Sayfa 298 / 439 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
8,911 ile 8,940 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Quote Originally Posted by gogo1990 View Post
    ben hayatımda boyle sığır bir oyuncu gormedim basa bela oldu her oynadığı maçta su nu fenere alan yoneticiye kufuru basıom yeter artık deivid go home
    gitmezki ben onun kadar yüzsüz bir oyuncu hayatımda ilk defa gördüm kapıdan kovsalar catıdan gircek adam bide yönetimden habersiz acıklama yapmış ben fb den ayrılmak istemiyorum die başkanda basmış buna cezayı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk cezayı Deivid aldı!..

Fenerbahçe'nin bir türlü göze giremeyen Brezilyalı golcüsü Deivid de Souza, yeni sezonun ceza alan ilk ismi oldu. Genç oyuncunun önceki gün medyaya yaptığı, "Takımdan ayrılmayı düşünmüyorum" açıklaması Başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini çekti.

Yabancı kontenjanının artırılmasını isteyen ve bu nedenle gergin bir bekleyiş içinde olan sarı - lacivertli kulübün Başkanı Yıldırım'ın, kendisinden izinsiz olarak basına beyanat verdiği için Deivid'i cezalandırıp, ilgililere de gözdağı verdiği bildirildi. Futbolcuların medyaya açıklama yapmasını yönetim kurulunun iznine bağlayan Yıldırım böylece yeni sezonun ilk yasağını yürürlüğe koymuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    bence fazla bile olur semihi kiralarlar bi takıma fener çift forvete geçecekmi

yoksa tek forvetle devam mı edecek kezman biraz zorlanyo gibime geldi tek

forvette..sizce
    kesinlikle çift forvete dönmeliyiz yoksa cok zorlanırız kezman yanında halil iyi bir ikli olabilirler..!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

deivid geçen sene kezmandan daha çok gol attı dogru biliyorum dimi ? aslında kötü bi oyncu degil ama bi türlü sevdiremedi kendini bu arada fener deivid den baya bi maddi zarara ugryacak gibi görnyor..4 yıl için fb ye maliyeti 7.5 milyon euro diye biliyorm gönderirse fener bu parayı vermekten kurtulacak ama verdigi bonservis kadar kazanamaz deividden..çnkü pek talibi yokmuş diye biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Yarın başlıycak kampa 7 tane forvet götürüyoruz.

Hakan + Hasan Kabze + Umıt + Necati + Serkan + Özgürcan + Çağrı

Forvete transfer olursa bu 7 oyuncudan sadece 1 tanesi ilk 11 oynıcak yazık dıılmı diğerlerine ? Necati, Hasan gonderilse o zaman yabancı forvet alınmasına karşı değilim ama şu haldeylen kadro gereksiz bence.

Bizim ihtiyacımız forveti besleyecek, orta yapamsını bilen kanat oyuncusu bana göre. Sağ bekde çok adam var diıoruz, Ugur daha tam ıyılesöedı kampa gitmıo. Bouzid belliki göbekte oynayacak. Song orda oynar denıyo bana gore ağır kalır, göbdekte cok daha basarılı.

Ne Arda, ne Hasan ne Sabri orta yapmayı beceremıyor. Bize sağlam kanat adamı lazım bence...

Yabancı hakkını kanatdan kullanır, forveti besliycek adam alırsak, forvet oyuncularımızın performansı da artar....
    Bence bu takımdan Hasan Kabze ve Necati gider.Çağrı zaten çok tecrübesiz.Kiralanır veya 1 yıl daha pafda oynar.O saydığın kanat adamları bana göre Türkiyedeki en iyi kanat adamları.Onlardan daha iyisini nerden bulacak Galatasaray.Ayrıca Arda ve Hasan çok da güzel orta yapıyor bana göre.Sabri desen hırslı.Bana göre bu durumda Hakan-H.Kabze-Necati üçlüsünden 2si gönderilip yabancı kaliteli bir forvet alınmalı.

