Yıl 2017.28 çocuğum ve 4 karım var..!
Heralde böyle birşey olur![]()
Yıl 2017.28 çocuğum ve 4 karım var..!
Heralde böyle birşey olur![]()
Buda seni korusun.![]()
![]()
Serhat seninle de iş kurabilirizNeyse yeter bu kadar.Serkan abiyle 12.30-04.49 arası bu konular hakkında konuşursak sonucu böyle oluyo işte
![]()
Sabahın ilk ışıklarını bekliyorum
Açık kalmış gözlerim
Vitesi geriye taktım
İvme kazanıyorum geriye doğru
Oğlum gel artık
Laleler atalım sahaya
Alalım artık seni SAVİOLA.
Nasıl ama![]()
05.00-12.29 arası serbest mi?![]()
Benim fikrim değil Emre buBu fikri aklıma koyan iki isim var biri Serhat diğeri Aşkın,şimdi izlemeye başlarsam çok stresse giremişim heyecanlanırmışım en iyisi dizi tamamen bittikten sonra izle bizim gibi delirme dediler,ben de bakarız demiştim
Bence yanlış yoldasın,senin yaptığını deneyeyim dedim,yine uyuyamadım yine uyuyamadım..Olan gözlere ve ayaklara oluyor valla
Ama açıklamasını yaptım yahu,alıştıra alıştıra söyledim ondan öyle yumuşak davrndılar![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Göktuğ satırlar birbirine uymuyo ama neyseBacağımda bugün çok ağrıyo.Omuzumda da bir kaşıntı var.Neden acaba ?
Serhat gibi olmak mı ? Allah korusun
![]()
Sen bir fenomen oldun artık Göktuğ.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ahahaBenim fikrim değil Emre buBu fikri aklıma koyan iki isim var biri Serhat diğeri Aşkın,şimdi izlemeye başlarsam çok stresse giremişim heyecanlanırmışım en iyisi dizi tamamen bittikten sonra izle bizim gibi delirme dediler,ben de bakarız demiştimİlginç demek dizinin yan etkileri mevcut. Toptan izlemeye kalkarken hepten üşütürsek.
![]()
Bu ne demek yahu?Neyse artık gelecek yıla ortam çocuğu olarak giriyorum.![]()
Seni sevmeyen ölsün GöktuğArabeske bağladık.
Kendimden iğreniyorum öğğğğ.![]()
![]()
![]()
Emre abi hediyem![]()
Bak gözlerim yaşardı şimdi. Guşluktayızi kalabalığız ve eskisi gibi herkes kendi muhabbetini yapıyor ve mesajlar ard arda geliyor. Bu gece iyi burası iyi...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sağol Emre Abi.
Bu arada sabah ezanını duyuyorum. Saat 4:20
Aygün bunu yazarken üşenmedin miAma yazmadın tabi kopi-pest (copy-paste) genci seni
![]()
Aygün neden kaldırdın okuyordum tamda.![]()
Göktuğ ben buna emek harcadım tamam mı ? Emeğe saygı lütfenAbi ben az bişey okudumda lan kelimesi geçiyo içinde kaldırdım.Serkan abi keser valla biletimi
![]()
Annem bu saatte ayakta olduğumu görse bilgisayarı odamdan kaldırır.
EMEĞE SAYGI ha.sen benim Saviola şiirimi beğenmedin ama
Emre çok fırsatçı gördüm seni.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Göktuğ ben bunu kopyala yapıştır yaparken emek harcadım bir kere![]()
Ben gidecek gibiyim, yarın tatil ama pazartesi erken kalkmam gerekebilir, çok oturmayayım...
"YÜCE ATATÜRK"
Aha ezan okundu artık resmi olarak sabah olmuştur.![]()