Saviola(gelirse) ve Lincoln'ün parası formadan çıkar valla.. Hiç almayacak adamlar bile, forma alacağım diyor bu sene..![]()
merakla bekliyoruz Saviola'yı gelirse çok iyi olur bu arada Saviola'da gelirse 7 forvet oluyor H.Kabze gidecek mi?
Şu Yattara'yı iyi paraya göndersin Trabzonspor ne bu ya her yıl böyle hiç kimse bu kulüpte hiç kimse birbirinden üstün değildir Yattara'ya ya bunu öğretsin Trabzon yada satsın ne iyi oyuncular gitti Trabzon'dan Yattara'nın yerine birisi mutlaka gelir ayrıca Jun'da tekrar alınsın
Forvet için Appiah feda edilirse yönetim çok büyük yanlış yapmış olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
‘Her şey yolunda’
Ali Gültiken, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hafta sonunda yurt dışı kampının başlayacağını hatırlatan Gültiken, "Futbolcularımızın ilk etapta gösterdiği çalışma azmi ve performanstan memnunuz" dedi. İspanyol futbolcu Navarro’nun transferi konusunda bir gelişme olup olmadığı sorusuna Gültiken, "Transfer çalışmaları ve görüşmeleri devam ediyor, ama şu ana dek netleşen bir şey yok. Nobre’nin sakatlığı vardı. Bu nedenle transfer konusunu biraz beklemeye almıştık, ancak sakatlığının çok da korkulduğu gibi olmadığını tespit ettik. Yeniden
stoper transferi konusunda yoğunlaşacağız" diye konuştu.
Gültiken, Navarro’yu teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istemediği yönünde spekülasyonlar yapıldığının belirtilmesi üzerine, "Böyle bir şey yok. Biz hocamızın istemediği hiçbir oyuncuyu almayız. Bugüne kadarki görüşmeler hep hocamızın onayıyla yapıldı. Navarro konusunda da hocamızın bilgisi vardır" şeklinde konuştu. Takımdan Ricardinho’nun gönderileceği iddialarının bulunduğunun hatırlatılması üzerine de Gültiken, "Geniş bir kadromuz var ve bu kadroyu muhafaza etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz var. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda da mücadele edeceğiz. Geçen yıl sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadık. O yüzden kadroyu geniş tutmak istiyoruz ve futbolcu göndermeyi de düşünmüyoruz" dedi.
Kasımpaşa ile yarın yapacakları hazırlık maçına da değinen Gültiken, "Kadroda genç oyuncularımız var. Çok iyi çalıştılar, ancak kamp kadrosu için bir karar verilmesi gerekiyor. Doğru bir karar vermek için de böyle bir maç organize ettik. Bu karşılaşma sonrası kamp kadromuz netleşecek" diyerek sözlerini tamamladı.
saviola gelirde forması alınmazmı,olurda gelirse hasan kabze gtsn bence,cafercanla,özgürcanda kiralık takılsınlar 1sene daha..
ilhan parlak yetenekli oyuncu ancak yaşı çok genç ama fenerde parlayacağını sanmıyorum.
İlhan Parlak resmen Fenerbahçe'de, az önce Fatih Demirkol söyledi, yarın önce sağlık kontrolü, akabinde 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Hayırlı olsun, son yılların en iyi transferlerinden birini yaptık.
Hayırlı olsuN...
Suat Kaya'nın mutluluğu!
Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor'da teknik direktörlüğe getirilen Suat Kaya, ''Orduspor gibi hedefleri olan bir takımda çalışmaktan mutluluk duyacağım'' dedi.
Gece Ordu'ya geldikten sonra bugün yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yapan Suat Kaya, yaptığı açıklamada, her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.
''Bundan sonraki süreçte hemen transfer çalışmalarına başlayacağız'' diyen Kaya, Orduspor dışında bazı takımlardan da teklif aldığını, ancak kendisinin Orduspor'u tercih ettiğini vurgulayarak, ''Benim için önemli olan hedefleri bulunan takımlarla çalışmaktı. Bu nedenle Orduspor gibi hedefleri olan bir takımda çalışmaktan mutluluk duyacağım'' diye konuştu.
