Sayfa 307 / 439 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
9,181 ile 9,210 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bende fotomaçta mı ne okudum yalan haber kesinlikle zaten Serhat'ı takımda istemeyen ve raporu veren Daum oldu
    Serhat ayrılırken Fenerbahçe daha fazla para verdi ama Avrupa tecrübesi yaşamak istiyorum dedi. Fenerbahçe tutmak istedi ama Serhat'ın niyeti Avrupa'ydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lige Doğru programına Kayserispor İdari Menajeri Süleyman Hurma bağlandı, Topuz ve Ünal'ı satmayacağız kesinlikle dedi ve bu oyuncuların Kayserispor'da mutlu olduklarını söyledi.

Ben futbolcu olsam ve beni isteyen o kadar kulüp olsa, hem de yüksek kontratlara bir dakika durmazdım Kayserispor'da.

Topuz ile Ünal hangi takıma giderse gitsin üç büyüklerden, hepsinde banko oynayacaklarını da biliyorlar ama kalmak istiyorlar, akıl sır erdiremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence hangi takıma giderseler gitsin banko oynayamazlar Egemen.

İrdeleyelim istersen

Beşiktaş forvet hattı Nobre-Bob hangisini kesebilirsin?Yada banko diyebilirmisin?

Sağ kanatta MEhmet varken orda kesin oynar diyebilirmisin?

-----

Galatasaray

Forvette 5 tane oyuncu var Hasan hariç hepsi milli takıma seçiliyor hangisini kesipte banko oynatırsın?

Sağ kanatta Hasan Şaş varken nasıl banko oynar Topuz?

---

Forvete o kadar adam almışken(son olarak İlhan)Nasıl olacakta Gökhan oynayacak?

Küme düşmemeye oynayan bir takımdan milli takıma giden bir oyuncu varken (Ali Bilgin) nasıl banko oynayabilir?

Ayrıca bazı arkadaşlar serhat ne yaptı demiş onun yaptığını futbol tarihinde belki kimse yapmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Santa Cruz umarım gelir...

Bobo ile iyi bir ikili olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bence hangi takıma giderseler gitsin banko oynayamazlar Egemen.

İrdeleyelim istersen

Beşiktaş forvet hattı Nobre-Bob hangisini kesebilirsin?Yada banko diyebilirmisin?

Sağ kanatta MEhmet varken orda kesin oynar diyebilirmisin?

-----

Galatasaray

Forvette 5 tane oyuncu var Hasan hariç hepsi milli takıma seçiliyor hangisini kesipte banko oynatırsın?

Sağ kanatta Hasan Şaş varken nasıl banko oynar Topuz?

---

Forvete o kadar adam almışken(son olarak İlhan)Nasıl olacakta Gökhan oynayacak?

Küme düşmemeye oynayan bir takımdan milli takıma giden bir oyuncu varken (Ali Bilgin) nasıl banko oynayabilir?

Ayrıca bazı arkadaşlar serhat ne yaptı demiş onun yaptığını futbol tarihinde belki kimse yapmamıştır.
    Nobre yedek kalır, Gökhan Ünal ile Bobo çift santrafor oynarlar, hiçbir Beşiktaşlı da buna itiraz etmez.

Mehmet Yozgatlı'dan kat be kat üstün bir oyuncu Mehmet Topuz ve onu rahat keser, bir tane Beşiktaşlı da itiraz etmez.

Galatasaray'da forvet hattında rahat oynar, Ümit ile Gökhan iyi bir ikili oluşturur, hiçbir Galatasaraylı da hayır demez.

Hasan Şaş oynamıyor sağda, Sabri oynuyor, Sabri'yi keser Mehmet Topuz veya kim oynuyorsa, oraya ambargo koyar.

Pek futbolu takip etmiyorsun sanırım, Gökhan Ünal'dan bahsediyoruz, geçen senenin gol kralı ve bu sene onca sakatlığa rağmen 15'in üzerinde gol atmış bir oyuncu. Kezman'la beraber çift forvet oynar, İlhan'ı, Colin'i, hepsini keser.

Futbolu takip etmediğinden artık eminim çünkü Ali Bilgin hiç milli takıma seçilmedi Ali Bilgin'den kat be kat üstündür Topuz ve onu da rahat keser.

Kısacası Topuz Türkiye'nin en iyi sağ kanadı, Gökhan ise Türkiye'nin en iyi forvetidir ve üç büyüklerde banko oynarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lige Doğru programına Kayserispor İdari Menajeri Süleyman Hurma bağlandı, Topuz ve Ünal'ı satmayacağız kesinlikle dedi ve bu oyuncuların Kayserispor'da mutlu olduklarını söyledi.

Ben futbolcu olsam ve beni isteyen o kadar kulüp olsa, hem de yüksek kontratlara bir dakika durmazdım Kayserispor'da.

Topuz ile Ünal hangi takıma giderse gitsin üç büyüklerden, hepsinde banko oynayacaklarını da biliyorlar ama kalmak istiyorlar, akıl sır erdiremiyorum.
    Demekki adamlar kulüplerine aşık...Yada senin gibi düşünmüyorlardır şuanki kulüblerini, sosyal yaşamlarını seviyor olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tamam Egemenciğim Ali Bilgin çağırılmadı milli takıma.

Sen haklısın sen biliyorsun...Sen takip ediyorsun Galatasaray idmanlarını...Hakan Şükür'ü o kadar rahat keser ki şu anda..

Mehmet Yozgatlı kim ki zaten?Antremanlarda en önde o gitmiyor zaten.

Nobre kim yahu?Zaten forvetlerde ikili uyum hiç sözkonusu bile değil!

İlhan'ı Colin'i kessede mesele zaten o değil sen benim dediklerimi okumuyosun o kadar forvet arasına girilmez...

Ama sen daha iyi biliyorsun boşver.

Beşiktaş taraftarı beni her maç coşturur

Kartal'ın süper transferi Edouard Cisse, football365.fr'ye müthiş açıklamalarda bulundu. Cisse, "Beşiktaş taraftarına hayran kaldım. Böylesine müthiş bir taraftar topluluğunun desteği ile her maç coşarım" dedi.

Gülmeye geldim

"PSG'de kötü sonuçlar aldığımız için gülmeyi unutmuştum. Ama Beşiktaş'ta her şey çok farklı olacak".

Beşiktaş'ın yeni ön liberosu Cisse, Fransa'nın en çok takip edilen spor internet sitesi football365. fr'ye konuştu. Cisse, "Beşiktaş'a gelmeye nasıl karar verdin?" sorusuna, "1 ay önce Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini öğrendim. 15 gün bekledim ve bazı şeyleri düşünüp tarttım. Kulübüm beni tutmak için fazla
    bir şey yapmayınca Beşiktaş'a evet dedim" cevabını verdi.

FRANSA'DA OLMAZ

Cisse, İstanbul'a indiğindeki coşkulu karşılama için de, "Beşiktaş taraftarının coşkulu olduğunu söylemişlerdi. Havaalanında bunun doğru olduğunu gördüm. Fransa'da bu tarz bir coşku ve karşılama asla olmaz. Bana hep 'Sen onları bir de İnönü Stadı'nda gör' diyorlar. Eğer öyleyse, beni tutamazlar" dedi.

MUTLU EDECEĞİM

Fransız yıldız şöyle devam etti: "PSG'de kötü sonuçlar aldığımız için gülmeyi unutmuştum. Yeni bir sayfa açtım. Türkiye'ye şampiyonluk yaşamaya, hem mutlu olmaya, hem de mutlu etmeye geldim. Takım arkadaşlarımla birlikte hareket ederek, Beşiktaş'a faydalı olmayı arzu ediyorum."

Yatırım Kazım

Annesi Kıbrıs Türkü olan Colin Kazım, futbola 15 yaşında Bury'de başladı. Colin doğrudan hücumda ve stoperin tam kucağında oynamayı sevmez, istemez. Genç olması avantaj, çıkış yapacaktır. Ama Alex'in frikiklerine karışmamalı

Doğu Karayipler'deki küçücük Antigua ve Barbados adaları bağımsızlığını ancak 1981'de kazanmıştı. Tam 170 kişilik dev(!) gibi bir ordusu bile vardı. Babası işte bu adalarda doğmuştu Kazım'ın. Meşhur Armani bile dünya güzeli bu adada milyon dolarlık malikane satın almıştı. Kazım'ın annesi ise Kıbrıs Türkü idi...

