Sayfa 301 / 439 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
9,001 ile 9,030 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kupa maçlarına kesinlikle geçen seneki gibi çıkmalıyız.Orda şans vermeliyiz yedek ve gençlere.Kupa maçlarında şöyle bir on bir iyi olurdu
    Volkan Babacan
    Kerim
    Can
    Önder
    Vederson
    Ali Bilgin
    Kemal
    Selçuk
    Olcan(Gürhan)
    İlhan
    Semih

hepsi türk

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence yabancı bir forvet alınmaz ise herhalde alınamayacak Kezman tek forvet olacak.Ayrıca İlhan Kayseri'de bildiğim kadarı ile banko oynamıyordu.Oyanasa bile Avrupada hemen gerçekleşmesi beklenen hedefleri olan Fenerbahçe için yeterli değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Forvette Nobre,Güleç,Akın,Burak var.Olmadı Delgado oynar.Ben çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Zaten bu saatten sonra kaliteli forveti nereden bulacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Deivid %90 gider.Artık onu saymayın bence.
    Deivid kalıcak 3 yıllık sözleşmesi daha var ve gitmeyede niyeti yok. Arkasında Zico var. Kezman'ın yanında ne İlhan ne Semih ne de Colin oynayacak. Tek kişi var o da Deivid.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Polat: "Gökhan Ünal´la Anlaştık"

06.07.2007 - 16:13:27 |

Kaynak: Yurt Dışı Kaynaklar

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaştıklarını açıkladı.

Gökhan´ın G.Saray´ı istediğini söyleyen Polat bu konudaki cevabı Kayserspor cephesinden beklediklerini de ifade etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence yabancı bir forvet alınmaz ise herhalde alınamayacak Kezman yedek olacak.Ayrıca İlhan Kayseri'de bildiğim kadarı ile banko oynamıyordu.Oyanasa bile Avrupada hemen gerçekleşmesi beklenen hedefleri olan Fenerbahçe için yeterli değil.
    Şemsi Kezman yedek mi olurmuş

İlhan 11 maça ilk 11'de çıkmış, toplamda 33 maçta forma giymiş ligde. 5 golü var, Beşiktaş, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Gençlerbirliği ve Bursaspor'a gol attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Deivid kalıcak 3 yıllık sözleşmesi daha var ve gitmeyede niyeti yok. Arkasında Zico var. Kezman'ın yanında ne İlhan ne Semih ne de Colin oynayacak. Tek kişi var o da Deivid.
    Kim gitcek o zaman karar çıkmazsa Appiah mı gitcek?Yoksa Alex mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Forvette Nobre,Güleç,Akın,Burak var.Olmadı Delgado oynar.Ben çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Zaten bu saatten sonra kaliteli forveti nereden bulacağız.
    Nobre ve Burak sakatlandılar.Ayrıca bunların hiçbiri Ş.Ligi için yeterli değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Deivid kalıcaksa kim gidecek? bugün sözleşme imzalayan Carlos mu ,Alex mi,Edu mu Lugano mu,Kezman mı,Appiah mı?(Schalke Appiah'ı almaktan vazgeçti) ????

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GitsinLer ŞiLi miLLi takımında ki Suazo yu aLsınLar.Ben mi söyLeyeyim aLacakLarı adamLarı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu durumda çift forvet oynanırsa ya Alex ya da Aurelio ya da Appi yedek kalır.Bence yabancı bir forvet alınmaz ise tek forvet oynar Fb.İlhan yada Kazım için bu üç isim yedek kalmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kim gitcek o zaman karar çıkmazsa Appiah mı gitcek?Yoksa Alex mi?
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Deivid kalıcaksa kim gidecek? bugün sözleşme imzalayan Alex mi,Edu mu Lugano mu,Kezman mı,Appiah mı?(Schalke Appiah'ı almaktan vazgeçti) ????
    Karar çıkmazsa yönetim büyük ihtimal transfer yapmayacak....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Delgado forvette pek verimli olamaz bence, ayrıca Bobo dışında Şampiyonlar Ligini kaldıracak forveti yok Beşiktaşın.. Belki Şampiyonlar Liginde 4-3-2-1 taktiği ile oynayarak bu soruna bir çözüm bulunabilir.. Tek forvet Bobo, arkasında Rico ve Delgado..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kadroda 8 yabancı var Serkan bilmem haberin var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Kadroda 8 yabancı var Serkan bilmem haberin var mı?
    Evet var. Deivid gitmeyecek ama kim gidecek bilyorum. En azından Zico buna izin vermeyecek

