Okumazsan okuma arkadaşım. Doğru düzgün hiçbir kariyerimi okuduğunu hatırlamıyorum zaten. Zaten doğr düzgün takip edilseydi bu kadar değiştirmek zorunda kalmazdım. Ayrıca, Persija Jakarta'yı bir al bakalım. Nasıl oluyor gör bakalım. Zevk alırım diye düşündüm, olmadı. Ne yapabilirim? Neyse, senle münakaşaya girmeyeceğim. Çünkü transferlerimi koyma vaatim vardı. Onu gerçekleştireceğim.
Tabii ki okuyup okumamak benim elimde olan birşey.Ayrıca emin ol ki buraya takılmaya başladığımdan beri (Yaklaşık 4-5 ay oldu ) hemen hemen her kariyeri okuyorum.Ancak mesaj yazmaya bazılarının zamanım olmuyor.
Ayrıca doğru düzgün okusaydım neden bitmezdi onu anlamadım.Siz kariyerleri herkes okusun ilgi göstersin bana diye mi yazıyorsunuz ? Eğer öyleyse çok yazık...Benim Bolton Kariyerim vardı onu okumanı tavsiye ederim.İlk kariyerimdi ve yaklaşık 3-4 mesajım içinde bitirmiştim bir ligi.Neden mi kimse yazmıyordu kendi mesajımı sürekli editliyordu.Onu bir kez okumanı öneririm.Ondan sonra açtığım kariyerler daha çok ilgi çekmeye başladı yada bana öyle geliyor...
Söylediğin takımı tanımıyorum ama sen açtıysan saygı duyarım demekki kendine güvendinki açtın öyle bir lig ve takım.
Benle münakaşayada girmeyebilirsin ama emin ol ki hiçbişey kaybetmessin...
Sana yeni kariyerinde başarılar dilerim...