Arkadaslar 2. sezon da bitti tafsilati asagidaki roportajlarda. Roportaj lari kisa tutucam 3.sezon icin yeni bir isim ariyorum bilginize. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem isim hem de takim icin.
03/01/2008 Persembe saat 21:30
FTV: Evet sevgili kariyer takipcileri ozgur bey ile nottingham daki 2. sezonunun 1 yari degerlendirmesini yapacagiz. Iste puan durumunun ss i.
FTV: Evet ozgur bey buyrun degerlendirmenizi alalim.
Ozgur: Her seyden once Forest TV yi kutlarim 9 gun sonrasinin lig tablosunu hazirladiklari icin. Bu sezonu acarken oyunbaz agaclarin zafer cigliklarini duyacagiz demistim, galiba bu tablo da bunun gostergesi. 21 transferle iyi bir takim olusturduk ancak halen taktik anlayisi oturtamadik o yuzden bu sezon bizim icin adaptasyon sureci olacak. Seneye esas ozlenen oyunbaz agaclari tum ingiltere ve birlesik krallik konusacak. Benim asil beklentim tablo deil takimin taktiginin oturmasi.
FTV:Baskanla aranizda surtusme oldugu soyleniyor.
Ozgur: Bunu zaten bu topicte kariyer hikayemi takip eden herkes biliyor. Bizim surtusmemiz ikimizin de nottingham forest i cok sevmemizden ve daha ileri goturmek istedigimizden. Bu yuzden bu surtusmeler olmasa hem baskan hem de ben takimdan memnun olmus oluruz. Ama ben ve baskan dahil tum nottingham takimi cok ileri duzeyde gormek istiyor. Bunun icin calisiyoz.
FTV: Saolun.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3/5/2008 16:45 City Ground, Nottingham
Ozgur: Olmaz boyle sey arkadas ya olmaz be.
Baskan: sakin ol bilader bak FA yetkili sana bakiyo ceza veririler.
Ozgur: Butun ingiltere duysun 150 yillik klube yapilir mi bu be.
Tribunler `Sen sampiyin olmasen de kaplari almesen de i lav yu iste var mi diycaan....`
Ozgur: Tamam cocuklar duygulandirmayin beni lan naycila (taraftar dernegi baskani bkz. onceki roportajlar) bak be herkese ezberletmis tezahurati. Ingiliz aksaniyla bi baska guzel olmus.
Tribunler `Ozgur kam hiyir (come here) yumruk on eyir (on air)`
OLEEY OLEEY OLEEEEEEEEY ALKISLAR.
FTV: Evet sevgili seyirciler bugun city ground da huzunlu bir sezon filnali var. Tribunlerde huzunle karisik cosku coskuyla karisik zafer cigliklari duyuyoruz bu coskunun mimari yanimizda.
Ozgur: Evet sizlerde goruyorsunuz. Butun nottingham biliyor ki son 4 haftada yasananlar nottingham a karsi oynanan tezgahlar sadece bizim championship e cikmamamiz icindi. 4 haftada kaybettigimiz 11 puani bizden calanlar sunu bilsinler ki bu takimin amaci championship e cikmak degil tum ingiltere yi sallamak ve bunu karsisinda kimse duramayacak.
Tribunler: Ozgur sen our everything... ( herseyimizsin)
FTV: Artik bu zafer cigliklari gelecek sene icin isyankar haykirislara donusecek diyebilirmiyiz.
Ozgur: Aaaaa. ne guzel oldu len. Sair misin muhabir misin helal sana gel opiyim alnindan. MUCCK. Bak bu gelecek senenin slogani olabilir bunu naycila soyleyim tribunde isyankar agaclar diye grup kursun. Gelecek senenin sloganida oyunbaz agaclarin isyani olabilir. Forumda ilgi gorurse bu da 3. sezonun adi olur. (SIZLER YINE SLOGAN TAYSIYELERINIZI YAZMAYI IHMAL ETMEYIN)
FTV: Lig bitti ozgur bey yedinci sirada tamaladiniz ve championship sansi seneye kaldi.
Ozgur: evet ligi yedinci sirada bitirmemiz saglandi demek ki icimizden cikardigimiz irlandalilar verilen savas yetmemis. Disimizdaki irlandalilarla da savas vermemiz gerekiyomus. Kimse bana kizmasin ben dogrulari soyluyom ki FA de ses cikarmiyo 4 haftadir.
FTV: Bu seneyi birakalim isterseniz gelecek sene planlarini konusalim takimda ne gibi degisiklikler gorecegiz.
Ozgur: Valla kardesim takimimda bu sene cok degisiklik yaptim ortalik corbaya dondu yoksa zaten kopar giderdik biz ligde de kupalar da da. Seneye minimum transfer maksimum tat yapcaz Pepsi Max hesabi. Paint trophy dir lig kupasidir FA cup tur Lig 1 dir hepsinde iddialiyiz annadin mi.
FTV: Tesekkurler roportajlarimiz devam edecek hazirlik kampinda gorusmek uzere
Yorumsuz birakmayin anam.. Cok uzuluyom bak.
UNUTMA ORMANI BEKCI DEIL SEVGI KORUR.
AGACI SEV YORUM YAZ....