Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 181 / 422 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
5,401 ile 5,430 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

benim beğendiğim bir yetenek açıkçası bana göre Madrid için yeterli bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bence R. Madrid yada A. Madrid en uygunu.

@tobiaslan
    Kuru laf ile olmuyor.Neden?
    Artık sürekli başkasına yapılan yorumları terslemeyi bıraksanda daha çok konulara adapte olsan

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Davis Silva basının uydurmasıdır.Vaart'ın ise gideceğine sanmam Atletico'ya.Kaldı ki Atletico'nun o mevkide çok oyuncusu var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Villa ben Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilecek bir takımda oynamak istiyorum derse napacaklar,adamı stada zincirle mi bağlayacaklar?
    Villa gitmek istemezki, istesede Kayseri nasıl Gökhan'ı elinde tutuyorsa onlarda tutmak zorundalar. Öyle bir forvet kolay, kolay bulunmaz İspanya'da bence, hele birde çok büyük amaçları olan bir takım Valencia, takımı bu kadar kuvvetlendirmişken onu kaybetme gibi bir lüksleri yok.

5. Default

Reyes'in açıklamalarına bakarsak ingiltere'ye dönmesi söz konusu değil tabiki neler olucagını bilemeyiz.Herkes ülkesinde daha mutlu daha huzurludur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

FM'de o kadar olacak mı acep?

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

katalanlar barcelona'ya milli takım gözüyle bakıyorlar onun için çok yardımda bulunuyorlar.

8. Default

süper transferler bekliyoruz orta sahaya senna forvete drogba veya adebayor

anelka yakışmaz villa yeter o takıma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son iki senede gelen büyük başarısızlıklara rağmen bütçe sürekli artıyor Umarım bu sene sportif anlamdada başarılı olarak ekonomik başarıyı bütünleştirirler

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by lucho View Post
    valencia zaten bu standartta bir takım.ispanyanın en iyi iki kanadı(vicente-jo**uın)en iyi forvetleri(villa-morientes)en iyi ön liberosu(albelda)dünyanın en iyi beklerinden 2 si.del horno ve miguel.çok iyi kalecileri(hildebrand-canizares)stoperleride iyi bence raul albiol,marchena,moretti,alexis.takıma zaten birer tane dünya çapında stoper,ön libero ve bir forvet alıncak.ayrıca bu takımda ispanyolların messi si david silva da var.daha ne olsun teknik direktörleride süper.zaten son 7 yılda 2 ş.l. finali. 2 tane ş.l. çeyrek final.2 la liga.1 uefa kupası.bence valencia arsenal den daha güçlü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yani şampiyonlar ligi şampiyonu olabilecek bir takım.
    Çok iyi anlatmışsın.Ben de böyle düşünüyorum.Ama Raul Albiolu daha çok ön libero olarak düşündükleri içinm stoper gerekli bence.Ön libero alacaklarına bir tane amc alsınlar daha iyi.Mesela Riquelme.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En azından çok iyi isimlere tekli yapıyorlar Absürt isimlerle uğraşmıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Adamlar Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoz diye heyecan içerisine girmişler belli.Bomba patlatmak istiyorlar.Van der Vaart gelirse çok iyi transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

silva kesinlikle atletico ya gitmez ama van der vaart olabilir ama van der vaart valencia ya gidecek...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Anelka Mutlu olacağı bir takıma gitsin en iyisi en can yakıcı performans'ını o zaman gösterecektir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

her an bi bomba patlatabılırler

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Çok iyi anlatmışsın.Ben de böyle düşünüyorum.Ama Raul Albiolu daha çok ön libero olarak düşündükleri içinm stoper gerekli bence.Ön libero alacaklarına bir tane amc alsınlar daha iyi.Mesela Riquelme.
    aynen katılıyorum.. Riquelme'nin gidipte en fazla yararlı olabileceği takım valencia'dır ztn..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Atletico artık şampiyonluğa oynamalı çok iyi transfer yaptılar yine

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Assuncao, Atletico Madrid'de

Atletico Madrid, Porto'dan Assuncao'yu renklerine bağlayarak bu sezon ki beşinci transferini gerçekleştirdi.

Atletcio Madrid, Porto'nun Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulo Assuncao'yu renklerine bağladı.

28 yaşındaki Assuncao, 2005 yılında AEK'dan Porto'ya transfer olmuş, ancak teknik ekiple yaşadığı tartışma sonrasında transfer olmak istemişti. 11 yıl aradan sonra bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Atletico Madrid'in bu transfer için ne kadar ödediği açıklanmadı.

Assuncao'yla bu sezon beşinci transferini gerçekleştiren Atletico, daha önce Heitinga, Ujfalusi, Coupet ve Pongolle'u kadrosuna katmıştı.

goal.com

Anlaşma sağlanmış sadece Chivu nun cevabına kalmış herşey... Büyük İhitmalle Real Madrid forması giyicek yeni sezonda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. hersene 20 tane transferle başarılı olacaklarını sanıyorlar sanırım. birilerinin bu durumun farkına varması ve dur demesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

transfer bosman kuralı gerekçesiyle beleşe gerçekleşti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

iyi tarnsfer bence önliberoda eksiklik vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Chivu beğendiğim savunmacılardan biridir. Ama Real savunmacılara yaramıyor yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Cassano beklemede!

Cassano beklemede!

Real Madrid'de geleceği sürekli tartışılan oyuncuların başında olan İtalyan golcü Antonio Cassano, İspanya macerasını noktalayarak İtalya'ya dönmenin hazırlıklarını yapıyor.

Sezon başından Capello'nun isteği doğrultusunda transfer edilen ancak beklenilen verim alınamayan Antonio Cassano'nun Juventus ve Milan ile flortte olduğu iddia ediliyor.

İtalyan oyuncunun menajeri Beppe Bozzo, Real Madrid sportif direktörü Predrag Mijatovic'le görüşerek bonservis bedelini 5.5 milyon euroya çekmeye çalıştığı İspanyol basınına yansıyan haberler arasında.

Cassano'nun yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye geçen Juventus ve Milan yetkilileri ise önümüzdeki günlerde Cassano'nun menejeri Buzzo'nun Real Madrid ile pazarlıklarına göre harekete geçmeyi planlıyor. Öte yandan Adriano Galliani de daha önce Cassano'yu Milan’da görmekten mutluluk duyacağını belirtmişti.. İtalyan futbolunun son yıllardaki en büyük yıldız adaylarından birisi olan ve İtalya Milli Takımı'yla da 2003-2004 yıllarında başarılı maçlar ortaya koyan Cassano, Real Madrid'e transfer olduktan sonra, form grafiğindeki hızlı düşüş nedeniyle milli takımdaki yerini de kaybetmişti.

06.07.2007
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Del Piero_10 Misafir

Cassano'nun bundan sonra gideceği takım son şansı olacak.Tencere kapak misali kendi gibi sorunlu bir takıma giderse bitecek.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gitsin roma ya işte.onların da cassano ya ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bence Juve'ye alsa daha iyi olur. Tabi gündemlerinde varsa

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Chivu gerçekten çok iyi Ajax'ta bulunduğu zamanlar kaptanlık bile yapmıştı kısa bir süre bulunmasına rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bilmiyorum ama ben Valenica'ya hep en çok Pablo Aimar'ı yakıştırırdım, bir nevi idolümdü. Onun neden yolladıklarını bir türlü anlayamadım yada öğrenemedim.

Mesaj Yetkileri