Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 171 sonuç

Konu: Futbol mu? O da ne? Bu Bir Aşk Hikayesi!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Geçmişte bir gün...

Basın toplantısından sonra Luca ile şehri dolaşmaya çıktık. Luca bana, "televizyonlar senin Fiorentina'nın başına geçtiğini duyurmadan şehri gezelim, sonra gezemezsin" diyince hemen Luca'nın 4x4 Şahin'i ile bir Restaurant'a gittik. Vefasız aşkımla tanıştığım kafenin oturma düzenine çok benziyordu burası. Yemek yedik ve bir süre sohbet ettik. Ona yaşadıklarımı anlattım. Çok üzüldü ve dedi ki :

- Emrah ya senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Çok üzüldüm kardeşim.
    -- Sağol Luca. Ben de bu sebepten geldim İtalyalara. Yoksa memleketimden ayrılır mıyım hiç?
    - Haklısın. Ama bir açıdan da iyi olmuş. Şimdi orda olsaydın kafanı toplayamazdın. Burda biraz unutursun belki.
    -- Ne unutması Luca? Benim gibi seven biri unutabilir mi?
    - Şimdi hiç evlenmeyecek misin yani?
    -- Ya nasıl evlenebilirim? Ben onu unutmadan evlenirsem bu, evleneceğim kişiye ihanet olmaz mı?
    - Haklısın be Emrah ne diyeyim. Ben hiç o açıdan düşünmemiştim. Ama zaten bizim İtalya'da aldatmak, hava gibi, su gibi doğal biliyor musun?
    -- Biliyorum ya sizinkiler de acayip. Ama ben yapamam. Ya Luca acaba başarılı olabilir miyim ligde? Korkuyorum biraz.
    - Emrah takma kafana. Bizim Serie A'da her ağızdan bir ses çıkar, herkes kendini büyük görür. Sen çık futbolunu oyna, göreceksin ki herşey sahada belli oluyor. Şunlara bir ders verelim. Bak sen Atletico'da iken ben senin maçlarını TV'dan takip ediyordum. Çok şanssız olmana rağmen çok başarılı olmuştun. Şimdi kendini niye küçük görüyorsun?
    -- Haklısın oynamadan üzülmek olmaz. Çıkıp oynayalım, görelim sonumuzu. Tek sorunum onu unutamadan maçlara nasıl konsantre olacağımdır.
    - Emrah gel klübe gidelim. Beraber bir antrenman yapalım. Biraz silkeleyeyim seni, kendine gelirsin. Sen eski golcülerdensin. Gel bire bir maç yapalım. Akşam zaten takım antrenmanı var. Artık kendine gel ya!
    -- Tamam Luca. Kendimi toparlayacağım ve bütün enerjimi takımıma harcayacağım. Çok başarılı olacağız. Luca, sen hep destekçim ol olur mu? Biz başaracağız.
    - Ha şöyle ya, kendine gel biraz. Hadi gidelim. Garson hesap!
    -- Olmaz ya ben vereceğim.
    - Emrah dur sen misafir sayılırsın.
    -- Olm bak ilk 11'e almam ha.
    - Üff tamam ya öde.
    -- Olm ülkenin adetlerinin dışına çıkmasana! Sizin burda hesap ödeme tartışması olur mu?
    - Abi ayıp ediyorsun.
    -- Şaka yaptım Lucacığım, hadi gidelim.

Devam edecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ahahaha süper ya. Toni kankan olmuş. Iversen'le de muhabbeti kur, iyi çocuktur vesselam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hikayenin başını bir daha okudum da, gözlerim doldu ya, tüylerim diken diken oldu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Film gibi bişey süpersin

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süpersin vallaa bravo

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

hikaye süper kariyer zaten süper gidiyor başarıların devamını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bastan Sona Okudum mukemmel Basarilar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İyi bir kariyer.

Sana tavsiyem GIANPAOLO PAZZINI'den kesinlikle yararlanmandır.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Emrah harika gidiyosun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper abi hikayeler ayrı bi güzellik katıyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah o silinen 15 puan Fiorentina'da olsaydı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Vay bea süper Emrah abi. Gerek başarıların, gerekse hikayen süper...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sağolun arkadaşlar. İki gündür evde yokum, o yüzden kariyere şimdi tekrar devam ediyorum. Bu arada yarın kpss'ye gireceğim. Dua edin benim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Emrah ancak okumaya fırsat bulabildim çok güzel girmişsin süperde gitmiş valla.

seninde başında değil mi kpss.Allah yardımcın olsun. Bende seneye bir gireyim diyorum deneme baabında.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Evet kardeş malesef.

