Beşiktaş 2 yabancı alabilir şu anda biri stoper diğeri forvet olabilir
Beşiktaş 2 yabancı alabilir şu anda biri stoper diğeri forvet olabilir
Martinez çok iyi transfer tsnin tek eksiği forvet oldu şimdi onuda kapatırla ilerleyen günlerde
geçen sene rizede foyma giyimş ama ilk defa duyuyorumbelediye için yararı olur inş.
Tomas-Song gönderilmez büyük ihtimalle 1 yabancı alma hakkı var gsnin
erhan küçük affedildi...ayrıca İ.B.B transferde iyi gidiyo adrianodan sonra tjikuzu hiç fena değil
Zaten bir oyuncu alacaklardı, iyi oldu bu karar.. +1'lik kısmın sahibi hazır zaten, Carrusca..![]()
yaw deivid az kalacak gibi.....federasyon fenere göre belirlior kriterleri fenerin finansı allah korusun gs gibi olsaydı sınırsız yabancı olurdu hemde öle + sı filan olmadan yada ab dışından filan farketmeden
+ lı sistemin pek bir avantajı yok. Hiç yoktan direk 7 olsaydı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok kötü bir karar oldu bu.Federasyon kulüplerin avrupadaki başarısına engel oluyor.
En azından avrupadaki maçlarda 7 yabancı sahada oynayabilecek![]()
deivid olduu sürece 7 yabancı bi anlam ifade etmiyor.edu-lugano-carlos-api-alex-kezman-..... işte burası çok önemli eğer o son adam deividse bu sene de muamma awrupada başarı
Deivid %100 gidecek zaten bu sene 2 forvet aldık 1ide yolda deivide hiç gerek yok yönetim zaten bunun bilincinde
19 Haziran'da verilmesi gereken karar, 7 Temmuz'da verildi.
Ben 11 Temmuz diye tahmin yürütmüştüm, 4 gün şaştım
TFF'den daha ne beklenirdi ki zaten, 7 Temmuz'da verdiğine şükreledim bu kararı, 7 Ağustos'ta da verebilirdi.
Yabancı sınırlaması belli olduğuna göre bizimkilern artık taraftarı oyalayacak başka bahanesi kalmadı.Bekliyoruz hala TRANSFER!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kluivert V.Manisa'ya pahalı geldi
Vestel Manisaspor'a Menajer Erhan Önal tarafından önerilen Patrick Kluivert, bütçe engeline takıldı.Hollandalı yıldızın transferini isim ve marka açısından çok önemli olduğu için gündeme aldıklarını açıklayan Başkan Haluk Çubukçu, "Kluivert her yöneticinin, her teknik adamın kadroda görmek isteyeceği bir oyuncu. Ayrıca takıma kazandıracağı popülarite tartışılmaz.
Biz de olayı bu açıdan düşündük. Ancak 1 milyon Euro'yu aşan bir maliyet söz konusu. Vestel Manisaspor'un yeni sezon öncesi uyguladığı mali politika ortada. Ayrıca teknik açıdan da önceliğimiz forvet değil, stoper. O nedenle Kluivert'i alamayacağımızı menajerine bildirdik" diye konuştu.
Bu arada İdari Menajer Mustafa Turgat, yeniden takıma dönmesi gündemde olan Johana'nın transferi için dün Çek Cumhuriyeti'ne gitti.07.07.2007
Kaynak : DHA
Bu ne böyle küfür etmek gibi 6+1.Resmen al değiştirdik işte kuralı diyor TFF.
H.U önderliğindeki fedarasoynda +1 kararına bil şükretmek gerek aslında ...
Mnisa bu sene transfer yapmayacaktı haniKluivert gelmez zaten manisaya ..
Aranan adam!
Fırsat doğdu ve...
Nobre’nin beklenmedik sakatlığı sonrasında golcü arayışına geçen Beşiktaş’ta Santa Cruz heyecanı yaşanıyor. Bayern Münih’ten ayrılmak isteyen Paraguaylı yıldızı gündemine alan Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki forvete resmi teklifini sundu. Transfer görüşmelerini yürüten Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, “Santa Cruz, ismini kimsenin tartışamayacağı gerçek bir yıldız. Önümüze transfer için böyle bir fırsat doğdu. Şartlarımızı sunduk, bekliyoruz” dedi.
