Fırsat doğdu ve...
Nobre’nin beklenmedik sakatlığı sonrasında golcü arayışına geçen Beşiktaş’ta Santa Cruz heyecanı yaşanıyor. Bayern Münih’ten ayrılmak isteyen Paraguaylı yıldızı gündemine alan Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki forvete resmi teklifini sundu. Transfer görüşmelerini yürüten Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, “Santa Cruz, ismini kimsenin tartışamayacağı gerçek bir yıldız. Önümüze transfer için böyle bir fırsat doğdu. Şartlarımızı sunduk, bekliyoruz” dedi.
‘İmza çok yakın’
Birçok önemli isimle görüştüklerini dile getiren Kolot, “Temaslarımız tüm hızıyla sürüyor. Her an yeni bir isim ya da daha önce gündeme gelen oyunculara imza attırabiliriz. Transfer döneminde zemin çok kaygan, her saat, her dakika birçok olaylar gelişiyor. Kulübümüz için en doğrusunu seçmek istiyoruz” diye konuştu. Yöneticilerin, durgun süren kombine kart satışlarını hareketlendirmek için Santa Cruz isminin üzerinde durduğu belirtildi.
Bende bu yazıdan dolayı söyledim...
Demekki emektar oyuncu konumunda Navarro aslında doğrusunu yapmışlar , emektar oyunculara sahip çıkılmalı aynı davranışı Sergen için beşiktaş'tan da beklerdik ama olmadı
Bekleyelim bakalım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Appiah her sene mutluyum gitmiyorum diyor ama hiçbir zaman transfer konusu gündemden düşmüyor
Yiğido şov
Musa, Burhan, Sezer, Sezgin, Mohammed, Gurbonav Aytaç ve Fatih kırmızı-beyazlılara ikişer yıllık imza attı.
Dorukkaya Greenpark'ta yeni sezon çalışmalarına devam eden Sivasspor, 8 futbolcuya birden imza attırarak şov yaptı. Kırmızı-beyazlılar; Sakaryaspor'dan Musa, K.Çekmece'den Burhan, Karşıyaka'dan Sezer, İstanbulspor'dan Sezgin, Diyarbakırspor'dan Mohammed, Lankaren'den Gurbanov, Ankaragücü'nden Aytaç ve Montpellier'den Fatih'i ikişer yıllığına renklerine bağladı.
ARAYIŞ SÜRÜYOR
Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Bülent Uygun, "Bizi başarıya taşıyacak oyunculara kapımıza açtık. Sivasspor'un hedefi, yeni sezonda geçen yılkı başarının daha da üzerine çıkmak. Yabancı futbolcu arayışımız da tüm hızıyla sürüyor. Üç veya dört gün içinde üç futbolcuyu daha renklerimize bağlayacağız. Bu futbolcuların isimlerini şimdilik fiyatlarının artmaması için saklı tutuyoruz" açıklamasını yaptı.
Anadolu takımlarının bence en iyi transferi Martin Kamburov'dur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
abi edmar ve deivid kesin gitmeli yoksa bizim acımızdan cok kötü bir sezon gecebilir,bunlar giderse süper bir transfer yaparız..!
Walla küfür etmek gibi olmuş. Kontenjanı düşürmedikelrine dua etmeliyiz :@
Bu karar yüzünden Deivid gönderilmez .
Karara guluyorum![]()
arkadslar mateusu göndermek zor degil o yüzden fb nin de bi tane hakkı var..forvet almak içn..ama deivid varken biraz saçma olcak forvet transferi çnkü deivid e yıllık baya saglam bi para veriyo..kadroya girmeyen bi oyncuya bu parayı vermek istemz hiç bi klp
Bobo: `Arada dağlar kadar fark var!`
Yeni sezonda Beşiktaş’ın en büyük gol umutlarından Bobo, Türkiye ile Brezilya’yı karşılaştırdı. Süper Lig’de sergilenen futbolun çok zor olduğunu kaydeden Sambacı, “Ülkemde futbol çok daha yavaş, ama estetik oynanıyor. Yani alan daraltma, rakibi bozmak, sürekli pres gibi bir anlayış yok. Türkiye’de ise durum tam tersi. Futbol çok hızlı, baskı büyük... Bu sendromu Brezilya’dan gelen tüm oyuncular yaşıyor. Avrupa’da forma giyen oyuncular da zaman zaman aynı sıkıntıyla yüzyüze geliyor. Ronaldinho ve Kaka’nın bile zorlandığını duyuyoruz” dedi. Transfer konusuna da açıklık getiren Bobo, “Teklifler var, ancak önerilerin muhattabı ben değilim. Önce kulübümle konuşmalılar. Sadece Beşiktaş’ı düşünüyorum” diye konuştu.