deivid geçen sene kezmandan daha çok gol attı dogru biliyorum dimi ? aslında kötü bi oyncu degil ama bi türlü sevdiremedi kendini bu arada fener deivid den baya bi maddi zarara ugryacak gibi görnyor..4 yıl için fb ye maliyeti 7.5 milyon euro diye biliyorm gönderirse fener bu parayı vermekten kurtulacak ama verdigi bonservis kadar kazanamaz deividden..çnkü pek talibi yokmuş diye biliyorum
    ya abi deivid fazla gol atmış olabilir ama adam ben bir maçta mücadelesini görmedim topu kaptırdıktan sonra arkasından koştuğunu bir kere görmedim,neden sevdiremdi kendini bunlardan dolayı,kezman az gol attı ama adam nasıl savaşıyor en son örnek ankaragücü maçı ve attığı ilk gol..! deivid ben bu kadar bişiyler cabaladığını görmedim attığı golllerede dikkat ederseniz hep tek vuruş yani deividde teknik namına bişiy yok..!

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bence bu takımdan Hasan Kabze ve Necati gider.Çağrı zaten çok tecrübesiz.Kiralanır veya 1 yıl daha pafda oynar.O saydığın kanat adamları bana göre Türkiyedeki en iyi kanat adamları.Onlardan daha iyisini nerden bulacak Galatasaray.Ayrıca Arda ve Hasan çok da güzel orta yapıyor bana göre.Sabri desen hırslı.Bana göre bu durumda Hakan-H.Kabze-Necati üçlüsünden 2si gönderilip yabancı kaliteli bir forvet alınmalı.
    Bu saydığım kanat adamlarını bende cok begenıorum ama ıyı orta yaptıklarını soyluyosan heralde baska maçalrı seyrettık....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Deivid'te adamı deli eder.İstenmeyen yerde ne işin var

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu saydığım kanat adamlarını bende cok begenıorum ama ıyı orta yaptıklarını soyluyosan heralde baska maçalrı seyrettık....
    En azından bana göre Arda çok iyi orta yapıyor.Yaptığı asistlere de bakarsak hep kanatlardan yaptığı ortalar olduğunu görürüz.Zaten kendisi geçen sene en çok aisist yapanlardan biriydi.

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Bu Deivid'te adamı deli eder.İstenmeyen yerde ne işin var
    Abi yüzsüz dedikya
    Baksanızya adam kendi kafasına göre basına ayrılmıyacağım die beyanat verio bukadarınada pes yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    resmi sitede halil yalanlaması geldi

Asist ve pas başka birşey, Ergün'ün iyi zamanlarında olduğu gibi orta yapabilmek başka bişi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trabzonun durumu o kadar da kötü değil bana göre.Bu takım değilmiydi geçen sezonun 2.devresini lider tamamlayan.İyi bir kaleci lazım o kadar bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Burak Halil zaten gelmezdi. Schalke gibi Almanya'da şampiyonluğa oynayan ilk 11'de de kendine yer bulan bir oyuncu niye gelsin Türkiye'ye
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ya abi deivid fazla gol atmış olabilir ama adam ben bir maçta mücadelesini görmedim topu kaptırdıktan sonra arkasından koştuğunu bir kere görmedim,neden sevdiremdi kendini bunlardan dolayı,kezman az gol attı ama adam nasıl savaşıyor en son örnek ankaragücü maçı ve attığı ilk gol..! deivid ben bu kadar bişiyler cabaladığını görmedim attığı golllerede dikkat ederseniz hep tek vuruş yani deividde teknik namına bişiy yok..!
    orda haklısın abi gerçekten bende mücadele ettigini pek görmedm halil forvet hattına ilaç olr bence

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Burak Halil zaten gelmezdi. Schalke gibi Almanya'da şampiyonluğa oynayan ilk 11'de de kendine yer bulan bir oyuncu niye gelsin Türkiye'ye
    abicim adam mutsuzmuşki yeni gelen antrenörle anlşamıyormuş galiba..!ondan düşündük ama resmi site her zmanki gibi hayellerimizi yıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GS Tv verecek diye biliyorm

saviolayı açklama ihtimalide var diyolar dün emurafu öyle dedi neyse bekleyelm

bakalm nolacak
    Kardes ben kesın demiyoruöm ha sonra yalancı duruma düsmim söyşede olabilir isimleri sorarlar adnan polatta ilgilenmiyoruz da diyebilir yani hersey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    abicim adam mutsuzmuşki yeni gelen antrenörle anlşamıyormuş galiba..!ondan düşündük ama resmi site her zmanki gibi hayellerimizi yıktı
    Onlar klasik yalanlar. Transfer haberlerine genellikle o ifadeyi koyarlar. Takımında mutsuz olan X Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Asist ve pas başka birşey, Ergün'ün iyi zamanlarında olduğu gibi orta yapabilmek başka bişi...
    Ergün gercekten en ıyı orta yapanlardan bıtıydı hem a mıllı de hem Gs de ama Abdullah ı da unutmamak lazım o muthıs ortalar acardı bır zamanlar Fb de en cok begendıım oyunculardan bırıydı...

