1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Sneijder'i kim kapacak?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence Van Der Vaart Daha İyİ Hatta SÜper!...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Bence Van Der Vaart Daha İyİ Hatta SÜper!...
    Yanılmıyorsam adın Denizdi, bana inanmıyorsanız burada araştırmacı var ona inanın

@sekocan:Bir Galatasaryı olarak Lincolnü almaktan mennunum ama Van der Vaartla arasında yaş farkı, yetenek farkı var. Artı şu an Juventus 15 mi 25m Euro mu ne teklif etti. Yani ne demek oluyor, istenirse Ajax bu adamı bu kadar paraya satabilirdi.

Bu arada haber de hata mı var Lucarelli ile vazgeçtikten sonra Sneijder'e...
    Lucarelli=st
    Sneijer:Mrlc değilmiydi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Bu kadar basit. Ama sen;" Fikirler farklı ama" dediğin için cevap verdim.
    Ver yaw görüşünü savun bize böyle gençlik gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Yanılmıyorsam adın Denizdi, bana inanmıyorsanız burada araştırmacı var ona inanın

@sekocan:Bir Galatasaryı olarak Lincolnü almaktan mennunum ama Van der Vaartla arasında yaş farkı, yetenek farkı var. Artı şu an Juventus 15 mi 25m Euro mu ne teklif etti. Yani ne demek oluyor, istenirse Ajax bu adamı bu kadar paraya satabilirdi.
    Shalke'De istese 20 m € ya satardı Ama Lincoln resti çekti seneye sözleşmem bitio giderim die 4 m € indiler..

Vaar'da aynı durumu yaşadı o da gitmek istiyodu resti çekti 5 m € indi Ajax...

Ayrıca Yetenek farkı görmüyorum iki oyuncu arasında

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Shalke'De istese 20 m € ya satardı Ama Lincoln resti çekti seneye sözleşmem bitio giderim die 4 m € indiler..

Allah aşkınıza yapmayın Lincoln iyi güzel futbolcuda 20m Euo biraz abartı değilmi en fazla 10 a giderdi. Ayrıca Vander Vaartın Ajax'a rest çekip Hsv'ye gitmesinin bir diğer sebebi Kevin Keageain(yazım yanlış) izinden yürüme istediğir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sekocan View Post

ya abartmayın bu kadar serkan bu lincolnu daha brezilya milli takımında hiç oynamamış adam 20 mn euro edermi bu zamanda

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    ya abartmayın bu kadar serkan bu lincolnu daha brezilya milli takımında hiç oynamamış adam 20 mn euro edermi bu zamanda
    Bak bende Galatasaraylıyım diyorum, iyi oyuncu sözüm yok. Brezilyaya asıl çağrırılmama sebebi o mevkide ondan daha iyileri hatta bazılarının çok daha iyi olması. Fiyat konusuna gelince tekrar dediğim gibi Gsli olmama rağmen tarafsız davranacağım o kadar etmez ama iyi futbolcu olduğu tartışılmaz.

@Wesley Sneijder
    Sneiijder AMRLC
    Sneijder Amrl ce de gerçekte tam ortada oynuyor, Ballack misali zaten mevkilere girince en başarılı olduğu yere yanılmıyorsam ilk önce mc sonra mr yazar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bak bende Galatasaraylıyım diyorum, iyi oyuncu sözüm yok. Brezilyaya asıl çağrırılmama sebebi o mevkide ondan daha iyileri hatta bazılarının çok daha iyi olması. Fiyat konusuna gelince tekrar dediğim gibi Gsli olmama rağmen tarafsız davranacağım o kadar etmez ama iyi futbolcu olduğu tartışılmaz.
    benim dediğim asıl konu o değil yani milli takımda oynayanlar 20 mn ediyor etmiyor lincolna 20 mn çok abartı demek istiyorum

Mesaj Yetkileri