Santa Cruz inş olur...
G.Birliği'ne niyet OFTAŞ'a kısmet
Gençlerbirliği Oftaşspor, Gençlerbirliği ile antrenmanlara çıkan ve prensip anlaşmasına varılan Sırp golcü Aleksandar Jevtic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.Turkcell Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Gençlerbirliği Oftaşspor, ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Gençlerbirliği Oftaşspor, bir süredir Gençlerbirliği ile antrenmanlara çıkan ve prensip anlaşmasına varılan golcü oyuncu Jevtic'i kadrosuna kattı.
Gençlerbirliği'nin resmi internet sitesinden de Jevtic ile prensip anlaşması yapıldığı duyurulurken, hızlı davranan Gençlerbirliği Oftaşspor'un Sırp golcüyle anlaşmaya vardığı ve 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Sırbistan'ın Borac takımından transfer edilen 22 yaşındaki golcü geçen sezon 5 gol attı.
Öte yandan Aleksandar Jevtic, Gençlerbirliği Oftaşspor'un tarihindeki ilk yabancı futbolcusu oldu. Kırmızı-siyahlı kulübün Jevtic'e önümüzdeki günlerde basın önünde imza attıracağı öğrenildi.
07.07.2007Kaynak : İHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
martin kamburov transferi gerçekleşmedi sorun çıkmış tekrar yolladı Ankaragücü
adam şampiyonlar liginden elenicek bi takıma mı gider yoksa uefada hedefi olan bir takıma mı![]()
Deivid öle veya böle takmdan gönderilecek... Aziz Yıldırım bulur bi çaresini merak etmeyin![]()
Caruca kiralik gider galatasaray 2 yabanci alir bu arada santa cruz kavgasini birakin gelirse Galatasaraya gelir takim almanci oldu ondan neyse bize saviola gelecek
Kiralık gönderilen bir oyuncu kontejyandan sayılmıyor mu ??
Sayılmıyor galiba çünkü FB deki genç bir oyuncu Bursaya verilmişti... Tomas Jun da S.Prag a gitti kontejyandan sayılmadılar...
Kiralık giderse tabiki sayılmaz..
saviola lyon ve real le anlaşamazsa bize gelcekmş bgn öle geçti basında
Kocaelispor Fatih Şen ile anlaştı
Türk Telekom Lig A takımlarından Kocaelispor, Orduspor'un orta saha oyuncusu Fatih Şen ile anlaştı. İdari asbaşkan Adnan Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'dan orta saha oyuncusu Fatih Şen ile bir yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Şen'in geçtiğimiz sezon Orduspor'da başarılı bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Yaman, 28 yaşındaki futbolcunun pazartesi günü, kendisini yeşil-siyahlı takıma bağlayacak sözleşmeye imza atacağını kaydetti.
kime yapcan gösterni çolk çock izler bence![]()
bakalım görelim o zmn ben santa cruz Galatasaray da demedm ama Türkiye ye gelirse Galatasaray daha avantajlı dedim
bekleyip görcez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tmm emrah abi güzel haberlerini beklyorz olacak İnşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bekleyp görelm![]()
Nick carle var hatirlatirim lig baslasin gorursunuz super sol ayagi var Kamburov kotu diyenler bile vardi oda gelicek bence
arkadaslar öncelikle herkese merhaba uzun zamandır yoktum ve santa cruzla kesin olarak ilgilenmiyoruz ayrıca saviolaya az kaldı polatın acıklamaları stratejidir ama tabi benim gönlümde yatan isim kesinlikle elmander gercekten büyük oyuncu
eger kavgayı çıkaran bensem senden özr dilerm kardesbekleyp görcez Bjk nın bence öncelikle navarro gibi veteran bi stoper alması lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
elmander her yönüyle harika bi oyncu ama bi yıl önce ilgilensek alabilrdk belki ama bu sene sanmyorm touluse başkanı abartmş baya bonservis ücretini