1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Sneijder'i kim kapacak?

Hybrid View

omer-faruk-14 Misafir

Açıkçası Sneijder oynarsa Almanya ve İngiltere'de oynar. O yüzden Bayern'e ya da Liverpool'a gitmesini isterim. Bu arada nedense ben Sneijder'i van Basten'in veliahtı olarak görüyorum.

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    3 soru soracağım
    1-)Van der Vaart Hsv'ye 5m Euroya gitmedimi
    2-)Van der Vaart Vs Wesley Sneijder(sizce hangisi daha iyi?)
    3-)Eğer Van der Vaart iyiyse bu Ajax niçin bu kadar kaliteli bir oyuncu 5m Euroya sattı.(Ben Vanderin daha başarılı olduğunu düşünüyorum)
    1. Bildiğim kadarıyla; evet.
    2. Bence; Wesley Sneijder daha iyi.
    3. "Eğer Van der Vaart iyiyse" bana göre iyi olmadığına göre; cevaplayamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[QUOTE=omer-faruk-14;738838]Açıkçası Sneijder oynarsa Almanya ve İngiltere'de oynar. O yüzden Bayern'e ya da Liverpool'a gitmesini isterim. Bu arada nedense ben Sneijder'i van Basten'in veliahtı olarak görüyorum.
    [QUOTE]

Van Basten'in mi?Snejder forvet değil ki

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Açıkçası Sneijder oynarsa Almanya ve İngiltere'de oynar. O yüzden Bayern'e ya da Liverpool'a gitmesini isterim. Bu arada nedense ben Sneijder'i van Basten'in veliahtı olarak görüyorum.
    Van Basten'in mi?Snejder forvet değil ki
    Ben de nedense dedim zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Saygılarımı sunuyorum Fikirler farklı ama Bence Sneijder'de duran topdan başka pek da fazla ek bir özellik yok. Vander Vaart; lider gibi, duran top kullanabiliyor, bence Sneijderden daha iyi top dağıtabiliyor..vs.vs
    Bence; Sneijder daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post

1. Bildiğim kadarıyla; evet.
    2. Bence; Wesley Sneijder daha iyi.
    3. "Eğer Van der Vaart iyiyse" bana göre iyi olmadığına göre; cevaplayamıyorum.
    Saygılarımı sunuyorum Fikirler farklı ama Bence Sneijder'de duran topdan başka pek da fazla ek bir özellik yok. Vander Vaart; lider gibi, duran top kullanabiliyor, bence Sneijderden daha iyi top dağıtabiliyor..vs.vs

Mesaj Yetkileri