1 ile 30 arası toplam 462 sonuç

Konu: Elhadji Maxi Update Full (v2)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herkese selam el hadji arkadasım eger izin verirse onun update inin ustune www.goal.com ve www.sporx.com sitelerinde yer alan tum dunyada yer alan transferleri duzenledim

su anda cıkan karara gorede 6+1 olmazsa 7 yabancıyıda forumlarda cozumu warsa yapmaya calisiyorum

yaptıgım calismada tum oyuncular takımlarına 01/07/2007de katılıyor tr takımlarında yabancı sınırlaması oldugu icin transferde gidenler 28inde gelenler 30unda gerceklesiyor.

7yabancıyıda yaparsam super olcak

bu calısmayı elhadji arkadasım izin verirse yayınlayacagım cunku onun update i ustunde yaptım

transferlerde son duzenleme tarihi bugun yani 07/07/07 dir

yamadaki ufak bi sorun war oda ilk duzenlemeye basladıgım transferlerin cogu bonservisiyle gidiyor (transfer butcesini etkilemiyor ama genel takım butcesinden eksiltiyor) yamayı eger yayınlarsam sizin yardımınızla her seyi dogru sekilde duzenlemek istiyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    herkese selam el hadji arkadasım eger izin verirse onun update inin ustune www.goal.com ve www.sporx.com sitelerinde yer alan tum dunyada yer alan transferleri duzenledim

su anda cıkan karara gorede 6+1 olmazsa 7 yabancıyıda forumlarda cozumu warsa yapmaya calisiyorum

yaptıgım calismada tum oyuncular takımlarına 01/07/2007de katılıyor tr takımlarında yabancı sınırlaması oldugu icin transferde gidenler 28inde gelenler 30unda gerceklesiyor.

7yabancıyıda yaparsam super olcak

bu calısmayı elhadji arkadasım izin verirse yayınlayacagım cunku onun update i ustunde yaptım

transferlerde son duzenleme tarihi bugun yani 07/07/07 dir

yamadaki ufak bi sorun war oda ilk duzenlemeye basladıgım transferlerin cogu bonservisiyle gidiyor (transfer butcesini etkilemiyor ama genel takım butcesinden eksiltiyor) yamayı eger yayınlarsam sizin yardımınızla her seyi dogru sekilde duzenlemek istiyorum
    7 yabancı olayını yapamazsın, buna oyunun kodları imkan tanımıyor. Ayrıca transferleri future transfer olarak işlemek yerine hemen kulüplerine aktarırsan daha fazla hit ve beyeni toplayacaktır çalışman + yeni sezon kadrolarına update edilmiş şekli diyebilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bobo Vieri View Post
    7 yabancı olayını yapamazsın, buna oyunun kodları imkan tanımıyor. Ayrıca transferleri future transfer olarak işlemek yerine hemen kulüplerine aktarırsan daha fazla hit ve beyeni toplayacaktır çalışman + yeni sezon kadrolarına update edilmiş şekli diyebilirsin.
    7 yabancıyı yabancı forumlardada aradım bulamadım. Demek neden buymuş, neyse artık FM2008 de 7 yabancılı oynarız. O düşünce aklıma sonradan geldi. Tüm Avrupa liglerini yeni kadrolarıyla baştan düşünüyorum şimdi, misal tr ligine Kasımpaşayı, Oftaşı, diğer avrupa liglerinede ligden düşen ligeçıkan takımları yapmayı düşünüyorum. Bir sonraki calişmayı böyle yapcam, tabi önce bi elhadjinin yeni update'ini görmek istiyorum.

Mesaj Yetkileri