Bu basın toplantısında emrah ın dedıgı gıbı kombıneler acıklanacak dıyor herkes...
    Adnan Polat değıl de Adnan Sezgın toplantı yapcak olsaydı transfer gelıyor deyebılırdım...

Ama su 07.07.07 olayını yapablırler ...Bugun yalanlarlar yarın ımza attırırlar belkıde
    Belkıde adnan polatın arkasından bı anda savıola belırır ımza atar Gs lı olur ( hayal urunudur..)
    Valla ben bırazdan cumaya gıdecem dualrımızı edecez bakalı ınsallah gelır elmander veyahut savıola bekleyın...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Ergün gercekten en ıyı orta yapanlardan bıtıydı hem a mıllı de hem Gs de ama Abdullah ı da unutmamak lazım o muthıs ortalar acardı bır zamanlar Fb de en cok begendıım oyunculardan bırıydı...

Bu basın toplantısında emrah ın dedıgı gıbı kombıneler acıklanacak dıyor herkes...
    Adnan Polat değıl de Adnan Sezgın toplantı yapcak olsaydı transfer gelıyor deyebılırdım...

Ama su 07.07.07 olayını yapablırler ...Bugun yalanlarlar yarın ımza attırırlar belkıde
    Belkıde adnan polatın arkasından bı anda savıola belırır ımza atar Gs lı olur ( hayal urunudur..)
    Hiç belli olmaz hersey olabilir adnan polat özhanı kıskanmıstır mesela orda transferi acıklasa ne gündem olurki

Umarım gerceklesır su transfer nerdeyse 1 aydır savıola haberlerı var lıncoln de uzun surmustu o kadr sabahladık haber kovaladık bosa gıtmez o zamn umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    ESKİŞEHİRSPOR HAKAN ŞÜKÜRLE GÖRÜŞÜYOREskişehirspor Galatasaray'ın milli futbolcusu Hakan ile görüşüyor.
    Golcü sorununa kesin çözüm bulmak isteyen Eskişehirspor, en geç Pazartesi gününe kadar Hakan Şükür'ün transferini gerçekleştirmek istiyor. Alınan bilgiye göre Pazartesi günü İstanbul'a gidecek olan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Nebi Hatipoğlu Hakan Şükür ile nihai görüşmeyi yapacak. Anlaşma olursa Hakan Şükür Salı günü Bolu'daki Eskişehirspor kampına katılacak. Eskişehirspor Milli futbolcu Sergen Yalçın ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Kaynak : Sakarya Gazetesi
    Valla bizimkiler çok yüksekten uçuyor, inşallah çakılmayızgelirlersede eçok güzel olur
    Sen alacagınıza inanıyormusun hakan gezmeye gelir sadece

Adam katardan ne teklifler aldı

Hem hakan bu sene bizde banko oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O değilde niye Kazım,Önder,Serdar'a da yabancı gözüyle bakılıyor.Vederson Gökçek ve Mehmet Aurelio bu iki isim Türk olmak istemişlerdir.Serdar Taşçı,Malik Fathi gibi değilde başka ülke vatandaşıyken Türk olmak istemişlerdir.Takımda sadece 8 yabancımız bulunmaktadır.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    O değilde niye Kazım,Önder,Serdar'a da yabancı gözüyle bakılıyor.Vederson Gökçek ve Mehmet Aurelio bu iki isim Türk olmak istemişlerdir.Serdar Taşçı,Malik Fathi gibi değilde başka ülke vatandaşıyken Türk olmak istemişlerdir.Takımda sadece 8 yabancımız bulunmaktadır.
    Katılıyorum.A Milli formayı giymiş ve giymek için çabalayan oyuncularımıza yabancı gözüyle bakılmamalı.Takımımızda 8 yabancı vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerbahçe üçüncü kaleci sorununu çözdü. Altyapıda ki Volkan Babacan üçüncü kaleci oldu.

