlayan kampta da Doll'ün fikrini değiştiremedi ve Şahin son olarak Feyenoord ile anlaşmaya vardı.

Bundesliga'da forma giyen "en genç futbolcu" unvanını almasını sağlayan ve kendisine çok güvenen Dortmund'dan da eski çalıştırıcısı Bert Van Marwijk'in devreye girmesiyle birlikte Hollanda ekibi ile el sıkışan Nuri, Cuma günü sağlık kontrolünden geçecek ve 1 yıllık kiralık anlamayla kariyerine Hollanda'da devam edecek.

18 yaşındaki futbolcu Kicker dergisine yaptığı açıklamada Dortmund için, "Kadroya girmek benim için çok güç olacak ama mutlaka birgün bu takımı yönlendirebileceğim" ifadesini kullandı. Kulüp Menajeri Michael Zorc ise yaptığı açıklamada, bu futbolcuyu kiralamayı düşündüklerini söylemiş ve "Nuri'nin gelişmesinde kiralamak yarar sağlayacaksa, buna hazırız", ifadesini kullanmıştı.

Bu arada Türkcell Süper Lig kulüplerinden çok iyi teklifler aldığını doğrulayan Nuri, "Ama Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyorum", açıklamasını yaptı.

Geçmişte Arsenal gibi kulüplerden resmi teklif alan Nuri'nin Feyenoord ile anlaşmasıyla birlikte, genç yıldız hakkındaki soru işaretleri de ortadan kalkmış oldu.

Kadrosunu Nuri ile iyice kuvvetlendiren Feyenoord, Bundesliga'dan daha önce de Makaay ve Wolfsburglu Hofland'ı transfer etti

ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bende transfer oldu sandım, kiralıkmış. Bu aralar adını fazla duymuyordum Nuri'nin.

İyi yapmış Nuri farklılık olur... Feyenord iyi bir takım kursu bu sene...

Nesil
    2006

İnşallah düzenli forma şansı bulur
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu bir seneyi iyi değerlendimesi gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İyi oldu zaten eski hocası onu oynatıyordu şans veriyordu eminim orda 11 de başlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşallah başarılı olcaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir anlaşma olmuş. Nuri'nin başarılı olacağına inanıyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bende transfer oldu sandım bonservisiyle iyiki öyle olmadı ama kiralık gitmesi iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım sürekli oynama şansı bulur..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Van Marvijk varken bulur.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence orada kendini yine gösterecek..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun herkes için.Feyenoord bu sene patlama yapmak için hazırlanıyor.Önce Makaay şimdi de Nuri.Bakalım daha gelen olacak mı?

omer-faruk-14 Misafir

Haberi duyunca şoke oldum. Nuri nasıl Feyenoord'a transfer olur diye. Meğerse kiralıkmış. De Guzman ile iyi anlaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi yapmıs.Umarım 11 de sans bulur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Feyenoord'ta bu sene hedefler büyük,Makaay'ı falan getirdiler ama Nuri kendini ispatlayıp bişeyler yapabilir mi ben pek emin değilim.Ama temennim tabikide banko 11 oynaması.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene feyenoord harika transferler yaptı nuride bunu son örneği burada kendisi ispatlaması gerek 21 22 yaşına geldi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu sene feyenoord harika transferler yaptı nuride bunu son örneği burada kendisi ispatlaması gerek 21 22 yaşına geldi
    Daha 19 olmadı dur hele..

Zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu. Dortmund onu ön libero yerine ofansif ortasaha yada sol kanat olarak kullansaydı değerini anlardı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Daha 19 olmadı dur hele..

Zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu. Dortmund onu ön libero yerine ofansif ortasaha yada sol kanat olarak kullansaydı değerini anlardı..
    Zaten Marjvick döneminde Rosicky'den bile daha ofansif oynuyordu nerdeyse iyi bir performans sergiliyordu ama bu Doll yaktı Nuri'yi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun başarılı olcağını zannediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Thomas Doll'un menajerliğine diyecek birşey bulamıyorum, futboldan anlamıyor o adam Nuri'den nasıl anlasın..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Orada daha çok forma şansı bularak kendini geliştirecek.Bundan eminim.Dortmund hata yaptı.Hem Feyenord hem de Nuri için yararlı bir transfer.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri