Olabilir Aygün![]()
Tamam tamam kızmaTakip edelim yeniden
![]()
Bekliyoruz Aygün![]()
Aygün heralde en zor gruba düştü 50 kere girip girip çıkıyo ki kolay gruba düşsün diye...![]()
Yanlis anlasilma olmasin ben maxi lopez in fotografta cirkin ciktigini soyledim sadece yoksa artis gibi adamdi dediydim zaten.
Ben senin yerinde olsam tuncay i satarim ronaldo ya da disiplin cezasi veririm. Boyle olu mu . cik cik cik cik.
Biraz maxi lopez den ornek alsinlar canim. Cik topunu oyna ya ronis neymis caydanlik neymis.
Cok guzeldi aygun devamini ve basarilarini bekliyoz.
Herkes bilir zaten Maxi Lopez'in yakışıklılığını.Sonradan bende fotoğrafa dikkatli bakınca o an o hayvana benzediğini anladım.Bu kariyerde tartışmalar bitmez.
YooEn kolay grup diyebiliriz.Zaten oyuna gir çık hiç birşey değiştirmiyo yine aynı gruplar geliyo ve gruplar
Kolay bir gruba düştüm.İnter'in ardından 2.çıkacağımız düşünüyorum.Ama hiç belli olmaz.
Kadronla bu gruptan çıkarsın Aygün.Ayrıca Beşiktaş daha zor bir gruba düşmüş.
Grubun kolaymış Aygün.Beşiktaş da uefaya gider bence.
çıkarsın Aygün
Grub gzl gelmiş Aygün çıkarsın bence...
çıkarsın heralde......
Başarılar Aygün
Şampiyonlar Liginde Kolay bir Gruba Düşmüşsün 2. ile çıkarsın gruptan..
Aygün çıkamassan dansöz kıyafeti giyhatırladın demi
![]()
Çıkamazsam bikini giyeyim
Dermişim..![]()
bikini olmaz..pareyo giy....
O gözlüklerle de sana yakışır ha bikini..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Aygün gruptan lider çıkacaktır, buna inanıyorum...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aygun drup zor ama cikarsin. Bikiniyi o kadar istiyosan ben giyer fotografini yollarim sen cik lider olarak.
Maclara bir defa oynanacak sana guveniyorum bu konuda lider cikmazsan bikini yok... :-)
Aygün gerçeklere sırt çeviremezsin..
Acıdır onlar..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
5 yeni taktik buldum.Onlardan birini kullanabilirim İnter'e karşı.Taktikleri denemek için adam arıyorum ama yok.![]()
Aygun cıkarsın basarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?