Sonunda doğru bir adım atıldı ve geleceğe yönelik en iyi transferi kendi içimizden gerçekleştirdik.
    Volkan Babacan önce lig a' da bir takımda banko oynasın ardından Fenerbahçe' de 3. kaleci olsun. Geçen sezon İstanbulspor' da banko oynayamadı.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Geçen sene uzun periyotta sakatlıklar falan derken 3 kalecimizde şans buldu.Bence Zico Volkan Babacana bazı kupa maçlarında şans verebilir.

Santa Cruz

Bayern Münih’ten ayrılması kesinleşti
    Beşiktaş ile Galatasaray, Roque Santa Cruz için birbirine girdi. Sarı-Kırmızılılar; Bayern Münih ile yollarını ayırmaya karar veren Paraguaylı golcüye talip olmuş, FANATİK bu haberi 2 Temmuz’da okurlarına duyurmuştu. Ancak dün Cruz konusunda flaş bir gelişme daha yaşandı. Günlerdir stoper mevkii için Sevilla ile Navarro pazarlığı yapan Siyah-Beyazlılar, Mert Nobre’nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında forma giymemesi kesinlik kazandıktan sonra rotayı forvete çevirdi. Kartal listesinin 1 numarasında ise tanıdık bir isim vardı: Santa Cruz...

Kolot: 'Bu iş çok yakında bitebilir'
    Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose gibi transferlerin ardından Bayern Münih’te forma giyme ihtimali neredeyse imkansız hale gelen Cruz’un, Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi. Paraguay Milli Takımı ile birlikte Copa America’da ter döken yıldız futbolcu için yöneticiler Abdi Celalettin Kolot ya da Mario Berk’ten birinin Güney Amerika’ya gideceği ifade edildi. Kolot’un yakın çevresine, “Hücum hattında takviyeye ihtiyacımız var. Santa Cruz’da büyük mesafe kat ettik. Çok yakında bu iş bitebilir” dediği öğrenildi.

Yeter kallı ya webaslan da yıne bır haber kallı yerlı forwet ıstıyorum demıs ...Bu adam napıyor bıgun yabancı dıyor bı gun yerl yonetım ne dere tersıne gıdıyor ..Bu sene bu kadroyla sampıyon yapamazsa takımı yonetıme deıl teknık dırektore hesap sorucam dırekt..Saviola gelsın carrusca gıtsın ıste ..Carussca hıc bır ıs yapamıyor hala umudum var dıyor dun yollucam demıstı yaaw..15 dk sonra basın tolplantısı var acaba dıer kannallar da verırmı ??

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Santa Cruz işe olsa demeyin keyfime daha hiç bişey istemem bu yönetimden

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan Babacan 19 yaşında ama Volkan Demirel'den daha büyük gösteriyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu benim anlamadığım İlhan Parlak ile Colin Kazım'ın alınması.Tamam ikiside geleceği parlak oyuncular..Ümit milli'de oynamış oyuncular ama sezonda ve Avrupa maçlarında hangisi oynuyacak?Zaten bu iki isim Avrupa maçları için yetersiz olabilir.Yönetim yaptığı transferlere biraz daha dikkat etse süper olur.Tecrübeli ve Dünya'da ismini duyurmuş bir santrafor süper olur.Bu yüzden yabancı kararının açıklanmasını bekliyorlar herhalde.

Deivid gönderilirse İlhan, Semih ve Colin üçlüsü çok daha fazla forma şansı bulurlar ve hem kendilerini geliştirirler hem de takıma katkı sağlarlar.

İlhan'ın gollerini izledim Lig TV'den, çok hızlı, çok süratli, hava hakimiyeti çok iyi ve bitiriciliği muazzam bir futbolcu. Kafa golü atıyor, hızlıca defansı çalımlayıp da gol atıyor, gerçekten iyi bir oyuncu.

Kolot "Navarro en geç Pazartesi bitecek." demişti ama günler geçti bu transferde ses seda yok, Santa Cruz için de aynısını söylüyor, Boumsong'u alacağız dedi, alamadı, bence BJK yönetiminin transferler hakkında taraftarı umutlandırıcı açıklama yapması hatalı zira hayal kırıklığı ihtimali yüksek.

Mesaj Yetkileri