Adebayor gitmek istiyor diye biliyorum ben, takımda tutmak oldukça zor olacak sanırım..
Adebayor gitmek istiyor diye biliyorum ben, takımda tutmak oldukça zor olacak sanırım..
Carlton Cole,Dean Ashton,Marlon Harewood,Kepa ve şimdi de Bellamy,böyle amaçsız transferleri hiç sevmem,aslında Bellamy de amaçsız bir oyuncu,tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Torres Voronin Transferlerinden sonra gideceği belliydi..
10 milyon € fazla olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Adbayaor kalmak istiyor zaten Hleb ise giderse pek etkilemez
Hleb büyük takım düzeyinde bir oyuncu değildi zaten.Gönderilmesi etkilemez kesinlikle takımı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu adama 3 MN bile vermem..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ya bu değirmenin suyu nereden geliyor tottenham da her mevkide 4-5 adam mı olması gerekiyo ? geçen senede sürüyle forvet aldılar sonra satmak zorunda kaldılar.Ramos bence bu transferi yapmaz .
Hull City Geovanni’yi aldı
Premier Lig’in yeni takımı Hull City, Manchester City’den Geovanni’yi transfer ederken Fransız defans oyuncusu Bernard Mendy için de açık kapı bıraktı.
Hull City takımının yardımcı menajeri Brian Horton dün BBC’ye yaptığı açıklamada yaptıkları Geovanni transferi için yaptıkları teklifin tamamen ticari olduğunu şöyle belirtmişti: “Geovanni çok iyi bir geçmişe sahip. Bu nedenle iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Onun hakkında olumlu şeyler söylendi ve birçok referans aldık"
Horton daha sonra son günlerde çıkan Bolton’un eski defans oyuncusu Mendy’nin transfer edileceği yönündeki iddiaları şöyle cevaplandırdı: “Mendy kendi yolunda ve serbest. Elbette çok iyi bir tercih olur. Phil Brown onu tanıyor. Çok büyük kulüplerde oynadı ve Fransız milli takımına geri dönmeyi umuyor. Bunu da Premier Lig’de oynayarak başaracağını biliyor”
28 yaşındaki Geovanni 2 yıllık sözleşmeye imza atarken eski kulübüne herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.
Goal.com
Bizim Elazığspor'da da oynamıştı.
dogru karar bence
Adeabayor Barcelona'ya gitmek istiyo diye biliyorum ben.Ama Hleb'in büyük takım oyuncusu değil görüşü bence çok saçma.
Middlesbrough Emnes'i transfer etti
Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough, Sparta Rotterdam'ın 20 yaşındaki Hollandalı genç forveti Marvin Emnes'i renklerine bağladı.
Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough, Sparta Rotterdam'ın gelecek vadeden oyuncularından 20 yaşındaki Marvin Emnes'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. Transferin İngiliz ekibine yaklaşık 3 milyon 200 bin pounda mal olduğu bildirilirken, Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, transferin heyecan verici olduğunu söyleyerek, yetenekli bir oyuncu transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirtti. Southgate, Emnes'in geçtiğimiz sezonun son 10 maçında 8 gol attığını da hatırlatarak, "Emnes, hücum hattının her yerinde oynayabilir. Çok yetenekli, enerjik ve teknik bir futbolcu. Premier Lig'e ve Middlesbrough'ya çok şey katacak" dedi.
Emnes için Middlesbrough'nun yanı sıra Ajax ve Feyenoord gibi Hollanda Ligi'nin güçlü takımlarının da devrede olduğu bildiriliyordu. Emnes'in milli futbolcu Tuncay Şanlı ve Afonso Alves'le birlikte Middlesbrough'nun hücum hattına büyük katkı sağlaması bekleniyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
"C.Ronaldo transferi zor"
Real Madrid başkanı Ramon Calderon, Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezon Bernabeu'da oynamasının çok zor olduğunu söyledi.
Calderon yaptığı açıklamada, daha önce Real Madrid'te oynamak istediğini açıklamasına rağmen, Ronaldo'nun Manchetser United'ta oynamaya daha yakın olduğunu ifade etti.
Manchester United'ın Portekizli oyuncuyu satmak istemediğinin altını çizen Calderon, İngiliz ekibin satmaya yanaşırsa önlerinde transfer için yaklaşık 2 aylarının olduğunu söylerken, buna rağmen transfer ücretinin karşılamalarının zor olabileceğini belirtti.
C.Ronaldo, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig şampiyonluğu yaşarken, Manchester United'la da 5 senelik sözleşme imzalamıştı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Takımda robinho wesley sneijder robben gibi adamlar varken ne gerek varki zaten c.ronaldo'ya.. ama bence alırlarsa başarılı olur madrid'te
İyi fiyata satmış Liverpool... İki taraf içinde hayırlı olsuN...
Arsenal için en doğru kararı vermişler ...
Real Madrid başka isimlere yönelsin artık Manchester'ın paraya ihtiyacı yokki en iyi oyuncusunu satsın
10 numaralı formayı giycekmiş
Bellamy-Cisse gitti...
Fernando Torres-Kuyt(Crouch) bence forvet böyle olur... Voronin de alternatif forvet olarak kadroda durur... Fazla forma şansı bulamaz diye düşünüyorum...
İddaacılar için iyi bir transferBirmingham'ın bütün maçları banko üst olur
![]()
bu adam kesinlikle transferleri FM'den yapıyor...![]()
Hleß ztn fayda sağlayamıyor... satılması faydalı...
Adebayor aldığı maaşı 3 KAT ARTIRMALARINI İSTEMİŞ ARSENAL DE YAPMAMIŞ GİDER BENCE HLEB DE İYİ ÇOK HIZLI BİR OYUNCU
Degen ve Dossena'dan sonra tam da aranılan isim kendisi..
bir sürü kanat adamı var alınabilecek, Barry'de nereden çıktı ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Real Alir Onu Be Sene Ama Manu Daha İyİdeĞİlmİ Nİye Gİtmek İstİyorsa
Tottenham yardımcı antrenörü Gus Poyet, takımın Liverpool'un transfer gündeminde olan Robbie Keane'i kaybetmeyi göze alamayacağını itiraf ederek "Keane bizim iin çok önemli bir oyuncu" dedi.
Golcü oyuncunun Anfield Road'a transfer olacağı söylentileri her geçen gün yaygınlaşırken medyada çıkan haberlerde Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez'in İrlandalı oyuncunun Fernando Torres ile iyi bir ikili olacağını düşündüğü belirtiliyor.
Jermaine Defoe'yu ocak ayında Portsmouth'a satan Tottenham'da Poyet takımın hücum seçeneklerini daha fazla daraltmayı göze alamayacağının farkında.
Poyet Keane'in gelecek sezonda da White Hart Lane'de olmasının ve takım arkadaşı Dimitar Berbatov'la aralarındaki etkili ortaklığını sürdürmesinin Tottenham için çok önemli olduğunu söyledi. ŞOK OLDUM
Daily Star Sunday'e demeç veren Poyet, "Robbie Keane'in Liverpool'a transfer olacağı söylentilerini duyduğumda adeta şok oldum. O bizim için çok önemli bir oyuncu." şeklinde konuştu.
Yardımcı antrenör Poyet "Robbie'nin gitmesine izin veremeyiz. Zaten Jermaine Defoe'yu da kaybettik ve umarım Dimitar Berbatov da bizimle kalır. Keane'i de kaybedersek bu bizim için büyük bir kayıp olur." diyerek sözlerini noktaladı.
ajansspor
20 m € ları sürekli kanat oyuncularına vereceğinize biraz ilerisi için takviye yapın. daha mantıklı