Geçen yaz anlamıştım ztn hayal kırıklığı olucağını Oliveira nın... 10m€ valla iyi satmışlar... 8m€ zarar etmelerine rağmeN...
Geçen yaz anlamıştım ztn hayal kırıklığı olucağını Oliveira nın... 10m€ valla iyi satmışlar... 8m€ zarar etmelerine rağmeN...
Bencede Milan 8M€ zarar etmesine rağmen karlı sayılır..
Haber Ligtv.com.tr'ye de düşmüş.Bende gördüm şimdi.Hayırlı olsun ne diyelim.
tabi bende eşşek yüküyle para kazansam Şampiyonlar liginden bende 8 milyon€'yu gözden çıkarırım takımım daha iyi olacaksa![]()
I'm back...
İspanya'da 36 oyuncu serbest
İspanya Ligi’nde toplam 36 oyuncu sözleşmelerinin bitmesi üzerine serbest kaldı. Oyuncular arasında kimler yok ki.
Dünyanın üst düzey liglerinden olan İspanya Ligi’nde toplam 36 oyuncu sözleşmelerinin bitmesi üzerine serbest kaldı. Avrupa transfer piyasasında müthiş bir hareketlilik yaşanırken, gözler La Liga’da kontratı yenilenmeyen ve dolayısıyla bonservissiz takım değiştirebilecek isimlere çevrildi. Bu 36 futbolcu arasında en dikkat çekeni Santiago Canizares... Valencia’ya 10 yıl hizmet verdikten sonra veda etmeye hazırlanan deneyimli kaleci, Koeman döneminde kadro dışı kalmıştı.
Beş takım fire vermedi
Ancak listede Canizares’in dışında tanınmış futbolcular da bulunuyor. Özellikle her transfer döneminde Türk takımlarının gündemine giren Angelos Basinas, Mallorca ile kontratını yenilemedi. Barcelona’dan Ezquerro ile Thuram da serbest kaldı. Beşer oyuncusu serbest kalan Malaga ve Recreativo Huelva en çok fire veren iki takım olarak göze çarpıyor. Deportivo, Getafe, Real Madrid, Sevilla ve Nihat Kahveci’nin takımı Villarreal’de ise serbest kalan oyuncu bulunmuyor.
İşte liste:
ALMEİRA - Aitor, Melo
A.BİLBAO - Exposito, Aranzubia
A.MADRİD - Falcon
BARCELONA - Ezquerro, Thuram
R.BETİS - Fernando, Doblas
DEPORTİVO -
ESPANYOL - Moha
GETAFE -
MALAGA - Jesule, Sandro, I.Rosado,Hidalgo, Helder
MALLORCA - Basinas, Hector
NUMANCİA - Sietes, Alvaro Nunez,Jorda, Juliao Alvarez
OSASUNA - Elia, Izquierdo
R.SANTANDER - Ayoze
REAL MADRİD -
R.HUELVA - Barbosa, E.Moya, Gerard,Rosu, Congo
S.GİJON - Chus Bravo
SEVİLLA -
VALENCİA - Canizares, Mora
VALLADOLİD - Alberto, Rafa,D.Camacho, Manchev
VİLLARREAL -
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bence Zaragoza için çok doğru bir transfer.
Bana dediysen eğer
1-) Adamı izliyoruz herhalde, o Ustari'yi beğenmiyor diye ben beğenmek zorundamıyım? Fikirler aynı olunca, illaha birbirinden etkilenmemi olması gerek? İki siyasi parti aynı görüşü savunuyor sadece temsil eden kişiler farklı bunlar birbirinden etkilenmek zorundamı?Böyle birşeyi durupdururken neden demek istediğini anlamadım sanki laf dokundurma var gibime geldi ama yinede güleryüzlü olacağım![]()
Adam gibi tanıdığımız yok ki![]()
Milan'ın baştan Oliviera'yı almaması lazımdı küçük bir hedefti zaten onlar için.
Zararın neresinden dönülürse kardır mantığı
felipe melo 12 milyon euro karşılığında Fiorentina'ya transfer oldu.
geçen yılki liste daha bombaydı.
Barcelona'da kadro yavaş yavaş temizleniyor Ezquerro'nun da gidişi çok iyi oldu
Geçen sezon Galatasaray'ın almak için uğraş verdiği Basinas şimdi serbest![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bence o diğer 2 yıldızdan birisi basinas. Hazır bonservisi elinde Galatasaray yönetimi kaçırmaz bu fırsatı.
Basinas'ı ne yapacağız, nerede oynayacak onu anlamadımda ?
ayrıca Basinas yıldız falan değil bana göre, yaşı ilerlemiş sıradan bir orta saha oyuncusu..
Last edited by hp-fm-gs : 05.Temmuz.2008 at 15:12
o kadar para edecek bir oyuncu değil milana gidişi bile hataydı
Canizares'de hala iş var alan takıma çok faydalı olur...
riquelme atletico madrid e giderse madrid iyice cosar aguero riquelme yanyana tamam ikisi tumer-alex gibi ama cok is yaparlar
Ustari çok iyi kaleci maddi açıdan ileride büyük yarar sağlar getafeye
Hala iş yapacak oyuncular var.Maddi sıkıntısı olan takımlar için iyi transferler olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet mali sıkıntı çekenler beleşlere yönelmeli![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
real madrid ve barcelona klüpleri hala dernek statüsünde borsaya açılmadılar daha.bütçeleride dernek olmalarına rağmen inanılmaz
robben daha iyi
Ama dünyadaki her dernekten daha fazla ''bağış'' topluyorlar.
kimse de yokmuş ki şöyle kapalım kelepir bi tane![]()