Kupa maçlarına kesinlikle geçen seneki gibi çıkmalıyız.Orda şans vermeliyiz yedek ve gençlere.Kupa maçlarında şöyle bir on bir iyi olurdu
Volkan Babacan
Kerim
Can
Önder
Vederson
Ali Bilgin
Kemal
Selçuk
Olcan(Gürhan)
İlhan
Semih
hepsi türk
Kupa maçlarına kesinlikle geçen seneki gibi çıkmalıyız.Orda şans vermeliyiz yedek ve gençlere.Kupa maçlarında şöyle bir on bir iyi olurdu
Volkan Babacan
Kerim
Can
Önder
Vederson
Ali Bilgin
Kemal
Selçuk
Olcan(Gürhan)
İlhan
Semih
hepsi türk
Bence yabancı bir forvet alınmaz ise herhalde alınamayacak Kezman tek forvet olacak.Ayrıca İlhan Kayseri'de bildiğim kadarı ile banko oynamıyordu.Oyanasa bile Avrupada hemen gerçekleşmesi beklenen hedefleri olan Fenerbahçe için yeterli değil.
So what?
Saike
Forvette Nobre,Güleç,Akın,Burak var.Olmadı Delgado oynar.Ben çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Zaten bu saatten sonra kaliteli forveti nereden bulacağız.
So what?
Saike
Polat: "Gökhan Ünal´la Anlaştık"
06.07.2007 - 16:13:27 |
Kaynak: Yurt Dışı Kaynaklar
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaştıklarını açıkladı.
Gökhan´ın G.Saray´ı istediğini söyleyen Polat bu konudaki cevabı Kayserspor cephesinden beklediklerini de ifade etti.
İlhan 11 maça ilk 11'de çıkmış, toplamda 33 maçta forma giymiş ligde. 5 golü var, Beşiktaş, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Gençlerbirliği ve Bursaspor'a gol attı.
GitsinLer ŞiLi miLLi takımında ki Suazo yu aLsınLar.Ben mi söyLeyeyim aLacakLarı adamLarı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şu durumda çift forvet oynanırsa ya Alex ya da Aurelio ya da Appi yedek kalır.Bence yabancı bir forvet alınmaz ise tek forvet oynar Fb.İlhan yada Kazım için bu üç isim yedek kalmaz.
So what?
Saike
Delgado forvette pek verimli olamaz bence, ayrıca Bobo dışında Şampiyonlar Ligini kaldıracak forveti yok Beşiktaşın.. Belki Şampiyonlar Liginde 4-3-2-1 taktiği ile oynayarak bu soruna bir çözüm bulunabilir.. Tek forvet Bobo, arkasında Rico ve Delgado..
Kadroda 8 yabancı var Serkan bilmem haberin var mı?
Deivid gider, Zico istediği kadar kalsın desin.
Olmadı toptan giderler.![]()
So what?
Saike
Ben artık transfer beklemiyorum bence 6+2 çıkacak ve Deivid kalacak.Zico sağ bek isterse Matheus bir takıma kiralanıcak ve bir sağ bek alınacak.
Saviola'yı istiyorum![]()
Sağ bek için yerli bir oyuncu alınırsa iyi olur, Mehmet Topuz alınsa aslında çok iyi olacaktı, Kayserispor inat etmese kesin alırız.
VaLLa şemsicim adam Copa america nın yıLdızLarından o yüzden bu şartLar aLtında aLabiLmemiz çok zor.AsLında demek istediğim bu adam gibi bir dünya forvet var potansiyeLi oLan bunLarı buLabiLmemiz gerek araştırmacı oLmaLıyız anLatmak istediğimde bir nevi oydu zaten.BöyLe adamLarı ortaya çıkarabiLirsek çok işimize yarar.
Bence Beşiktaş'ın yeterince forveti var. Zaten Şampiyonlar liginde Final falan düşünmediklerine göre Bobo-Nobre ikilisi rahat götürür Beşiktaşı
Mehmet Topuz işi çok zor.Gökhan ve Mehmet 1 sene daha Kayseride kalcak
@Hayrettin abi bizde Celal ve Mario gibi beceriksiz adamlar olduğu sürece iyi forvet felan alamayız.İyi bir stoper lazım bize.Umarım alabilirler.
Nobre bence yeterli.![]()
So what?
Saike
CeLaL koLot ve Mario Berk zaten tam bir facia adamLAr.