‘İmza çok yakın’
Birçok önemli isimle görüştüklerini dile getiren Kolot, “Temaslarımız tüm hızıyla sürüyor. Her an yeni bir isim ya da daha önce gündeme gelen oyunculara imza attırabiliriz. Transfer döneminde zemin çok kaygan, her saat, her dakika birçok olaylar gelişiyor. Kulübümüz için en doğrusunu seçmek istiyoruz” diye konuştu. Yöneticilerin, durgun süren kombine kart satışlarını hareketlendirmek için Santa Cruz isminin üzerinde durduğu belirtildi.
Santa Cruz harika bir oyuncu Bjk alırsa süper olur gerçekten
Gelirse çok iyi olur bence Beşiktaş Carew'den sonra iyi bir forvet transfer edememişti Santa Cruz ses getirir.
kluivert konusunda şanslarını denemiş diyelim manisa için..manisa nerde kluivert nerde
Deivid gönderilmesi şart... Bu arada 6+1 olmuş... FB de toplam 7yabancı var yabancı oyuncu alıncaksa Deivid gönderilmeli...
Edu
Lugano
R.Carlos
Appiah
Alex
Kezman
Deivid
Bild Gazetesine göre Santa Cruz Galatasaray'da..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Navarro gerçeği
Net yanıt yoktu
Beşiktaş’ın transfer gündeminde uzun bir süre yer tutan Navarro’nun, İspanya’da kalması Siyah-Beyazlı camiada büyük hayal kırıklığı yarattı. Ancak Sevilla’nın teklifi geri çevirmesinde paradan çok daha farklı bir neden olduğu anlaşıldı. İspanya’da görüşmelerde bulunan ve Navarro’yla anlaşan Beşiktaş, Sevilla’dan net bir yanıt alamamış ve önceki gün Kırmızı-Beyazlı kulüp tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırmayacağını açıklamıştı.
Özür dilediler
Sevilla’da UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı kaldıran, 32 yaşında milli takıma kadar yükselen İspanyol futbolcuyu taraftarların çok sevdiği biliniyor. Sevillalı yöneticilerin, tribün tepkisinden çekindiği için Kartal’a ‘Hayır’ dedikleri belirtildi. Beşiktaş Kulübü’ne ulaşan İspanyol yetkililerin, Siyah-Beyazlılar’dan bu nedenle özür diledikleri de ifade edildi. Kartal, rotayı Benfica’nın Brezilyalı yıldızı Anderson’a çevirdi.
Sırf Fenerbahçenin başarısını engellemek için yabancı sayısının arttrılmaması yönünde kulis yapanlar ne zannediyor acaba,6+1 yabancı olunca bizim bileğimizi bükebileceklermi,çok beklerler..
Şu anda yapılacak en iyi şey deividin yollanması ve oynayacağımız sisteme göre sağ bek veya sağaçık veya santrafor alınması..
Santa Cruz ile ciddi bir şekilde Beşiktaş da ilgileniyor GS de felan değil... Şu an için her hangi bir takımla anlaşmış değil...
"F.Bahçe'de mutluyum"
Fenerbahçeli futbolcu Stephen Appiah, hakkında medyada çıkan transfer haberlerinden bıktığını ifade ederek, ''Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum'' dedi.
Kulübün internet sitesinde konuyla ilgili açıklama yapan Appiah, ''Bir defa benim 'Ben şuraya gidiyorum' diyebilecek durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen kulüpler önce Fenerbahçe ile görüşmek zorunda'' diye konuştu. Appiah'ın açıklaması özetle şöyle:
''Sezon sonu bir ameliyat geçirdim. Çalışmalarıma tatilde de devam ettim. Fenerbahçe için hazır hale geldim. Fenerbahçe'yle sözleşmem sürüyor. Buradayım ve çalışmalara başlıyorum. Benim başka kulüplere gideceğim hep gündemde. Basın her gün beni bir başka kulübe transfer ediyor.
Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir defa benim 'Ben şuraya gidiyorum' diyebilecek durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen kulüpler önce Fenerbahçe ile görüşmek zorunda. Basın benim hakkımda sürekli spekülasyon yapıyor.
Bu tip haberlere cevap vermekten bıktım artık. Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum'' Ganalı oyuncu açıklamasında, takımdan ayrılacağı yolundaki haberlerin çok sayıda yapılması ile ilgili olarak, ''Yoksa siz beni sevmiyor musunuz?'' diyerek son günlerin moda esprisini de yaptı.
Kaynak : AA