Orduspor'u savaşan bir takım haline getirmeyi düşündüğünü de anlatan Kaya, şunları kaydetti:
''Benim kafamda her zaman olduğu gibi yine savaşan ve askeri çok olan bir takım yatıyor. Böyle bir takım kurmak istiyorum. Bu yönde de bazı futbolcular ile görüşmelerim oldu. Ancak bu isimleri şu an açıklamak istemiyorum. Çünkü içlerinde sözleşmesi devam eden futbolcular var.''
Kaya, ligin geçen sezona oranla daha zor geçeceğini düşündüklerini de söyledi.
05.07.2007
Kaynak : AA
Orduspor suat sayesınde galatasaray ıle pılot takım anlasmasına varmak üzere her an pilot takım olabiliriz
İlhan Parlak soyadı gibi fenerbahce de parlıyacak bir futbolcunun sadece eksi tarafı fizigi o acıgınıda kapıtıcaktır..
Egemen eger cok calısırsa sen ziconun daha cok forma sansı verecegine inanıyor musun ben inanmıyorum ilhanın durumu gecen seneki semih gibi olur zaman zaman oynar bunuda buraya yazıyorum
Semih,selcuk,kemal bunlar baska takıma gitmesi lazım giderlerse daha cok forma bulurlar milli takıma yükselirler kemal gencken ne ümitlerle gelmişti
Egeemen bana göre serdarın kaleye gecmesı sans eseri oldcu rüstü sakat idi volkan cok formsuz idi oda bunu iyi degerlendirdi ger onlar iyi olsaydı fark eden birsey olmazdı bana göre
Deivid den daha az şans vercek bence... ZiCo inş... değerini bilir İlhaN Parlak'ıN...
Çok erken gitti İlhan Parlak.. Kendine yazık edecek bence..
İlhan çok iyi transfer.. zico inş. gerekli şansı verir
Kendisi FBTV de canlı yayında şuanda.
http://fbtv.mail2web.com/
Yattara trabzon için sorun oluyor bence gönderilmeli
Saviola gelirse kezman gibi tıkanacağını düşünüyorum...iyi transfer olur
Adriano İstanbul'da
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü, geçen yıl Denizlispor'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Adriano Nascimento Padilha ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübün Langa tesislerinde düzenlenen, kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu törende, Brezilyalı santrfor, kendisini 2 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.
Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, Adriano'yu renklerine katarak, hücum hattındaki eksiklerini giderdiklerini belirterek, ''Hocamızın raporu doğrultusunda, nokta transferlerimizi yapıyoruz. Adriano, sağlık kontrollerinin ardından yarın Kızılcahamam kampına katılacak'' dedi.
Futbol şube sorumlusu Kamil Dizar da Adriano'nun, gerek teknik, gerek fizik üstünlüğüyle takıma güç katacağını ifade ederek, ''Genç ve gelecek vaat eden bir santrforu kulübümüze iki yıllığına kazandırdığımız için mutluyuz'' diye konuştu.
Ordusporda
Suat usta
Ernani
ibrahim yıldız
Orduya gelmesi bekleniyor
Bence de bir iki sene daha Kayseri'de oynayıp kendini geliştirse daha iyi olurdu.Biraz erken gitti kanımca.
Hayırlı olsun Suat için.Bakalım Bülent Korkmaz gibi kendini gösterebilecek mi?
Deivid'in artık kesin olarak gönderilmesi lazım, yabancı forvete de gerek yok.
İlhan Parlak, Semih, Kezman, Colin Kazım. Bize bu 4 forvet yeter de artar.
Kezman tek oynar, çift oynarsa da Semih-İlhan-Colin üçlüsünden biriyle oynar.
Çok gelecek vaadeden 3 forvetimiz var, Kezman da tecrübeli, gerçekten gol sıkıntısı çekmeyiz artık.
Eğer iyi çalışırsa fb İlhan için bulunmaz bir fırsat. Şansını iyi değerlendirmek İlhan'ın elinde bence. Eğer iyi bir performans gösterirse zaten formayı kimse alamaz ondan ama işte herşey kendisine bağlı.
Fenerbahçe ve Türk futboluna hayırlı olsun bu transfer. Bence iyi bir oyuncu yetişecek...