Deivid gitmem diyor ama bir yolunu bulup gönderecek gibi yönetim.Ama yabancı kontenjanında değişiklik olursa bir yabancı santrafor alınacak büyük ihtimal.Kazım ve İlhanbu durumda vasıflı bir yedekten baka bir şey olamazlar.
Ama Deivid giderse ve yabancı kontenjanı değişmezse büyük ihtimal tek forvet oynar Fenerbahçe.Bu durumdada yedek olurlar.Belki lig maçlarında çift forvete dönerse Zico o zaman şans bulabilirler.
So what?
Saike
Taraftar bekliyor
Devler Ligi de var
Geçen sezon yapılan Nobre, Delgado ve Ricardinho gibi yıldız transferleri sonrasında kombine bilet satışlarında patlama yaşanmış ve Siyah-Beyazlı taraftarlar 22 bin kart alarak kulüp tarihinde bir ilke imza atmışlardı. Ancak bu sezon evdeki hesap, çarşıya uymadı... Kara Kartal; Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmasına karşın, taraftarlarlar kombine biletlere beklenen ilgiyi göstermedi.
‘Kombine Kartal!’
Alınan bilgiye göre, geçen yıl 22 bin 300 ile rekor kıran kombine satışlarının henüz 10 bine yeni ulaştığı ifade edildi. ‘Kombine Kart-al’ parolasıyla yola çıkan yönetimin, tüm planları alt-üst oldu. Yıldız transferi isteyen taraftarların bomba bir isim alınması halinde kombinelere hücum etmeleri bekleniyor. Geçen sezon da hareketsiz başlayan kombine kart satışları, Ricardinho transferi sonrasında tavan yapmıştı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beşiktaş`ta sabah mesaisi
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlık bir çalışma gerçekleştirdiler.
Hafif yağış altındaki idmanda önce 6’ya 3 top kapma çalışması yapılırken, siyah-beyazlı futbolcular son bölümde ise iki grup halinde yan top organizasyonlarından gol atma ve savunma taktikleri üzerinde çalıştılar.
Sağlam, antrenman süresince sık sık çalışmaları durdurarak oyunculara istediklerini tam olarak yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Nobre ile Murat yer almazken, akşam saatlerinde Kasımpaşa ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında forma giymeyecekleri bildirilen Delgado, Ricardinho, Serdar, İbrahim Toraman, İbrahim Akın, İbrahim Üzülmez, Baki, Cisse, Bobo, Rüştü, Hakan ve Burak ise üst sahada koşu yapmakla yetindi.
Ağır olun bakayım, Santa Cruz bize gelcek..
Bu gazeteler iyice sapıttı artık, önce bize sonra size.. Sallamasyonda sınır tanımıyorlar..
Demirören'in işleri bunlar.Beşiktaş yöneticiliğini resmen para ile sattı.Sonrada işi bilmeyen adamlar ile bu duruma düştük.
Santa Cruz felan gelmez.Geleceği varsada gelmez.![]()
So what?
Saike
Ben şampiyonluk konusunda banko Beşiktaş diyordum bu sene ama fikrim yavaş yavaş değişmeye başlıyor açıkçası.. Büyük takımların transferlerine, kadrolarına bakıyorum da Beşiktaşın işi daha bir zor sanki.. Ama ne olursa olsun Şampiyonlar Liginde gruplara çok rahat kalacak bence..
Kayserispor'da imzalar sürüyor
Turkcell Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kayserispor, Aydın, Kemal ve Ali Turan'ın sözleşmelerini uzattı.
NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 13:46 TSİ 6 Temmuz 2007 Cuma
Kayserispor'un 3 futbolcusunun sözleşme süresini uzattığı bildirildi.
Kulüp yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, sözleşmeleri devam eden Aydın Toscalı, Kemal Okyay ve Ali Turan'ın sözleşmelerinin 31 Mayıs 2010 tarihine kadar uzatıldığı kaydedildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, transfer için görüşme yaptıkları 2 Arjantinli futbolcunun, birkaç gün içerisinde imza atabileceğini ifade etti.
Kontenjan 6'da kalsa bile, Fenerbahçe Deivid'i gönderir, Edmar'ı da bir takıma kiralar ve mevcut kadrosuyla da iyi işler yapar.
4-1-2-1-2 sistemine göre Fenerbahçe için 2 ayrı kadro kurabiliriz.
AS KADRO
..................... Serdar ........................
... Önder ... Edu ... Lugano ... R.Carlos ...
................. Mehmet Aurelio .................
... Ali Bilgin ........................ Vederson ...
......................... Alex .........................
........ Kezman ............. İlhan Parlak ........
ALTERNATİF KADRO
..................... Volkan ........................
... Kerim ... Önder ... Can ... Vederson ...
.................. Deniz Barış ......................
... Appiah ........................ Uğur Boral ...
...................... Tümer .........................