Deivid gider, Zico istediği kadar kalsın desin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GitsinLer ŞiLi miLLi takımında ki Suazo yu aLsınLar.Ben mi söyLeyeyim aLacakLarı adamLarı
    Hayrettin abi peki bu adamı alabilme durumumuz nedir? Bunlarda önemli.Kulübü satar mı? Satarsa kaça satar? Bize gelmek ister mi? Bu saatten sonra iyi bir forvet transferi zor bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olmadı toptan giderler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben artık transfer beklemiyorum bence 6+2 çıkacak ve Deivid kalacak.Zico sağ bek isterse Matheus bir takıma kiralanıcak ve bir sağ bek alınacak.

Saviola'yı istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben artık transfer beklemiyorum bence 6+2 çıkacak ve Deivid kalacak.Zico sağ bek isterse Matheus bir takıma kiralanıcak ve bir sağ bek alınacak.
    Evet. Bence de federasyon sırf yabancı kuralını artırdık demek için 6+2 yapacak. Deivid kalacak. Mateus kiralanacak. Ve geri kalan 1 yabancı hakkıylada Brezilya'dan tanınmamış bir sağ bek alınır. Benim düşüncem.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Delgado forvette pek verimli olamaz bence, ayrıca Bobo dışında Şampiyonlar Ligini kaldıracak forveti yok Beşiktaşın.. Belki Şampiyonlar Liginde 4-3-2-1 taktiği ile oynayarak bu soruna bir çözüm bulunabilir.. Tek forvet Bobo, arkasında Rico ve Delgado..
    Evet yabancı bir forbvet alınmazsa ki bana göre alınmal bu taktik en iyisi olur.Hem de Rico Ve Delgado gibi yıldızlar yedek kalmaz

Sağ bek için yerli bir oyuncu alınırsa iyi olur, Mehmet Topuz alınsa aslında çok iyi olacaktı, Kayserispor inat etmese kesin alırız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayrettin abi peki bu adamı alabilme durumumuz nedir? Bunlarda önemli.Kulübü satar mı? Satarsa kaça satar? Bize gelmek ister mi? Bu saatten sonra iyi bir forvet transferi zor bence.
    VaLLa şemsicim adam Copa america nın yıLdızLarından o yüzden bu şartLar aLtında aLabiLmemiz çok zor.AsLında demek istediğim bu adam gibi bir dünya forvet var potansiyeLi oLan bunLarı buLabiLmemiz gerek araştırmacı oLmaLıyız anLatmak istediğimde bir nevi oydu zaten.BöyLe adamLarı ortaya çıkarabiLirsek çok işimize yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Beşiktaş'ın yeterince forveti var. Zaten Şampiyonlar liginde Final falan düşünmediklerine göre Bobo-Nobre ikilisi rahat götürür Beşiktaşı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Mehmet Topuz işi çok zor.Gökhan ve Mehmet 1 sene daha Kayseride kalcak

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Polat: "Gökhan Ünal´la Anlaştık"

06.07.2007 - 16:13:27 |

Kaynak: Yurt Dışı Kaynaklar

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaştıklarını açıkladı.

Gökhan´ın G.Saray´ı istediğini söyleyen Polat bu konudaki cevabı Kayserspor cephesinden beklediklerini de ifade etti.
    Hala mı Gökhan Ünal bu adam Kayseri bu kadar laf etti.Sözünden dönmezler artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Hayrettin abi bizde Celal ve Mario gibi beceriksiz adamlar olduğu sürece iyi forvet felan alamayız.İyi bir stoper lazım bize.Umarım alabilirler.

Nobre bence yeterli.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CeLaL koLot ve Mario Berk zaten tam bir facia adamLAr.

Mesaj Yetkileri