Fiorentina aldığı üstüste yenilgilerle kan kaybetti. Udinese, Sampdoria ve Roma'ya kaybeden Fiorentina'nın ligde 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgisi bulunuyor. Ancak son yenilgilerde, sağ kanat oyuncusu eksikliğinin büyük rolü vardı. Jorgensen'in 1 aylık sakatlığı mor menekşeleri fazlasıyla etkiledi. Hücum gücünden önemli kayıplar veren Fio, İversen'in de formsuzluğuyla üstüste yenilgiler aldı. Jorgensen tam antrenmanlara başladı. Bu arada Pazzini de iyileşti ve 4 maçta 4 golü bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

4 maç 4 gol ha. O ne ya?
    Pazzini...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Pazzini süper

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İlk Yarı Bitti, İkinci Yarı Başladı; Mor Menekşeler'deki Son Durum İşte Ekranlarınızda :

Mor Menekşeler ligde aldığı son Parma yenilgisi haricinde, son haftalarda başarılı bir grafik çizdi. Son 9 maçta sadece 2 yenilgi alan Fiorentina, bu maçlardan Palermo ile oynadığı 90 dakikada harika bir futbol oynayıp 2-0 dan maçı 2-2 ye getirmesine rağmen; son haftalardaki düşük formu nedeniyle eleştiri alan Dainelli'nin kendi kalesine attığı golle maçtan 3-2 yenik ayrıldı. Daha sonra oynadığı Parma maçında ise Fio, yine Dainelli'nin Parmalı oyuncuyu kündeyle yere yapıştırmasına, hakemin verdiği penaltı ile 1-0 geriye düştü. Bu pozisyonda Dainelli kırmızı kartla oyundan atıldı. Eksik oynayan savunmaya Toni-Aythami değişikliğiyle çare arandı ama hücum gücünde büyük azalma oldu. Böylece Parma maçı kazanmış oldu. Diğer maçların tamamına, İversen, Toni, Montolivo ve Donadel damgasını vurdu. Özellikle Donadel'in frikik yeteneğinde ciddi bir yükselme göze çarpıyor. İversen bildiğiniz gibi... Şu anda ligde 17 golü bulunuyor ve gol krallığında ilk sırada. Toni 2 aylık sakatlıktan sonra kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. Montolivo ise sol kanadı kapadı, müthiş asistler yaptı. İşte ligdeki son puan durumu ve Fiorentina'nın yeri :

Shot at 2007-07-01

Son Maçlarda Alınan Skorlar :

Shot at 2007-07-01

Fiorentina devre arası transfer döneminde "2 (iki)" oyuncuyu kadrosuna kattı. Feyenord'dan Nigel De Jong'u 5 milyon TL'ye transfer etti. De Jong transferi yabancı basında da büyük yankı uyandırdı. Chievo'dan da Benoit Costil isimli 19 yaşındaki Fransız kaleci 450 bin TL'ye transfer edildi. Costil'e geleceğin Barthez'i olarak bakılıyor. Bu transferler Fiorentina yönetimine yapılan "ek transfer bütçesi" başvurusu sonucu, takımın finansal durumunun iyi olması neticesinde verilen ek bütçe ile (8.5 milyon TL) yapılmıştır. Takımın şu anda borcu yoktur. (Namerde muhtaç değildir. )

İşte Transferler :

Shot at 2007-07-01

Parma takımından 27 yaşındaki, Avustralyalı defansif orta saha oyuncusu Vincenzo Grella bedavaya alındı. Grella takıma sezon sonu katılacak. Ayrıca Jorgensen'in sakatlığı sırasında sorun yaşanan sağ kanada, Atletico Madrid'in genç yeteneği Miguel sezon sonuna dek kiralandı. Böylece takımda kiralık oyuncu sayısı 4'e çıkmış oldu.

Gelecekler :

Shot at 2007-07-01

Takım en çok gol atan oyuncu 18 gollü İversen, bakalım diğer oyuncular ne kadar gol atmış...

Kim, Kaç Gol Attı :

Shot at 2007-07-01

Şimdi de Sir Emrah Gürbüz'ün profiline bakalım. Geçen 7-8 ayda bakalım oyun tarzı nasıl şekillenmiş. Gördüğünüz gibi takım normal 4-4-2 oynuyor ve oyun zihniyeti "çok tedbirli".

