Nerede Kıvanç Oktay,İbrahim Altınsay,Hüsnü Güreli gibi adamlar..
Nerede Kıvanç Oktay,İbrahim Altınsay,Hüsnü Güreli gibi adamlar..
So what?
Saike
Kayseri cangeleyi alarak önemli bir adım attı.Çok başarılı olucaktır kesinlikle
Gökhan CimBom'a transfer olursa Sn. Mamur çıkıp SAT-TIK GİT-Tİ diye afiş astırır mı acaba![]()
Bu Celal Kotol bi oyuncu getiremedi 2 aydır.
Bizde eskiden Hakan Bilal Kutlualp vardı. İngiltere'ye gitti 1 hafta sonra Anelka'yla döndü![]()
Hakan biLaL kutLuaLp bu işin Türkiye de ki en iyi adamıdır.Onun üstüne bu işLerden anLayan adam tanımam..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bizdede bir adam vardı sene başında gitti.Alt yapıdan sorumluydu hatta.
So what?
Saike
Kayseri başkanı o kadar sözü ettikten sonra satmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence de M.Topuz u satmaz gibi geliyor bana Kayserispor... Ama alırsa FB çok faydalı olur...
Yonetim yasli oyuncu almaz genclestirme operasyonu yapiyorlar kesinlikle saviolayi cok istiyorlar
sergen yalçın ESESDE hatta oyle yogun yıgılma olduki resmi site çoktü
ŞAMPİYON ESES
Eses ve sergen için umarım hayırlı olur.
HahahaTebrikler kardesim...
Umarım Sergen de Esesde eski günlerine geri döner.Beşiktaşlı olduğum için Sergenin yeri ayrıdır bende.
Sergen eskişehirsporda da başarılı olamayacak bence
Deivid kesin gidecek ondan şüohe yok zaten
yaw galatasaray gökhan ünal ile anlaşmış adnan polat demiş...bu durumda mehmet topuzda bize gelir![]()
Trabzon bu turu sorunsuz geçerde ilerisi önemli hala doru dürüst forvet yok takımda
Brezilya baskını!..
Brezilya kulüplerinin transfer için Beşiktaş kulübüne menajer yolladığı iddia edildi
Brezilya'da yayınlanan Bola Rolando gazetesi, ülke kulüplerinin transfer için rotayı Beşiktaş'a çevirdiklerini yazdı. Gazete, Ricardinho, Nobre ve Kleberson için ortak hareket eden kulüplerin, Teodoro Constantin isimli bir menajeri, siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere İstanbul'a gönderdiklerini ileri sürdü.
Bola Rolando, Ricardinho'nun transferinde ısrarcı olan Corinthians'ın, bu futbolcu ile ön görüşme yaparak, anlaşmaya vardığını ifade etti. Ricardinho'nun da, Brezilya'ya dönmeye sıcak baktığını yazan gazete, Corinthians'ın, Beşiktaş'ın isteyeceği bonservis ücretini ödeyebileceğini de vurguladı.
'Beşiktaş zorluk çıkarmaz'
Brezilya basınına göre, Türk vatandaşlığına geçerek Mert ismini alan Marcio Nobre de, geçen sene Libartadores Kupası'nda final oynayan, ancak ligde kötü günler geçiren Gremio'nun listesinde yer alıyor. Bola Roland bu transferle ilgili haberinde de Nobre'nin gidişine sıcak bakan Beşiktaş'ın, Gremio'nun teklifine zorluk çıkarmayacağını beklendiğini yazdı.
Bu arada uzun süredir Santos'un transfer listesinde bulunan Kleberson'da da sona yaklaşıldığı açıklandı. Kleberson'un, FIFA'ya yaptığı şikayetin önümüzdeki hafta sonuçlanacağına dikkat çeken Bola Rolando, Santos'un herşeye rağmen Beşiktaş ile masaya oturmayı tercih ettiğini, bu nedenle İstanbul'a gönderilen ortak menajere yetki verildiğini belirtti.
Kaynak: Milliyet
Sergen Yalçın Eskişehirspor`da
Lig A takımlarından Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştıklarını söyledi.
06.07.2007
Türk Telekom Lig A takımlarından Eskişehirspor’un Başkanı Nebi Hatipoğlu, "Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ı girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştıklarını söyledi. Hatipoğlu, Takıma bir 10 numara gerekiyordu. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tesislerimizi ziyareti sırasında (ben Beşiktaşlıyım, size Sergen Yalçın’ı getiriyim mi) dedi. Ben (Sergen gelmez) dedim. Maliye bakanımız kendisini aradı. Bakan Unakıtan’ın girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştık. Sergen, önümüzdeki sezon Siyah-kırmızılı formayı giyecek. Sergen ile 8 Temmuzda Atatürk Stadı’nda taraftarımızın önünde 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bütün taraftarımızı o gün stada bekliyoruz." Açıklamasını yaptı.Kaynak: Fanatik
valla siteye girilmiyo yamuldu sitebaşarılı olurmu olmazmı bilinmez ama ortada cafer örneği var
![]()
I'm back...
Bakiyorumda sergeni buyutuyorsunuz hemen oyle sampiyon olunmaz lig a kolay degil ezbere konusmayin kume dusen takim gider lideri yener oyle gecen sene malatyayi gorduk yildizlarla cikamadi oftasi gorduk kasimpasayi gorduk sergen is yapmaz gelsin bakalim orduyada su sergen iyice bir izlim
mesela gecen sene orduyu gordunuz 2 senedir transfer yapmadan zirveye oynuyoruz
4-5-1 Oynasada ne umut ne Ersen bitirici forvet değil ... F.Tekke Ümit karan tarı bir oyuncu bulamazsa tsnin işi yine çok zor
Kayseri yönetimi bu iki oyuncuyu kesinlike satmayacağız dedi...Gökhan Ünal gsye giderse tükürdüklerini öle veya yalamış olucaklar ve m.topuzun fbye gelmemesi için hiç bir neden kalmayacak bunu dedim...Lafı ters anlamak için çabalama doğal takıl
Yahu istediği kadar oynasın.Avrupa'nın atmosferi bir başka.O stresle karşında Ronaldinho,Lampard,Drogba,Etoo,Henry gibi oyuncular oynuyor.Kezman'ı gördük Az maçında iyi oynadı ama gol atamadı.Bize golcü lazım.Artık bu olaylara objeektif bakmanın zamanı gelmedi mi yahu?
Geçen Lig Döneminde bi spor programında duymuştum...
Fenerbahçede Forvet Var ama Golcü Yokne kadar doru bi cümle bize golcü lazım
Türkiye de yeni moda stad da imza töreni![]()