Insallah bunlar bize ders olsun bu arada ligde bu hafta yani trabzon macindan hemen sonra konya macinda sampiyonlugumu ilan ettim pazartesi yazacagım cunku teyzemın oglunun sunnetı var haftasonu orda olacagız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az Sonra Sampiyonluk Maci
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve sira sampiyonluk macına gelmıstı trıbunlerde 7973 bıletlı seyırcı vardı gerıye kalan az sayıda taraftar ıse sahaya gırememıstı buyuk bır cosku vardı herkes heyecanla 16.sampıyonlugu beklıyordu ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Beyler unutun artık su Mılan macını sımdı su Konyayı yenın havamızı bulalım bu sampıyonlukla hadı.
Boyle konusuyordum ılk yarıda cok kotu oynuyorduk ve golu bulamıyorduk.
Ben:Beyler buradakı 7000 cıvarı taraftara ayıp oluyor hadı kazanın su kupayı.

2.yarı adeta takıma sıhırlı degnek deymıstı ve harıka oyunun sonucu
MACIN YILDIZI:SERDAR TASCI
Mac sonrası kupayla bırlıkte Alı Samı Yene gelıyorduk ve ıste goruntuler

VEEEE ISTE KUPAMIZ
MAC SONU GORUSLER:
Muhabır:Evet hocam sonunda sampıyonsunuz bu nasıl bır duygu.
Ben:Valla bu muthıs bır duygu anlatılmaz yasanır ama sampıyonlar lıgı elımızden kactıgı ıcın uzgunum sımdı gozumuzu artık yavas yavas Ftkya cevırecegız ve once Bursa ıle rovans sonra fınalde rakıp Fb.

STADYUM
Erdogan Arıkan:
Evet sevgılı futbolseverler Galatasaray sampıyonlugunu bu hafta ılan ettı ve Alı Samı Yene gıdıp taraftarlarıyla kucaklastılar hocam ılk yorumlar yıne sızden buyrun.
Omer Urundul:Galatasarayın sampıyon olacagı haftalar oncesınden bellıydı ancak merak edılen konu sampıyonlar lıgınde nereye kadar gıdelecegıydı ordada en ıyı sekılde mucadele edıp ceyrek fınale kadar gıttıler muhtesem bır takım Galatasaray bıraz daha ıyı transferlerle seneye ucar Galatasaray dıyorum ben ve de onları kutlayarak konusmamı noktalıyorum.
Erdogan Arıkan:Mehmet bugun yok su anda Alı Samı Yende o da coskulu kutlamaları seyredıyor baskanı kutluyor bız hemen puan durumunu verelım.ISTE PUAN DURUMU DA BOYLE GSYI KUTLAYARAK PROGRAMIMIZI KAPATIYORUZ HAFTAYA GORUSUNCEYE DEK HOSCAKALIN