KORKUNUN HEMŞEHRiSi

Kazım ise meşhur korku filmleri adamı Hitchcook'un doğduğu diyarlarda, Londra'ya yakın Leytonstone'da dünyaya gelmişti. Okula da bu bölgenin banliyölerinden birinde başlamıştı. Futbola 15 yaşında başladığı Burry, ünlü Terry Mc Dermott'un yetiştiği kulüptü ve İngiliz futbol sisteminde şu anda 4. Division'da oynuyordu. Bugün bu kulübün kayıtlarında Kazım'dan "Premier Lig'e kazandırdığımız süper oyuncumuz" diye övgüyle söz ediliyordu.

FENER'E ÇABUK ALIŞIR
    Kendilerine Kılıçlar der S. United'lılar. Kazım'ın Premier Lig'e attığı ilk adımı kucaklayan takım onlar oldu... Öylesine keskin bir takımdan geliyor Kazım. Sheffield küme düştü ama daha şimdiden 2. ligdeki maçları için tanesi yaklaşık bin YTL olan 16 bin bileti kombine olarak sattılar. Dolayısı ile hırsı da azmi de olan bir takım ve kültürden geliyor. Yani Fener'e çabuk alışacak, taraftar da ona kolay ısınacak.

NE iŞ OLURSA YAPARIM
    Sheffield'ta 90 dakikanın tümünde oynadığı maç sayısı sadece 5'ti. Geri kalan 22 maçta ise ya oyundan çıkmış ya da sonradan girmişti. Onun için en önemli maç 90 dakika sahada kaldığı Chelsea maçı idi. Premier Lig'de tek golünü ise Anelka'nın takımı Bolton'a atıyordu. Teknik adamının ona en az süre verdiği 2 maç, içerde ve dışarıda oynadıkları Watford maçları idi. Bunun nedeni de açıktı, küme düşmenin en büyük adayı olan takım, sıkı savunma yapmak istiyor, Kazım da bu kadar kalabalık savunmaların içinde oynamayı pek sevmiyordu. Sheffield genellikle 4-4-2 oynayan bir takımdır. Örneğin Chelsea maçında 4-4-1-1 gibi oynadılar ve Kazım santrfor Hulse'un arkasında görev yaptı. Yine deplasmanda Aston Villa'ya 3-0 yenildikleri zaman, maçın başında ısınma hareketleri sırasında Nade sakatlanınca sürpriz bir şekilde ilk 11'e girdi bu sefer önde Stead oynadı, o ve Gillespie ise beraber tek santrfor arkası 2'li gibi oynadılar. Bu maçta aklımda kalan tek hareketi son dakikalarda 25 metreden ayağını yere sürterek vurduğu için iyi atamadığı şuttu. Bolton'a gol attıkları maçta ise oyuna 2. yarı Gillespie'nin yerine girdi ve orta 4'lünün sağı gibi oynadı. Yani işin özeti, doğrudan hücum bölgesinde ve stoper kucağında oynamayı pek sevmez. Analiz yapma ve izleme şansı bulduğum 15 maçının 5'inde orta sahanın solu (örneğin mayıs ayında 2. yarıda oyuna girdiği Wigan maçı), 4 tanesinde sağı (Bolton maçı), 1 tanesinde ortasında oynadı. 6 kez de forvetin yanında veya sağ arkasındaki adam (Aston Villa maçı) konumunda idi. Dolayısı ile hücumda her yerde kullanılabilecek bir adam olmakla birlikte, ilk olarak orta sahanın solu, eskiden Tuncay'ın oynadığı yerde düşünülecek biridir. Hücum ribaundu alma konusunda Fener'e yararı olacaktır. Bolton'a attığı golde rakipten dönen topu kaleye sağ çarprazdan şahane falsolu bir vuruşla gönderişini unutamam.

ALEX'i KIZDIRMAMALI
    Korner ve frikik atma konusunda da başarılıdır ama Alex'in yanında bir defa frikik atmaya yeltenen Ümit'in başına gelenleri gördüğüm için bu konuda Kazım'a fazla bir şey diyemiyorum. "Bir kerecikten bir şey olmaz, atabilir miyim abi?" diye Alex'e sormadan, bu işlere kalkışmamasını öneriyorum.

Dr. Gürkan Diyor Ki
    1 Genç olması büyük artıdır. Ama henüz çok şeyler beklemek için erkendir. Takımı kurtarmasını beklemek yanlış olur. 1 santrfor daha alınırsa sürekli ilk 11 şansı da pek olmaz.

2 Çizgi kenarlarına kadar inip, rakip bekleri üstüne çekerek, göbekte alan boşaltması, arkadan yüklenecek Fenerbahçe'nin adamlarının çok işine yarayacaktır.

3 Zorlu Avrupa deplasmanlarında eğer ki Fener çift forvet oynamaktan korkar ve tek forvete dönerse, o tek forvetin arkasında sağda Ali Bilgin, solda Kazım süratleri ve savunma da yapabilirlilikleri ile çok iş yapacaklardır.

4 Fenerbahçe'ye uzun vadede para kazandıracaktır.

5 Bu sene çıkış yapma olasılığı olan oyunculardan biri olacaktır.

Dr. Gürkan KUBİLAY

Saviola'ya en iyi teklif Cimbom'dan

Saviola'ya servet

İspanya'nın Barcelona ağırlıklı yayın yapan "www.sport.es" sitesi, G.Saray'ın Saviola'ya yıllık 5.4 milyon euro önerdiğini iddia etti. Site, Real Madrid ve Lyon'un da istediği Arjantinli yıldızın, şu ana kadar en iyi teklifi sarı-kırmızılı takımdan aldığını yazdı. Haberde, "Saviola, Türkiye Ligi'ne sıcak bakmadığı için önceliği Real ve Lyon'a veriyor.
    İki takımla anlaşamazsa G.Saray'a gidebilir" ifadesi kullanıldı. Adnan Polat ise dün bir kez daha Saviola ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Denizlispor'a 2 Brezilyalı

Denizlispor'a 2 Brezilyalı Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın raporu doğrultusunda yabancı futbolcu transferine ağırlık veren Denizlispor'un sezonun bitmesiyle birlikte görüşmelerini sürdürdüğü ve ismi açıklanmayan Brezilyalı bir stoper ve bir sol kanat oyuncusuyla anlaşmaya vardığı, önümüzdeki günlerde bu oyunculara imza attıracağı öğrenildi.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, iç transferde Selahattin, dış transferde Musa Kuş, Zafer Demir ve Caner'i renklerine bağlayarak güçlendiklerini belirterek, "Yabancı futbolcu transferinde ise çalışmalarımızı acele etmeden sürdürüyoruz. Uzun süredir görüştüğümüz Brezilyalı 2 oyuncu ile prensipte anlaştık. Bu oyuncular, büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek ve aradaki küçük pürüzleri gidererek kendilerine imza attıracağız. Bir yabancı santrafor almak için de çalışmalarımız sürüyor. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çıkış yapar genç,dinamik fakat Avrupa için yeterli değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gerçekten çıkış yapabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende gelecek 5-6 yila damga vuracak Colin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıllık 5.4 M € ..Vay anasını ..Hadi diğer transferlere sponsor dedik te hangi sponsor bunu bu kadar karşılayabilirki??..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Martinez bitti

Bordo-mavili yönetim, Kolombiyalı kaleci için Sakaryaspor'a Ahmet ve 1 milyon 300 bin dolar verecek. Bu transfer haftaya açıklanacak.

Trabzonspor'un kaleci Martinez için Sakaryaspor ile el sıkıştığı iddia edildi. Yapılan anlaşmaya göre bordo-mavili kulüp, Sakaryaspor'a bu transfer için kaleci Ahmet ile birlikte 1 milyon 300 bin dolar verecek. Ödemenin 500 bin doları peşin, geri kalanı taksite bağlanacak. Trabzonspor yönetimi
    ayrıca ligin devre arasında parasını alamadığı için Sakaryaspor'dan ayrılıp geri dönen Erdinç için yeşil-siyahlı kulüpten alacağı paradan da vazgeçecek.

