peeeh butceye bak bizim de bi gün bu kadar paramız olcak mı acep![]()
peeeh butceye bak bizim de bi gün bu kadar paramız olcak mı acep![]()
hala böyle bir konu yok basında kapatılmalı diye düşünüyorum
Transfer kesinleştiğinde açarız.
Anelka da Valencia'yı istiyor!
Eski F.Bahçeli Fransız yıldız Nicolas Anelka İspanyol ekibi Valencia'ya göz kırptı. Arsenal'in, Valencia'nın transfer listesinde yer alan Hırvat forvet Eduardo da Silva'yı kadrosuna katmasının ardından Valencia'da ibre tamamıyla Anelka'ya çevrildi.
Bolton Wanderers'ın uygun bir teklif gelirsa satabiliriz açıklamasında bulunduğu eski Real Madrid'li yıldız oyuncu Anelka ise L'Equipe'ya yaptığı açıklamada Valencia'nın ilgisinden dolayı mutlu olduğunu söylerken, İspanyol ekibi ile La Liga ve Şampiyonlar Ligi serüvenine atılmanın çok heyecanlı olabileceğini söyledi ve kapıları Valencia'ya açtı.
İspanyol ekibi La Liga'da geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlamıştı ve bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turundan başlyarak gruplara kalma mücadelesi verecek. Anelka İspanya'da daha önce 21 yaşındayken, 1999-2000 sezonunda Real Madrid forması altında mücadele etmişti
06.07.2007Kaynak : Sporx.com dış haberler
Villa-Anelka ikilisi çok can yakar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Anelke'da bi yerde sabit dursa
ben anelkanın valencia ya giderse çok faydalı olacağını düşünmüyorum.anelkanın valenciaya gitmesi kumar olabilir.bence valencianın aradığı en uygun isim diego milito dur.kendini ispanya liginde kanıtlamış süper bir golcüdür.ayrıca anelka kendini beğenmişin biri.ağzını biraz kapatması lazım artık.
anelka yerine vagner loveyi tercih ederim
Anelka yı istemeyen takım kalmadı...Güzel olur 1sene Valensia da oynasıN...
Valencia'nın gayet iyi bir forvet hattı var,Anelka'yı istiyorlarsa Villa gidici demektir
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bir takımda da kalıcı ol be kardeşim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Roma'nın başarılı defans oyuncusu Cristian Chivu için İspanyol devi Real Madrid'in sunduğu 13 milyon avroluk teklif kabul edildi. Roma yöneticisi Rosella Sensi yaptığı açıklamada Chivu konusunda Real Madrid ile anlaştıklarını doğrularken transferin sadece Romanyalı futbolcunun kararına kaldığını belirtti.
Romanya Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan 27 yaşındaki yetenekli futbolcu için devler Inter Milan ve Barcelona da transfer atağında bulunmuştu. Savaştan galip çıkan beyazlar, yani Real Madrid oldu. Chivu'nun menajerinin Real Madrid yetkilileriyle bir araya gelip, kişisel şartları konuştuktan sonra bu transferin 48 saat içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor. Chivu Roma forması altında 2003 yılından beri mücadele ediyordu.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bonservistede anlaşmışlar 18 milyon Euro ama nasılsa Barça'da hala bu adamı istiyormuş.
Anelka iyi bir oyuncu bana göre David Villanın yanına da harika gider.
Anelka ispanya'da yapamaz... Onun için en iyi yer İngiltere gitmesin bence
Çok büyük bir bütçe tarihinin en büyük bütçesi Barça'nın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bizde bu kadar para olsa![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
transfermarkt.de de militonunda barçayla anlaştığı yazıyo arkadaşlar, bende bu siteden daha önceden öğrendim güveniyorum siteye ama bilemiyorum yinede.
Anelka'nın istemediği büyük klüp var mı ??
Geçen yayınlanadan avrupanın en iyi 10 transferinde chivu 8. sırada idi yani gerçek olabilir bu transfer
Villa ben Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilecek bir takımda oynamak istiyorum derse napacaklar,adamı stada zincirle mi bağlayacaklar?
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
valencia zaten bu standartta bir takım.ispanyanın en iyi iki kanadı(vicente-jo**uın)en iyi forvetleri(villa-morientes)en iyi ön liberosu(albelda)dünyanın en iyi beklerinden 2 si.del horno ve miguel.çok iyi kalecileri(hildebrand-canizares)stoperleride iyi bence raul albiol,marchena,moretti,alexis.takıma zaten birer tane dünya çapında stoper,ön libero ve bir forvet alıncak.ayrıca bu takımda ispanyolların messi si david silva da var.daha ne olsun teknik direktörleride süper.zaten son 7 yılda 2 ş.l. finali. 2 tane ş.l. çeyrek final.2 la liga.1 uefa kupası.bence valencia arsenal den daha güçlü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani şampiyonlar ligi şampiyonu olabilecek bir takım.
torres gittiği için yönetim hızlı davrandı forlan asla torres'in yerini dolduramaz 21 milyon euıro çok fazla asla forlan'a verilmiyecek bir ücret
reyes dönsün forması garanti olmayan takımda durmaktansa arsenal'de oynasın
ödenen bonservis ücretinin 8 milyon euro olduğu açıklandı.
bonservis ücreti 7.6 milyon euro.villarrealin kadrosu çok sağlam oldu.![]()
El Mundo Deportivo’nun haberine göre transferin hızlı takımı Atlético Madrid’in David Silva ve Rafael Van der Vaart için teklif yaptığı bildirildi.
Şimdiye kadar 4 transfer yapan, yaz döneminde en az bir süpriz transfer sözü veren Atletico Madrid’in, Valencia’nın satmayı düşünmediği David Silva için 20 milyon avro, Hollandalı yıldız içinse 15 milyon avroluk teklif yaptığı belirtildi.
Valencia'nın finansal problemlerini göz önünde bulundurduğunda Silva’ya yapılan teklifi kabul edebileceği, Van der Vaart içinse daha bir çok teklif gelebileceği, bu yüzden fiyatının artabileceği sızan haberler arasında. Ayrıca Hollandalı futbolcuyu Hamburg Teknik Direktörü Martin Jol’un bırakmak istemediği de biliniyor.
goal.com
bu kadar oyuncu varken bunlar nereye alınacaksa artık:P
Silva hayaldir, Van der Vaart'a da gerek yok bence..