Röportajlar

Spiker:Öncelikle hoşgeldin Ronaldo.
Ronaldo:Hoşbulduk.
Spiker:Fenerbahçe'ye transferin hakkında biraz bilgi verir misin ? Yani neden geldin Fenerbahçe'ye ?
Ronaldo:Aslında ben futbol için değilde başka şey için geldim Türkiye'ye.Bu yüzden kabul ettim teklifi
Spiker:Neden geldin pekii ?
Ronaldo:Türkiye'nin kızları için geldim. Baktım kızlar çok güzel hemen atlayıp uçağa geldim
Spiker:Öhö.Öhö.Çok ileri gitmeyelim bu arada son günlerde Tuncay Şanlı'yla aranızda tartışmalar yaşandığı söyleniyor doğru mu ?
Ronaldo:Tartışma demeyelimde artistlenme diyebiliriz.TunÇay kendini birşey zannedip benim gibi birisine laf atıyor. Yakında kesecem biletini.
Spiker:TunÇay değil Tuncay..
Ronaldo:Biz ona çay diyoruz. Yakında çaydanlık olur.
Spiker:Son haftalardaki formunuzu başta Tuncay olmak üzere diğer futbolculardan daha iyi mi buluyorsunuz ?
Ronaldo:Tabiikide.Her maç 2 gol,3 gol atıyorum.Ben atmaktan bıktım onlar yemekten bıkmadı
Spiker:Sizin hakkınızda çok şişman,koşamaz vs..gibi laflar söyleniyor.Bu konu hakkında neler demek istiyorsunuz ?
Ronaldo:Şimcik söyle oluyor.Ben şişman değilim.İri kemikliyim Göbeğim olması ise Bira'dan kaynaklanıyor.Bu göbek bira göbeğidir. İstesem koşarımda kendimi yormak istemiyorum Top zaten bana geldiğinde her attığım gol oluyor.
Spiker:Pekii..Son olarak T.D.'ünüz Aygün Hagi hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Ronaldo:Çok iyi bir menajer.Biraz sapık ama neyse Bana en sevdiği numaralı formayı vermeye çalıştı ama kabul etmedim
Spiker:Bizimle röportaj yaptığın için teşekkürler..

Spiker:Merhaba Tuncay.
Tuncay:Merhaba..
Spiker:Fenerbahçe'de iyi işler çıkartıyorsun.Avrupa'ya gitme gibi bir amacın var mı ?
Tuncay:Şuan yok ama ilerde olabilir.
Spiker:Yeni iki büyük transfer hakkında neler düşünüyorsun ?
Tuncay:Maxi Lopez çok iyi bir transfer takıma çok yararlı olur.
Spiker:Pekii Ronaldo ?
Tuncay:Roniş'i geç ben futbolcudan saymıyorum onu
Spiker:Aranızdaki sürtüşmeler hakkında neler demek istiyorsun ?
Tuncay:2-3 gol attı diye artistlendiğini herkes bilir.Birisinin ona dur demesi gerekiyor.
Spiker:O da sizin için artistleniyor dedi.
Tuncay:Kim artist bunu halk biliyor zaten.Bu arada Roniş'le aynı mevkiide oynadığım için kendimden utanç duyuyorum
Spiker:Neden Roniş diyorsunuz ?
Tuncay:Bana TunÇay dediği için..
Spiker:Anlaşılan bu kavga daha uzun sürecek.Son haftalardaki formunu Ronaldo'dan üstün buluyor musun ?
Tuncay:Tabiikide.Biz 9 kişi koşalım.O dursun forvette gelen topa vursun gol olsun oh ne güzel Ben hem koşuyorum hem atıyorum.
Spiker:Pekii son olarak Aygün Hagi hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Tuncay:Bunları şimdi herkesin arasında söyleyemem sonra konuşalım
Spiker:Neden ?
Tuncay:Çünkü bu konular 18+
Spiker:Hmm.Anladım pekii Bizimle röportaj yaptığın için teşekkürler.