MUSAMPA FAKTÖRÜ
    Martinez transferinin gizlenmesinin iki önemli nedeni var. Yönetim Vllaznia maçı öncesinde transferi açıklayarak takımın konsantrasyonunu bozmak istemiyor. İkinci önemli nedenin ise bonservisini bedavaya almak isteyen Musampa olduğu iddia ediliyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzon'un bu transferi yapabilmesi için Musampa'yı göndermesi gerekli. Yönetim, Kiki'nin bu durumdan yararlanmasını engellemek istiyor.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BakaLım bu gün ne dedikoduLar ortaya atıLacak yada Mario berk ve CeLaL koLot bunu aLıcaz şunu aLıcaz diye ne yaLanLar uyduracak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer bir defans almazlarsa yuh onlara, sanki forvet yok takımda...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALamazLar.ALsaLarda hiç hesapta oLmayan bir adamı göz boyamak için koyarLar takıma.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SavioLa transferinin gerçekLeşeceğini sanmıyorum ben.FeLdkamp zaten dün idman sonrası topLantıda yabancı santrafor düşünmedikLerini aLabiLirsek yerLi bir goLcü aLabiLiriz diye açıkLama yaptı.Bence Gs nin bu transferi yapma ihtimaLi çok düşük..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Deniz bosver bu senede biz cikalim super lige hep ayni takimlar olunca sikiyor

Eskisehir-Orduspor- mesela bir boluspor bunlar ne guzel olurdu deme insallah oftas istanbul bld falan duserde lig bunlarla daha cok kizisir oftas zaten transfer yapmadiki adam gibi
    evet istanbul bb, oftaşspor, kasımpaşa bunlar düşmesini tekrar istediğim takımlar hiç seyircisi yok bişeyi yok aynı şehirlerin takımları ama süperligde ligin heycanı kaçıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Edu neden oturmasın Türkiye ligi için Eduya çok ihtiyaç yok
    yaw her futbolcunun nazını çekersek yandık o zaman
    Önce Edu nerede oynadığı ve kimlerle oynadığını kısacası Haddini Bilecek
    Kezman Alex Roberto Carlos Appiah Lugano gibi yıldızlar varken Edu kim yaa
    Edu yedek kalmak istemiyorsa gidebilir fenerbahçenin değişilmez bir oyuncusu değilki ?? her zaman yedek kalıcak diye bir şeyde yok .... sakatlık olmayacak mı yorgunluk kart cezalıları olmayacak mı fenerbahçe 3 kulvarda oynayacak unutmayalım
    Ben bu mesajlara anca gülerim Edu yedek kalacak peki kim oynayacak Can Arat yani bomba her an bir hata yapabilir her an arkaya adam kaçırabilir.Edu bu takımın vazgeçilmezlerindendir.Edu haddini biliyor ve milli takıma seçiliyor her zaman olmasa bile.Can Arat oynarsa bırak Avrupa'yı ligdede şampiyonluğu kesin olarak kabul ederiz.Uche-Högh ikilisinden yıllar sonra böyle iki iyi stoper bulmuşuz bunları elimizden kaçırmamalıyız

Ama olay şeydi iyi bir yabancı daha alırız dedi Deniz(Gago) galiba Mehmet de kim yedek kalıcak dedi Deniz Edu kalabilir dedi olay bu...Gelebilcek iyi bir yabancı savunmacı Edu yu keser gibisinden...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alex artık 10 numarayı giyecekmiş...iyi oldu.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede cok zor Savıola'nın GS'ye gelmesi...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bence cok cok dusuk ıhtımaL sawıoLa'nın geLmesı

ama onun yerıne santa cruz yada eLmander'de cok ii oLur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln gelse yeter diyenler, şimdi Saviola Saviola diye ölecek.. Ne kadar açgözlü bir milletiz yav..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

kasımpaşanın geLdıgı ii oLdu bu sene kayserı we gaLatasaray macLarını beLese ızLerız stadın ustunden,yanından gorunuo saha

oftas,ankaragucu,antep,rize inşaLLah bunLardan 3'ü düşer
    4 tane ankara takımı warya gıtsın 2 si

kayserınınde cangeLe transferı cok ii

Nesil
    2006

ya Farkındamısınız Roberto Carlos geldi,Bütün takımlar coştu, Sanki sihirli bi deynek deydi takımlara

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Forvet yerine defansın sağını bir yabancı alınsa

Mesaj Yetkileri