......... Semih ............. Colin Kazım ........
ya ben bazen çeşitli sitelerde kayserili arkadaşların yorumlarını okuyorum.bu ali turan hakkında pek içaçıcı şeyler söylemiyolar..ama bildiğimiz gibi fm'de çok iyi bi oyuncu ayrıca bu ali turan erciyes'te değil miydi???
Egemen yazdığın alternatif kadro bile bu sene ligde ilk 5'e girer bence.
CL den kasamıza iyi para giricek...Ertuğrul Hoca elindekilerle en iyisini yapmayı bilir... Başarılı bir takım yaratcana inanıyorum... Çok iyi kadromuz var bnce Rüştü Hakan M.Yozgatlı iyi yerli oyuncular da katıldı takıma... Cisse yıldız olmayabilir ama bu onun kötü oynicağını göstermez... Beşiktaş ımıza sonuna kadar güveniyorum...
İlhan Parlak çok yetenekli ama fazla abartmayın bence.. Direk as kadroda oynamayı kaldıramaz bence, hem ona hemde Fenerbahçeye yazık olur..
İlhan Parlak as kadroda oynar, abartmıyoruz, 2006 yılında 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı olmuştu. Çok yetenekli bir oyuncu, Tuncay nasıl ilk geldiğinde banko oynadıysa İlhan da oynar, oynamalı.
Yıldız açısından dememiştim zaten, önemli olan isimler değil sahadaki performans.. Beşiktaşın forvete ihtiyacı var bence, Bobo dışında iyi bir forveti olduğunu düşünmüyorum.. En azından Avrupa için..
Kayseride düzenli oynuyormuydu İlhan, pek takip etmediğim için bilmiyorum da..
Benim tahminim Zico böyle oynatır
.................Serdar....................
Önder....Edu.......Lugano.....R.Carlos
..........Aurelio...Deniz................
Ali Bilgin(Appiah)...........Vederson
....................Alex....................
...................Kezman................
Benim istediğim kadro:
................Serdar.....................
Önder....Edu ....Lugano..R.Carlos..
........Appiah...Aurelio.................
Ali Bilgin........................Vederson
..............................................
...........Kezman....Kazım-Semih-İlhan'dan biri
Kezman'ın yanında o saydığın forvetler yararlı olamaz.Lig için zaten ideal bir kadro ama Avrupa'da başarılı olmak istiyorsunuz ya o bakımdan..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bobo da oLmasa zaten bu yıL küLLen hüsran oLurduk.İyi ki o adamı bari eLimizde tutmayı başardık.Bobo da iLhan gibi Carew gibi Beşiktaş tan ayrıLırken iyi paraLar kazandıracak bir oyuncu ve çok iyi bir santrafor.Bu sıkıntıLar içerisinde ondan bu yıL çok şey bekLiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yok Burak sana cvp açısından yazmadım ztn... Sürekli haber ekliyom dedim bi de yorum yazim...Bu arada ben hep söylüyorum bi forvet şart...
Bence Zico 2ön librodan şaşmaz... Appiah-Aurellio... Kezman da yine tek santrafor olur...
Kontenjan artsa yabancı forvet alırız Avrupa için ama kontenjan kararı 19'unda verilecekti göya, bu saatten sonra zor artık.
Tek forvet oynarsak Kezman verimsiz olur yine, Kezman-İlhan ikilisi iyi olabilir.
Ben de en başından beri söylüyorum forvet lazım olduğunu ama bizim yönetimin yeni aklına geldi galiba.Hatta gelip gelmediği bile kesin değil.
Hazırlık maçları belirleyecek ilk 11'i, çok zor bir seçim bekliyor Zico'yu.
En bol mevkiimiz orta saha sanırım, işte orta sahada oyuncularımız:
Ön libero: Selçuk, Aurelio, Deniz
Sağ kanat: Ali Bilgin, Kerim
Sol kanat: Uğur Boral, Vederson
Orta saha: Appiah, Kemal, Gürhan
Ofansif orta saha: Alex, Tümer, Olcan
Ben de aynen böyle düşünüyorum.Kezman tek santrafor,Alex ona yakın oynar.TFFden beklenen karar gelmesse Appiah gönderilip yabancı bir forvet alınabilir.Bu sefer de tek ön libero oynanır.Ama şu anki şartlar altında Appiah yedek kalacağına İlhan-Semih-Colin 3lüsünden biri yedek kalıp tek forvet oynamak daha yararlı bana göre
Alex gitse her şey tıkırında olacaktı aslında. 4-2-2-2 oynanırdı, kadro da şöyle olurdu:
Önder, Edu, Lugano, R.Carlos
Aurelio, Appiah
Ali Bilgin, Vederson
Kezman, İlhan
En mantıklısı böyle olurdu ama Alex'in varlığı sistemi alt üst ediyor, ya Appiah sağ kanada mahkum edilecek, ya tek forvet oynayacağız.
Madem tek forvet oynayacağız, bu kadar forvet niye? Semih, İlhan, Deivid, Colin Kazım...
Deivid %90 gider.Artık onu saymayın bence.