Sir'ün Profili :

Shot at 2007-07-01

Sir Emrah Gürbüz'den genel açıklama :

İtalya'ya gelişim tesadüften ibaret ama başarılarımız asla tesadüf olamaz. Hiçbir antrenör veya teknik adam tesadüfe inanmaz. Herşey üstün bir azim ve çalışmanın ürünüdür. Takımım ile tanıştığımdan beri onlara aşılamaya çalıştığım en önemli şey, uyumlu bir oyunun gösterişli bir oyundan her zaman bir adım önde olduğudur. Bazıları gösterişli oyunu amaç olarak oynarken, biz onu bir araç olarak kullanmaktayız ve bir araç da her zaman kullanılmayabilir. İstediğimizde güzel futbol oynayabilmemiz, takım içindeki mükemmel hava ve birbirini tamamlayan oyuncularımdan kaynaklanıyor.

Basın : Sir! Peki, takmınız sizce zirveyi zorlayabilir mi?

Sir : Elbette zorlayabilir ama bu sezon şampiyon olmamız zor, çünkü -15 puan ile bşaladık. Ancak gelecek sezon bu başarıyı gösterirsek neden olmasın?

Basın : Takımda şans bulamayan oyuncularınız şikayetçi, bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?

Sir : Kimmiş onlar? Ben sizden öğreniyorum. Yok öyle birşey.

Basın : Sir! Fiorentina'ya gelemden önce teknik direktörlüğe neden bu kadar ara verdiniz?

Sir : Bu uzun bir konu. Özel hayatımdan kaynaklanıyor. Hayatta hep şunu söylemişimdir. Eğer tutunabileceğiniz birden fazla dal varsa bunlara teker teker tutunmak yerine, iki elinizle tek bir dala tutunmak daha güzeldir. O zamanlar teknik adamlığı bu yüzden bırakmıştım. Şimdi tutunabileceğim tek dal var. O yüzden artık iki elimle işime sımsıkı sarılmam herkes için daha doğru olacaktır.

Basın : Peki eskiden sizi ayakta tutan o şey neydi?

Sir : Boşverin bunları, anlayan anladı beni.

Luca : (Uzaktan dinler...)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer tutunabileciğiniz birden fazla dal varsa bunlara teker teker tutunmak yerine, iki elinizle tek bir dala tutunmak daha güzeldir.
    Valla Emrah en çok burayı beğendim.

Avrupa'ya gidebilecek bir yerde bitirebilirsin umarım ligi.

Başarılar...

Eğer tutunabileciğiniz birden fazla dal varsa bunlara teker teker tutunmak yerine, iki elinizle tek bir dala tutunmak daha güzeldir.
    Burası hakkaten çok güzeldi Emrah Abi.Başarılar Dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Bir Mektup!

Sevgili Emrah,

Uzun süredir göremiyorum seni. Hâlâ Malatya'da mısın? Arkadaşın Typfoon'a bu mektubu verdim. Sana ulaştıracağını söyledi. Nerde olduğun konusunda zorladım, birşey söylemiyor. Kısa keseyim Aydın havası olsun. Yani söylemek istediğim şu : Epeydir, senin Fiorentina'daki GMGF Projeni takip ediyoruz ve biz de bu projenin bir parçası olmak istiyoruz. Arkadaşlarım Zapata, Jeremy Menez ve Ben-Arfa ile sana yardım etmeye ve takımına gelmeye hazırız. Sevgiler ve saygılar...

Francesco Coppitelli

Sir Gürbüz'ün cevabı ve GMGF Projesinin içeriği yakında bu ekranlarda...

Bekliyorum abi devamını.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emrah bu güzel anlatımınla FM'yi sevdiriyorsun bana. Eve gidince hemen açıyorum Kariyerini zevkle takip ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi nereden okuyorsun ki? Yoksa işten mi kaytarıyorsun?

güzel gidiyo bozma sakın

GMGF nedir acaba heyecanla bekliyom valla

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süpersin bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyosun abi avrupa kupalarına katılırsın umarım.

bence 2. yarı daha iyi olacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sık kullanılanlar listesine aldım bu sayfayı.Turksportal ana sayfadan değil de burdan girip senin kariyerini aramamak daha bi güzel oluyor

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri